mentoras99 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Εδώ έχει γραμμένα όλα τα έξοδα ένας: http://www.teletes-siatras.gr/Category-ID-18-Title-%CE%9A%CE%B7%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%B1%20%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD%20%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1-Language-gr.htm Έχει και κατηγορία : Σετ φέρετρου (μαξιλάρι, σεντόνι, μαντήλια, κορδέλλες)! Μπορείς να ψωνίσεις και απο νέτ. να έχουν και παράδοση σπίτι? Φαινεται επαγγελματιας παντως. Οι τιμες πως τις βλεπετε, καλες σε σχεση με το τι παιζει στην αγορα;
spacemonkey Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μάγκες, αν πεθάνω βιδώστε 4 χερούλια πάνω μου(για να με μεταφέρετε πιο εύκολα) και πετάξτε με στη θάλασσα. Αν βαριέστε ή δε βρίσκετε χερούλια, αφήστε με στο πεζοδρόμιο, θα μυρίσω και θα περάσει ο δήμος να με πάρει. Και τα 1000-2000-12000 της κηδείας φάτε τα σε σουβλάκια και ναρκωτικά στη μνήμη μου. Θεος απλα! και ναι δεν εκανε σε κανεναν εντυπωση η εικονικη μη ταφη σου...πιο πολυ με διχαζει για τους τυπους σουβλακίων και ναρκωτικων που θα πρεπε να επιλεξω, με το εκαστοτε budget
mentoras99 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Πεθανε απο γνωστους μου, ενας δικος τους ανθρωπος στην αμερικη, και τους πηρε ενα διμηνο να τον φερουν Ελλαδα!!!!Προξενειο, πρεσβεια, διαδικασιες, δικηγοροι, διατυπωσεις, ιατρικα θεματα, ελεγχοι, επικοινωνιες, μιλαμε για απιστευτες καταστασεις. Χιλιαδες ευρω κοστος, δυο μηνες τρεξιμο!Να φανταστειτε οτι πρωτα εγινε το μνημοσυνο στην Ελλαδα(40μερες), και μετα εγινε η κηδεία!Να μην τυχει σε κανεναν... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα