Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια λεξη κλειδι ? Για να φερθεις λογικα πρεπει να ειναι και ο αλλος εξισου λογικος.Σου φαινεται λογικο ενα ον που απαιτει διακριτικοτητα και σεβασμο στα οπτικα ερεθισματα (σηματοδοτες) ενω την επομενη στιγμη γκρινιαξει μαζι με τις φιλες της οτι ο ανδρας εχει φλωρεψει και δεν ειναι πια κυνηγος ? :-D Οτι χανει γρηγορα το ενδιαφερον του και δεν ειναι πλεον ο ανδρας ο βαρβατος ο σωστος ο επιμονος κατακτητης ?  :-D

Θελετε και λογικη.Και που σας κανουμε παρεα πολυ ειναι.Ας οψεται το... :P 

:P ειιιιιιιι τί φταίω εγώ να με κάνεις quote και να μου βγαίνει το όνομα ότι είμαι αυτής της νοοτροπίας που τόσο σιχαίνομαι;;;;;;;;

Επίσης, οι γυναίκες στις εικόνες #2 και #4 είναι πολύ πιθανόν να μην θέλουν πολλές (ή και καθόλου) κουβέντες.

Εξήγηση: στην εικόνα #2 η γυναίκα είναι επικεντρωμένη στο κινητό της και έχει την πλάτη της στραμμένη προς τον υπόλοιπο κόσμο του μαγαζιού. Στην εικόνα #4 και αυτή η γυναίκα έχει στραμμένη την πλάτη της προς τον κόσμο και έχει το κεφάλι σκυφτό προς το ποτό. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πώς μπορεί στην διάρκεια της βραδιάς να αλλάξουν τελείως στάση του σώματος και να δώσουν διαφορετικά μηνύματα. Όλα είναι πιθανά, μην τρελαθούμε, δεν είναι κάτι fixed. Απλά έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και θα καταλάβετε τί θέλει η άλλη.

• Απαντ. 101
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για σου defacer ψυχολογε, υπερασπιστη της αθωας  κορασιδας που μεταξυ  μπουκαλιων και λελουδων αναγκαζεται να υπομενει μαρτυρικα την πολιορκια των αναισθητων πεων .Τετοιο τραυμα ποτε θα επουλωθει αραγε ?  :( 

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πώς μπορεί στην διάρκεια της βραδιάς να αλλάξουν τελείως στάση του σώματος και να δώσουν διαφορετικά μηνύματα.

Αρα οι επιδοξοι εραστες θα πρεπει να εχουν το νου τους ποτε θα αναψει πορτοκαλι  :-D

Εντωμεταξυ

http://www.healthview.gr/old/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BD%CE%AD%CE%B1/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%B1%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B5%CE%BE-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%BF-%CF%81%CF%8C%CE%BB%CE%BF-%CE%AD%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%80%CE%B9%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B5%CF%82

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό θυμήσου το την επόμενη φορά που θα καντηλιάσεις επειδή έπεσε η DSL την ώρα που έπαιζες DotA.

Επίσης, η κοροϊδία είναι μία από τις τακτικές που εφαρμόζει κανείς όταν δεν έχει να πει τίποτα ουσιαστικό. Just saying.

Δημοσ.

:rolleyes:  ναι ε χμμμ οκ, δεν χρειάζεται να ξαναλέω τα ίδια και τα ίδια. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. (Ρε συ blues πραγματικά, δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις κολλήσει...)

Δημοσ.

Καμιά φορά όχι απλά σου γίνεται τσιμπούρι αλλά επιπλέον η συμπεριφορά του σε προσβάλλει και πολύ θα ήθελες να του σπάσεις τη μούρη αλλά δε μπορείς. Κι έτσι είσαι αναγκασμένος είτε να σηκωθείς να φύγεις όχι επειδή φταις αλλά επειδή ο άλλος είναι μαλάκας, είτε να υπομείνεις το "βασανιστήριο" πάνω κάτω σιωπηλά.

