zio10 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 καλη φαση να πηγαινεις για πηγαινεις για μοναχικο ποτο ή καφε χωρις να σε πιανουν στην παρλα οι σερβιτορες και οι Barmen. Αυτό.. Για καλό το κάνουν μωρέ, σου λέει κρίμα αυτός είναι μόνος του, κάτσε να του κάνουμε λίγο παρέα!
pournaras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 @Backpacker γραφικός. @pournaras δε σου έχει τύχει κάποια να σου το δείξει εσένα προσωπικά; Ή να στο πω και ανάποδα, εσύ αν θέλεις να "παίξεις τα φώτα" σε μια γυναίκα για να κόψεις αντιδράσεις, σε εμποδίζει η σκέψη ότι μπορεί να μην καταλάβει πως εννοείς εκείνη αλλά ξερωγώ τη διπλανή παρέα; Μιλώντας προσωπικά νομίζω είναι φανερό πως κανένα από τα δύο δεν είναι πρόβλημα. Μου έχει τύχει και "πρόβλημα" με την έννοια "προφανώς γουστάρει κάποιον απ τους δυο μας αλλά δε μπορώ να καταλάβω ποιόν" (αυτά είναι προβλήματα) αλλά αυτό είναι η εξαίρεση όχι ο κανόνας. Και οπωσδήποτε όταν φτάσεις εκεί έχεις περάσει προ πολλού το στάδιο που πιάνεις κουβέντα. Προφανως οχι, εκει ηταν και η "αντιδραση" μου στη σκεψη της nenya στο #30. Πως μπορω να ξερω εγω τι εχει στο μυαλο της η καθε γυναικα, αν δεν μιλησω ωστε να κοψω αντιδρασεις, ωστε να δω αν τελικα ειναι θετικη ή αρνητικη απεναντι μου; Πως μπορω να το γνωριζω αυτο εκ των προτερων; Σιγουρα σε καποιες γυναικες που θα ψαχτουν επι τουτου, ειναι σχετικα φανερο, αλλα σε ενα πιο "κουλ" ατομο που δε φανερωνει με την πρωτη ματια τις προθεσεις τις, λογικο δεν ειναι να πας να μιλησεις, ακομη κι αν το εν λογω ατομο στην τελικη δε γουσταρει γενικα κουβεντα; 2
defacer Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Να μιλήσεις ναι. Να κάτσεις στο σβέρκο όχι, αυτό λέμε. Γιατί φοβάμαι ότι αν καθόμασταν να κάνουμε γκάλοπ θα προέκυπταν διάφορες ερμηνείες του τι σημαίνει "να μιλήσω".
pournaras Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Να μιλήσεις ναι. Να κάτσεις στο σβέρκο όχι, αυτό λέμε. Γιατί φοβάμαι ότι αν καθόμασταν να κάνουμε γκάλοπ θα προέκυπταν διάφορες ερμηνείες του τι σημαίνει "να μιλήσω". Δε θα διαφωνησω σε αυτο, εχω αρκετες περιπτωσεις τετοιων φιλων...
