Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eγω μονο σε χλιδατες και "in" κηδειες παω.

mathsrule θες να γινουμε φιλοι;

Έχει πεθάνει τρία χρόνια τώρα, παρ' όλα αυτά δεν λέω όχι σε φιλίες. Εάν θες μεθαύριο να πάμε μαζί στη Σύνοδο Μεγαλο-επιχειρηματιών στο Χίλτον και μετά στην αντίστοιχη Εφοπλιστών στο Κάραβελ. :P

• Like 1
  • Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάγκες, αν πεθάνω βιδώστε 4 χερούλια πάνω μου(για να με μεταφέρετε πιο εύκολα) και πετάξτε με στη θάλασσα. Αν βαριέστε ή δε βρίσκετε χερούλια, αφήστε με στο πεζοδρόμιο, θα μυρίσω και θα περάσει ο δήμος να με πάρει. Και τα 1000-2000-12000 της κηδείας φάτε τα σε σουβλάκια και ναρκωτικά στη μνήμη μου.

• Like 22
Δημοσ.

Μάγκες, αν πεθάνω βιδώστε 4 χερούλια πάνω μου(για να με μεταφέρετε πιο εύκολα) και πετάξτε με στη θάλασσα. Αν βαριέστε ή δε βρίσκετε χερούλια, αφήστε με στο πεζοδρόμιο, θα μυρίσω και θα περάσει ο δήμος να με πάρει. Και τα 1000-2000-12000 της κηδείας φάτε τα σε σουβλάκια και ναρκωτικά στη μνήμη μου.

Ναρκωικα?

Για να ερθουμε να σε βρουμε και εμεις μετα?

• Like 1
Δημοσ.

και ναρκωτικά

Να είσαι σίγουρος ότι θα σε τιμήσουν και θα σε μνημονεύσουν πολλά άτομα από Συγγρού και Εξάρχεια.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης πρίν πεθάνεις φρόντησε να ενημερώσεις και το Insomnia για να γίνει forbid το profile P:

• Like 1
Δημοσ.

Η κηδεία της γιαγιάς μου πριν 3 χρόνια μας κόστισε 12.000€, πως κατανέμεται σε "Για κηδεία" και σε "Για μνήμα"; (Μπορεί να κόστισε 12.000€ αλλά ήταν πραγματικά Βασιλική κηδεία, μεγαλοπρεπής και με πραγματικά υπέροχο τάφο)

12000€? Εφοπλιστές είστε ρε παιδιά

Πριν κανα 9μηνο, ~1200€ η κηδεία και ~900€ το μνήμα στο τρίτο. Ούτε χλιδές ούτε το πιο φθηνό. Το ταμείο έδωσε κάπου 750€ μετά από 1-2 μήνες.

900€ το μνήμα είναι πολλά από ότι ρώτησα για τρία χρόνια ο δήμος ζητάει γύρω στα 250€

Το άλλο θέμα με το κουστούμι τι να κάνω? Πως να παρω μέτρα σε έναν άνθρωπο που ζει ρε παιδιά. Αλλα οι γιατροί μου είπανε από ωρα σε ώρα να το περιμένεις γιατί είναι σε βαριά κατάσταση. Δυστυχώς δεν του δίνουν καθόλου πιθανότητες αφού κάθε φορά που μιλάω με κάποιο γιατρο με χτυπάνε στη πλάτη στο τέλος.

ΙΚΑ ασφάλεια έχει και δίνει περίπου 750€ για την κηδεία

Χαχαχα φίλε και αυτή την άποψη έχω, σε αυτή τη χώρα ακόμα και να πεθάνεις δεν μπορείς

Εύχομαι να αποφύγει τα χειρότερα ο άνθρωπος. Για τα υπόλοιπα απευθύνσου σε γραφείο τελετών και σε ασφαλιστικό ταμείο, προσοχή γιατί αν χρωστάει εισφορές σε περίπτωση που απεβιώσει μπορεί να έχεις θέματα.

Χρωστάει 900€ στην εφορία λες να έχω θέμα?

Δημοσ.

Για το θέμα της κηδείας όχι. Θα έχεις ποιό μετά σε άλλα θέματα.

Εαν ειναι να παει σε εκεινον η περιουσια και δεν την κανει αποδοχη δεν θα εχει κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Σουβλακια και μπυρωινη. :devil:

Δημοσ.