Ας σε ρωτησω σοβαρα τοτε.Ποσο συχνα εχεις γινεις μαρτυρας μιας τετοιας καταστασης ? 

Δημοσ.

Έχει σημασία;

Εσένα πόσο συχνά παίρνει φωτιά το σπίτι σου; Γιατί αν δεν παίρνει πολύ συχνά δεν ξέρω τι μας χρειάζεται η πυροσβεστική.

Δημοσ.

Προσεχε παντως , στο μελλον, μην παγιδευτεις στην friend zone με τις αποψεις που εχεις.Και ερθει αλλος να σβησει την φωτια  :-D

Η χασεις πολυτιμο χρονο στην αποκρυπτογραφηση των μηνυματων.

• Like 3
Δημοσ.

Επίσης, η κοροϊδία είναι μία από τις τακτικές που εφαρμόζει κανείς όταν δεν έχει να πει τίποτα ουσιαστικό. Just saying.

Δεν είχες προειδοποιήσει ότι θα το σοβαρέψεις τόσο πολύ και μου ήρθε απότομα...

Δημοσ.

:rolleyes:  ναι ε χμμμ οκ, δεν χρειάζεται να ξαναλέω τα ίδια και τα ίδια. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. (Ρε συ blues πραγματικά, δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις κολλήσει...)

Κοιτα τι αναστατωση προκαλεσες.Αφου σας αρεσει να ειστε μηλο της εριδας , αρσενικα να ''σφαζονται'' για ενα σας νευμα  :-D .Τι γκρινιαζετε ?

Δημοσ.

:P ειιιιιιιι τί φταίω εγώ να με κάνεις quote και να μου βγαίνει το όνομα ότι είμαι αυτής της νοοτροπίας που τόσο σιχαίνομαι;;;;;;;;

Επίσης, οι γυναίκες στις εικόνες #2 και #4 είναι πολύ πιθανόν να μην θέλουν πολλές (ή και καθόλου) κουβέντες.

Εξήγηση: στην εικόνα #2 η γυναίκα είναι επικεντρωμένη στο κινητό της και έχει την πλάτη της στραμμένη προς τον υπόλοιπο κόσμο του μαγαζιού. Στην εικόνα #4 και αυτή η γυναίκα έχει στραμμένη την πλάτη της προς τον κόσμο και έχει το κεφάλι σκυφτό προς το ποτό. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πώς μπορεί στην διάρκεια της βραδιάς να αλλάξουν τελείως στάση του σώματος και να δώσουν διαφορετικά μηνύματα. Όλα είναι πιθανά, μην τρελαθούμε, δεν είναι κάτι fixed. Απλά έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και θα καταλάβετε τί θέλει η άλλη.

Κι αλλη λεξη κλειδι...

Πιθανον ομως να θελουν, αλλα να ειναι ψιλοντροπαλες και να μην μπορουν να κοιταξουν τον καθενα στα ματια και να παιξουν οπως θα επαιζε καποια αλλη γυναικα. Οπως πιθανον ειναι να την προσπερασω, και δυο λεπτα μετα να παει ο διπλανος μου που δεν εχει τετοιους κωδικες, να της μιλησει και να γινει το σκηνικο, κι εγω να καθομαι σαν το μαλακα να κοιταω που εκανα το λαθος. Οπως και το τριτο πιθανον, το οποιο ειναι τελικα να μην της μιλησει κανενας και την αλλη μερα στο ιδιο μπαρ, παρεα με δυο τρεις φιλες της, να καθεται να μας κουτσομπολευει ολους, ως μεγιστους φλωρους που κανεις μας δεν φανηκε αρκετα κυνηγος ωστε να της τα ριξει...

Βλεπεις υπαρχουν πολλα πιθανον :)

Δημοσ.