Backpacker Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 @defacer κολλημένος απλά. Τα μπαρ και τα μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης για αυτό είναι κατά κύριο λόγο..μέρη να γνωρίσεις κόσμο...με το σκεπτικό μερικών εδώ μέσα αν είναι μόνη της δεν θέλει γιατί "προφανώς" (άκου προφανώς) βγήκε για να σκεφτεί... Ε με το ίδιο σκεπτικό θα σου πω και γω μην την πέφτεις σε γυναίκα που έχει βγει με τις φίλες της..βγήκε για να διασκεδάσει με τις φίλες της όχι για να της την πέσουν... Άρα μόνη της δεν της την πέφτουμε..με γυναικοπαρέα δεν την πέφτουμε...πότε κάνουμε κίνηση ρε παιδιά όταν είναι με τον γκόμενο της? Όταν πας σε μπαρ το οποίο είναι το Νο1 μέρος για να την πέσεις σε άγνωστη είναι αυτονόητο ότι παίζει να στην πέσουν...FACT. Τώρα άλλη θεωρεί το απλά να τηνς μιλήσεις "Κοίτα πέσιμο ο λιγούρης" και άλλη το ίδιο μπλα μπλα το θεωρεί "ωραία προσέγγιση"... Το θέμα είναι ότι αν δεν κάνεις κίνηση δεν θα μάθεις ποτέ! Τέλος. 1
defacer Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Είσαι τόσο τραγικός που δεν πρόκειται να σχολιάσω τα περι παρερμηνείας όσων λέω (τα έχω πει πιο ξεκάθαρα πεθαίνεις λίγο αφότου άρχισες να εμπλουτίζεις το thread με τη σοφία σου και ξανά πάλι λίγο παραπάνω). Ένα πράγμα μόνο: πήγαινε σ' ένα gay bar, κάτσε μόνος σου, κι έλα μετά να μας πεις ότι όποιος μπαίνει σε μπαρ είναι υποχρεωμένος να ανέχεται τον κάθε μαλάκα που έχει κάβλες. Αλλά ξέρω, δεν είσαι αδερφή να πας σε gay bar και στην τελική όποιος μπαίνει μέσα εκεί τα θέλει ο κώλος του. Ακριβώς όπως και της γυναίκας που βγαίνει μόνη της. Το ότι υπάρχει περίπτωση να μη θέλει να της μιλάς ούτε για να την πείσεις να κάνει δωρεά στη Unicef επειδή θέλει να μείνει μόνη της το έχεις σκεφτεί σαν ενδεχόμενο;
Backpacker Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Είσαι τόσο τραγικός που δεν πρόκειται να σχολιάσω τα περι παρερμηνείας όσων λέω (τα έχω πει πιο ξεκάθαρα πεθαίνεις λίγο αφότου άρχισες να εμπλουτίζεις το thread με τη σοφία σου και ξανά πάλι λίγο παραπάνω). Ένα πράγμα μόνο: πήγαινε σ' ένα gay bar, κάτσε μόνος σου, κι έλα μετά να μας πεις ότι όποιος μπαίνει σε μπαρ είναι υποχρεωμένος να ανέχεται τον κάθε μαλάκα που έχει κάβλες. Αλλά ξέρω, δεν είσαι αδερφή να πας σε gay bar και στην τελική όποιος μπαίνει μέσα εκεί τα θέλει ο κώλος του. Ακριβώς όπως και της γυναίκας που βγαίνει μόνη της. Το ότι υπάρχει περίπτωση να μη θέλει να της μιλάς ούτε για να την πείσεις να κάνει δωρεά στη Unicef επειδή θέλει να μείνει μόνη της το έχεις σκεφτεί σαν ενδεχόμενο; Είπα εγώ ότι δεν μπορεί να μην θέλει?Αλλά πηγαίνοντας σε ένα βραδινό κέντρο διασκέδασης είναι μέσα στο πακέτο και αυτό τι να κάνουμε. Δεν λέω αν είναι καλό ή κακό,σωστό ή λάθος...έτσι είναι αυτό είναι γεγονός..και ναι αν πάω σε ένα γκέι μπαρ θα πάω γνωρίζοντας το ενδεχόμενο οι υπόλοιποι που θα είναι εκεί να θεωρήσουν πάρα πολύ πιθανό ότι είμαι και εγώ γκέι...δεν θα παρεξηγηθώ αν έρθει και μου την πέσει ένας γκέι μέσα σε ένα γκέι μπαρ!!! Τι θα πω δλδ? "Κοίτα την πουστάρα που επειδή είμαι σε ΓΚΕΙ ΜΠΑΡ με πέρασε για γκέι και ήρθε να μου την πέσει!?!?" Ο άλλος δεν ξέρει αν είμαι στρέιτ ή γκέι ή αν έχω όρεξη ή όχι...