900€ το μνήμα είναι πολλά από ότι ρώτησα για τρία χρόνια ο δήμος ζητάει γύρω στα 250€

Το άλλο θέμα με το κουστούμι τι να κάνω? Πως να παρω μέτρα σε έναν άνθρωπο που ζει ρε παιδιά.

Δεν ξέρω τι παίζει με τον δήμο. Κατασκευάζει ο δήμος μαρμάρινα μνήματα; Δεν έχω ιδέα. Από μαγαζί/τεχνίτη που φτιάχνει μνήματα είναι η τιμή.

Για το κουστούμι, δώσε για δείγμα υπάρχοντα ρούχα.

Δημοσ.

12000€? Εφοπλιστές είστε ρε παιδιά

900€ το μνήμα είναι πολλά από ότι ρώτησα για τρία χρόνια ο δήμος ζητάει γύρω στα 250€Το άλλο θέμα με το κουστούμι τι να κάνω? Πως να παρω μέτρα σε έναν άνθρωπο που ζει ρε παιδιά. Αλλα οι γιατροί μου είπανε από ωρα σε ώρα να το περιμένεις γιατί είναι σε βαριά κατάσταση. Δυστυχώς δεν του δίνουν καθόλου πιθανότητες αφού κάθε φορά που μιλάω με κάποιο γιατρο με χτυπάνε στη πλάτη στο τέλος.

ΙΚΑ ασφάλεια έχει και δίνει περίπου 750€ για την κηδεία

Χαχαχα φίλε και αυτή την άποψη έχω, σε αυτή τη χώρα ακόμα και να πεθάνεις δεν μπορείς

Χρωστάει 900€ στην εφορία λες να έχω θέμα?

Από Θεσσαλονίκη είσαι;

Αν θυμάμαι καλά, η τιμή για την 3η θέση ήταν γύρω στα 800-900 ευρώ, για την 2η θέση στα 1200-1300 και για 1η θέση πάνω από 1700 ευρώ. Όποια θέση και να διαλέξεις, την ίδια επιστροφή θα πάρεις από το ταμείο, γύρω στα 700 κάτι ευρώ.

Στις τιμές είναι όλα πληρωμένα, δηλαδή η θέση στο νεκροταφείο για 3 χρόνια, αμοιβές νεκροθάφτη, νεκροφόρα, στολισμός εκκλησίας, κτλ. Δεν συμπεριλαμβάνεται τραπέζι ή καφέ αν θα κεράσεις, ούτε το μνήμα που θα φτιάξεις αργότερα. Το οποίο μνήμα φτιάχνεται μετά από έναν μήνα από την ταφή, για να κάτσουν τα χώματα, και η καλύτερη/φθηνότερη τιμή είναι τα 450 ευρώ (δεν τα δίνει το ταμείο αυτά, έξτρα από την τσέπη σου είναι).

Κουστούμι δικό του ο παππούς δεν είχε; Αυτό μέτρα, ή δες αν έχει κανά δικό του να χρησιμοποιήσεις αυτό. Αν έχει κάποια ατέλεια, πες στον νεκροθάφτη να βάλει μερικά λουλούδια ή τα πανιά που χρησιμοποιούν, πως λέγονται δεν ξέρω, να το καλύψει, ξέρουν αυτοί.

Επίσης, μην μπερδεύεσαι, άλλο τα 250 που ζητά ο δήμος για 3 χρόνια (η ενοικίαση της τρύπας στο έδαφος να καταλάβεις) και άλλο το μνήμα (τα μάρμαρα, εικόνα, όνομα, καντίλια κτλ) που ΕΣΥ θα φτιάξεις μετά από ένα μήνα μετά την ταφή (που όπως είπα, το πιο φθηνό στα 450 βγαίνει). Φυσικά αν δεν έχεις δεν φτιάνεις μνήμα και τον έχεις μόνο με τα χώματα σκεπασμένο, δεν θα σου πουν κάτι, ιδίως στην 3η θέση.

Δεν ξέρω τι παίζει με τον δήμο. Κατασκευάζει ο δήμος μαρμάρινα μνήματα; Δεν έχω ιδέα. Από μαγαζί/τεχνίτη που φτιάχνει μνήματα είναι η τιμή.

Για το κουστούμι, δώσε για δείγμα υπάρχοντα ρούχα.

Μέσα στα κοιμητήρια υπάρχει δημοτική επιχείριση κατασκευής μνημείων. Ίδιες τιμές παίζουν με τους τεχνίτες που έχουν τα μαγαζιά τους έξω από τα κοιμητήρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...