*nenya*, άλλη φορά μπύρες από το περίπτερο και σπίτι σου! Που 6 σελίδες τσακώνονται τόσα άτομα επειδή θες εσύ να βγεις μόνη σου... :P  :D

• Like 4
Δημοσ.

*nenya*, άλλη φορά μπύρες από το περίπτερο και σπίτι σου! Που 6 σελίδες τσακώνονται τόσα άτομα επειδή θες εσύ να βγεις μόνη σου... :P  :D

Τζαμπα οι μπυρες.Που ειναι η ροκ χυμα νοοτροπια  που οφειλει να τις συνοδευει.Θα φταινε οι μοναστηριακες δεν εξηγειται αλλιως.Πολυ σεμνοτυφια   :-D

Δημοσ.

Στους συγκεκριμενους χωρους η λογικη ερχεται σε δευτερη μοιρα σε σχεση με τα ενστικτα νομιζω.

• Like 1
Δημοσ.

είναι λίγο δύσκολο για αρχή αλλα πρέπει να μάθεις ένα πράγμα για τη νύχτα, όλοι σε γράφουν εκει που δεν πιάνει μελάνι.

τα κλασσικά της αρχής νέο παιδι τι κάνω μονος και άλλα τέτοια ωραία, αλλά το καραγουστάρω να "δηκαιολογούμε" στα κορίτσια που δουλευουν μοαυχαχαχα.

ένα μαγαζί που άρχισα να βγαινω μονος, πλέον δεν μπορώ, όλοι γνωστοί έχουμε γίνει εκεί μέσα.

Αν γουσταρεις πολυ να βγαινεις μονος σου , αυτη εινα η μαλακια η μεγαλη  !!

εκει που εχεις γνωρισει κοσμο , εκει που εχεις κανει φιλους , εκει που περνας γαματα ..

αντε παλι να ψαχνεις να βρεις νεο μαγαζι που δε θα ξερεις κανεναν   για να βγεις μονος :-)

Εγω για ποτο δε θα εβγαινα ποτε μονος , καλοκαιρακι ομως παραλια στην ξαπλωστρα , να διαβαζω βιβλια , εφημεριδες κτλ ανετα χτυπω ενα 8ωρακι μονος μου   ...

Δημοσ.

Κι αλλη λεξη κλειδι...

Πιθανον ομως να θελουν, αλλα να ειναι ψιλοντροπαλες και να μην μπορουν να κοιταξουν τον καθενα στα ματια και να παιξουν οπως θα επαιζε καποια αλλη γυναικα. Οπως πιθανον ειναι να την προσπερασω, και δυο λεπτα μετα να παει ο διπλανος μου που δεν εχει τετοιους κωδικες, να της μιλησει και να γινει το σκηνικο, κι εγω να καθομαι σαν το μαλακα να κοιταω που εκανα το λαθος. Οπως και το τριτο πιθανον, το οποιο ειναι τελικα να μην της μιλησει κανενας και την αλλη μερα στο ιδιο μπαρ, παρεα με δυο τρεις φιλες της, να καθεται να μας κουτσομπολευει ολους, ως μεγιστους φλωρους που κανεις μας δεν φανηκε αρκετα κυνηγος ωστε να της τα ριξει...

Βλεπεις υπαρχουν πολλα πιθανον :)

Μα ναι ρε συ pournara, that's the point! Πολλά είναι πιθανά. Αλλά απ'τον τρόπο που στέκεται, κινείται, κοιτάζει η άλλη (θέλω να πιστεύω) ότι μπορεί ο άντρας να καταλάβει τις προθέσεις της και να πράξει αναλόγως.

Το θέμα είναι ότι δεν πιάνει η ίδια προσέγγιση για όλες τις γυναίκες.

Adaptation. One more key word ;)

Blues, αν βάλω μπρος την 'ροκ νοοτροπία' που λες ίσως απαντήσω πιο απότομα και χύμα σε μερικούς :P και σίγουρα δεν θα τους αρέσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...