αν του αρέσω θα έρθει να κάνει κίνηση..ξεκαθαρίζω τις προθέσεις μου όμορφα και ωραία και τέλος. Δεν θα βάλει και το χέρι του μέσα στο παντελόνι μου στην τελική...να μου μιλήσει θα έρθει. Δεν μιλάμε για βιασμό..για φλερτ μιλάμε...έλεος δλδ! Δεν θα αρχίσω να λέω "κοίτα τον μαλάκα που τολμάει και να μου την πέφτει κιόλας μέσα στο μπαρ...ΣΤΟ ΜΠΑΡ"!!!!!! Σιγά μην κάτσει ο άλλος που του γυάλισε η τάδε κοπέλα να κάνει ανάλυση body language και ψυχολογίας και αύρας ενώ έχει πιει κατά πάσα πιθανότητα και τα ποτάκια του για να κάνει κίνηση!!! Tόσος κόπος και ιδρώτας είναι να του πει η άλλη όμορφα και ευγενικά ότι δεν ενδιαφέρεται? Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2014 από Backpacker 5
bluesattack Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Το ότι υπάρχει περίπτωση να μη θέλει να της μιλάς ούτε για να την πείσεις να κάνει δωρεά στη Unicef επειδή θέλει να μείνει μόνη της το έχεις σκεφτεί σαν ενδεχόμενο; Kαι δεν μπορει να αρνηθει ευγενικα ? Μερικα δευτερολεπτα αντε λεπτα θα παρει.Θα κουραστει το τετοιο της αν το κανει ? 1
man of steel Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Όπως είπες δευτερόλεπτα..Ένα συγνώμη αλλά δεν ενδιαφέρομαι είναι αρκετό να απομακρύνει οποιονδήποτε λογικό άνθρωπο. 1
Deus ex machina Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Απο τη σκοπιά του καθενός, ο καθένας έχει δίκιο. Δεκτό να θέλει να πιεί το ποτό στην ηρεμία και στις σκέψεις της αλλά αν ένας άνδρας δει μια τέτοια γυναίκα σε τέτοια φάση και του αρέσει θα πρέπει να προσπαθήσει ή να να πεί άστο δε πειράζει θα πάω αλλού.
defacer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Guys, είπα παραπάνω "να μιλήσεις αλλά να μη κάτσεις στο σβέρκο". Δηλαδή πες ένα γεια αλλά αν δεις τοίχο φύγε. Αυτό που λέτε και σεις. Δε διαφωνούμε σε κάτι εδώ. Απλά κρατάω μια πισινή επειδή όπως είπα (στον pournaras) "φοβάμαι ότι ο ορισμός του μιλάω διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο". Καταλαβαίνουμε όλοι σε τι πράγμα αναφέρομαι: στο μαλάκα που θεωρεί ότι εφόσον το θηλυκό παραμένει κατ' επιλογή στο οπτικό του πεδίο είναι fair game για να γίνει ο αποδέκτης της όποιας pickup προσέγγισης επιλέξαμε απόψε. Δεν είναι fair game, και η παρουσία απλά του θηλυκού δε δίνει κανένα απολύτως δικαίωμα (παρ' ότι δίνει την ευκαιρία) στον επίδοξο lover. Αυτό είναι στο οποίο δεν είμαι σίγουρος αν συμφωνούμε όλοι. 1
*nenya* Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Όπως είπες δευτερόλεπτα..Ένα συγνώμη αλλά δεν ενδιαφέρομαι είναι αρκετό να απομακρύνει οποιονδήποτε λογικό άνθρωπο. Η λέξη κλειδί. Επίσης, Backpacker είδα ανέφερες ότι ο άλλος σιγά μην κάτσει να κάνει ανάλυση body language, ψυχολογίας και αύρας αν του έχει γυαλίσει μια κοπέλα. Χμμμ μήπως πρέπει να κάνει; Να πόσο προφανές είναι απ'την στάση του σώματος αν η άλλη ψάχνεται, αν γενικά κάνει παιχνίδι, αν έχει μούτρα, αν έχει κεφάκια κλπ.: Καλό θα ήταν ο άλλος/η να κοιτάει και λίγο την στάση του σώματος των ανθρώπων γύρω του/της...και θα το πιάσει το μήνυμα νομίζω.
