Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχουμε τον παππού στο νοσοκομείο και μας λένε ότι είναι στα τελευταία του. Επειδή τα οικονομικά μας είναι σε μαύρο χάλι ξέρει κάποιος που έχει σχετική εμπειρία να μου πει τι πρέπει να κάνω, τα πρώτα βήματα μετά, το κόστος και όλη η διαδικασία πως είναι? Οι γονείς μου είναι στο εξωτερικό και έτσι θα τα κάνω όλα μαζί με τον αδερφο μου που είναι αρκετά μικρότερος από εμένα. Μην ρωτάτε για συγγενείς και τέτοια για βοήθεια γιατί δεν είναι Θεσσαλονίκη κανεις και θα έρθουν μόνο στην κηδεία.

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν φυγει ο παππους θα πας σε ενα γραφειο τελετων και θα σου πουν τι θα κανεις.

Στον δικο μου παππου περυσι ειχαμε δωσει 800 ευρω.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Τα εξοδα κηδειας (η τουλαχιστον ενα μεγαλο μερος) καλυπτονται απο το ασφαλιστικο ταμειο.

Δημοσ.

Ας ευχηθούμε ο παππούς να το ξεπεράσει.

Τα εξοδα κηδειας (η τουλαχιστον ενα μεγαλο μερος) καλυπτονται απο το ασφαλιστικο ταμειο.

Και πόσο κοστίζει συνολικά μια κηδεία και ποιό ποσοστό καλύπτουν τα ασφαλιστικά ταμεία.
Επίσης τα δίνουν άμεσα ή περιμένεις μήνες για να τα πάρεις ενώ τα έχεις πληρώσει?

Δημοσ.

μια απλη κηδεια παει απο 600-700 ευρω περιπου.και εκτος αυτου τα καλυπτει το ασφαλιστικο ταμειο και στα δινουν αμεσα μετα απο 2-3 μερες..με την γιαγια μου πριν 3 χρονια παντως ετσι εγινε γιατι εγω με τον πατερα μου ετρεξα να τα κανω τα χαρτια και τα υπολοιπα που χρειαζονται..μακαρι να το ξεπερασει και να γινει καλα ο παππους σου ευχομαι.

• Like 1
Δημοσ.

δε ξερω σε ποιο νοσοκομείο είναι ο παπους αν όμως ειναι στο γεννηματα κάνε μια βολτα από πίσω στην αγίου δημητρίου, έχει 2-3 γραφεία θα σου πουν τιμες και διαδικασίες

Δημοσ.

Τα πολλα τα λεφτα ειναι μετα για το μνημα...

Η κηδεια καπου εκει που λενε οι απο πανω παει..

Ας ελπισουμε ομως να μην γινει ποτε!!

Δημοσ.

Τα πολλα τα λεφτα ειναι μετα για το μνημα...

Η κηδεια καπου εκει που λενε οι απο πανω παει..

Η κηδεία της γιαγιάς μου πριν 3 χρόνια μας κόστισε 12.000€, πως κατανέμεται σε "Για κηδεία" και σε "Για μνήμα"; (Μπορεί να κόστισε 12.000€ αλλά ήταν πραγματικά Βασιλική κηδεία, μεγαλοπρεπής και με πραγματικά υπέροχο τάφο)

Δημοσ.

Πριν κανα 9μηνο, ~1200€ η κηδεία και ~900€ το μνήμα στο τρίτο. Ούτε χλιδές ούτε το πιο φθηνό. Το ταμείο έδωσε κάπου 750€ μετά από 1-2 μήνες.

Δημοσ.

Μπορεί να κόστισε 12.000€ αλλά ήταν πραγματικά Βασιλική κηδεία, μεγαλοπρεπής και με πραγματικά υπέροχο τάφο

Λάθος επάγγελμα διαλέξαμε. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που σκάνε χοντρά φράγκα για μεταξωτές κορδέλες.

• Like 8
Δημοσ.

Λάθος επάγγελμα διαλέξαμε. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που σκάνε χοντρά φράγκα για μεταξωτές κορδέλες.

Λόγω των μαρτυρίων που πέρναγε τα τελευταία χρόνια η γιαγιά μου και της νεαρής ηλικίας που πέθανε, ο παππούς μου (που είχε λεφτά) δεν τα σκέφτηκε καν, και κατά τη γνώμη μου καλά έκανε (αφού τα είχε). Δεν έχεις ιδέα τι είχε περάσει η καημένη.

Παρ' όλα αυτά η καλύτερη δουλειά! :P

Δημοσ.

Αν και όταν έρθει η ώρα έχω να σου δώσω μια συμβουλή... Επειδή ήμουν εκεί όταν έφυγε η γιαγιά μου, την οποία και υπεραγαπώ είδα πως προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση... Για μένα κοίτα ν΄ακολουθήσεις την πιο φτηνή (απλή) λύση... Άστους να λένε για ακριβά φέρετρα και άλλα τέτοια... Θες να τιμήσεις την μνήμη του ανθρώπου... Κανε μια δωρεά σε κάποιο ίδρυμα... Και καλό θα κάνεις και θα τιμήσεις την μνήμη του...

• Like 3
Δημοσ.

Εύχομαι να αποφύγει τα χειρότερα ο άνθρωπος. Για τα υπόλοιπα απευθύνσου σε γραφείο τελετών και σε ασφαλιστικό ταμείο, προσοχή γιατί αν χρωστάει εισφορές σε περίπτωση που απεβιώσει μπορεί να έχεις θέματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...