bluesattack Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Η λέξη κλειδί. Ποια λεξη κλειδι ? Για να φερθεις λογικα πρεπει να ειναι και ο αλλος εξισου λογικος.Σου φαινεται λογικο ενα ον που απαιτει διακριτικοτητα και σεβασμο στα οπτικα ερεθισματα (σηματοδοτες) ενω την επομενη στιγμη γκρινιαξει μαζι με τις φιλες της οτι ο ανδρας εχει φλωρεψει και δεν ειναι πια κυνηγος ? Οτι χανει γρηγορα το ενδιαφερον του και δεν ειναι πλεον ο ανδρας ο βαρβατος ο σωστος ο επιμονος κατακτητης ? Θελετε και λογικη.Και που σας κανουμε παρεα πολυ ειναι.Ας οψεται το... 6
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Αν περιμέναμε από τις γυναίκες να δείχνουν αυτές τα πρώτα σημάδια και ειδικά από τις ελληνίδες, τότε το σεξ στην ελλάδα θα μειωνόταν κατά 75%. Σιγά μην περιμένω από την άλλη να κάνει τετραπλό eye contact για να κάνω μια κίνηση. Το ότι αυτή που βγήκε για να ψαχτεί θα κάνει(συνήθως) σαφή την πρόθεσή της, δεν σημαίνει ότι οι άλλες δεν θέλουν κιχ. Πόσο μάλλον στην Ελλάδα που τα περισσότερα τα περιμένουν από τους άντρες. Επίσης, έχετε καταλάβει πόσο first world problem είναι το "μου την πέσανε στο μπαρ αλλά δεν ήθελα" ; Ps: Όχι δεν είναι κατανοητό από τις εικόνες ποια είναι αυτή που δεν θέλει καμία κουβέντα 5
defacer Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 bluesattack μου φαίνεται πως για να τα λές αυτά είσαι μικρός ακόμα. Δεν το λέω σα μομφή αλλά σα διαπίστωση. Υπάρχει μια έκφραση την οποία γενικά απεχθάνομαι γιατί οι αρματωμένες φεμινίστριες την έχουν κάνει καραμέλα όπως γίνεται βέβαια παντού από τα αρματωμένα πλήθη: "check your privilege". Η οποία έκφραση σημαίνει ότι εσύ, σα λευκός straight cis άντρας που είσαι (και για να τονίσω το ότι απλά "έτυχε" θα έλεγα μάλιστα "γεννήθηκες" αν δεν ήταν και το straight μέσα) στην κοινωνία που ζούμε, μπορεί να μην καταλαβαίνεις τόσο εύκολα ότι άλλοι άνθρωποι που δε συγκεντρώνουν αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν προβλήματα τα οποία εσύ μπορεί μέχρι και να αγνοείς την ύπαρξή τους. Ένα από τα προβλήματα που εσύ προσωπικά αλλά και σχεδόν όλοι μας εδώ δεν χρειάστηκε ποτέ να αντιμετωπίσουμε είναι το εξής: εκεί που κάθεσαι και αράζεις χαλαρά, έρχεται ένας και σου γίνεται τσιμπούρι. Καμιά φορά όχι απλά σου γίνεται τσιμπούρι αλλά επιπλέον η συμπεριφορά του σε προσβάλλει και πολύ θα ήθελες να του σπάσεις τη μούρη αλλά δε μπορείς. Κι έτσι είσαι αναγκασμένος είτε να σηκωθείς να φύγεις όχι επειδή φταις αλλά επειδή ο άλλος είναι μαλάκας, είτε να υπομείνεις το "βασανιστήριο" πάνω κάτω σιωπηλά. Θα συμφωνήσεις ελπίζω ότι αυτή είναι μια θέση στην οποία κανένας δε θα έπρεπε να βρίσκεται χωρίς τη θέλησή του (κι εκεί κολλάει το gay bar που ανέφερα σε προηγούμενο post). Παρόλα αυτά, πολλές γυναίκες βρίσκονται σ' αυτή τη θέση καθημερινά, επειδή πολλοί άντρες βολεύονται να πουν "αφού φτιάχτηκε και βγήκε θέλει πέος". Αυτά που λες "σου φαίνεται λογικό ένα ον" κλπ κλπ αν τα είχες γράψει σοβαρά θα ήταν απλά δικαιολογίες του κώλου που χρησιμοποιεί αυτός που είναι "απο πάνω" για να δικαιολογήσει την παραμονή του στην ευχάριστη θέση του να είσαι απο πάνω. Και αν είχες ποτέ σοβαρή μονογαμική σχέση νομίζω θα ήταν εύκολα λεφτά να στοιχηματίσω ότι και συ ο ίδιος πολλές φορές έχεις βγει μόνος ή με παρέα φτιαγμένος στην τρίχα αλλά χωρίς να έχεις την παραμικρή πρόθεση ή ακόμα και διάθεση για πέος. Πέρα από την πλάκα λοιπόν, και παρόλο που μπορεί να ακούσεις να στο λένε χωρίς να το αξίζεις, όταν κρίνεις συμπεριφορές πρώτα check your privilege.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα