moshos95 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Παιδιά θα ήθελα να αγοράσω το moto g 16 gb η το moto e Από Αμερική επειδή είναι περίπου 30 με 40 εύρο κάτω από ότι Ευρώπη και θα ήθελα να ρωτήσω!!! Από που είναι πιο καλά να το αγοράσω (eBay~ Amazon) Και γιατί???? Το κινητό θα δουλεύει κανονικά στα ελληνικά δίκτυα??? Με το τελωνείο τη φάση?? Ευχαριστώ!
eddie1996 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Παιδιά θα ήθελα να αγοράσω το moto g 16 gb η το moto e Από Αμερική επειδή είναι περίπου 30 με 40 εύρο κάτω από ότι Ευρώπη και θα ήθελα να ρωτήσω!!! Από που είναι πιο καλά να το αγοράσω (eBay~ Amazon) Και γιατί???? Το κινητό θα δουλεύει κανονικά στα ελληνικά δίκτυα??? Με το τελωνείο τη φάση?? Ευχαριστώ! Καλησπέρα σου. Θα σου έλεγα από άμαζον γιατί έχει πάρα πολύ καλό support μετά από την αγορά κινητού. Το κινητό θα δουλεύει στα ελληνικά δίκτυα μόνο εάν είναι ξεκλείδωτο για όλα τα δίκτυα και θα στο γράφει στην περιγραφή. (unlock) όσον αφορά με το τελωνείο μάλλον δεν θα το γλιτώσεις και άμα βρισκόμουν στην θέση σου θα πλήρωνα αυτά τα 30-40 ευρώ παραπάνω από Ευρώπη και θα είχα ήσυχο το κεφάλι γιατί το τελωνείο θα είναι 100-150 ευρώ παραπάνω εάν πέσεις. Τέλος άμα το πάρεις από άμαζον Αγγλίας από ότι έχω διαβάσει από άλλα σχόλια στο στέλνουν με κούριερ UPS σε 5 ημέρες. Αυτά από εμένα και ελπίζω να σε βοήθησα. Εάν θέλεις κάτι άλλο ρώτα άνετα εδώ και θα σου απαντήσουμε.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Θα φας τελωνειο χωρις αμφιβολια, καλυτερα παρτο απο uk και θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο. Και οχι το moto e
moshos95 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! <br><br><br> Γιατί να μην πάρω το moto e;;;;<br><br> Μια χαρά κινητική φαίνεται!
eddie1996 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!! <br><br><br> Γιατί να μην πάρω το moto e;;;;<br><br> Μια χαρά κινητική φαίνεται! Γιατί πολύ απλά το moto g είναι πιο γρήγορο. 4πυρνηνο το μοτο γ ενώ το μοτο ε 2πύρηνο και θα έλεγα ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά με 4πυρηνο σε σχέση με 2πυρηνο.
moshos95 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Ναι φίλος!! Σίγουρα! αλλά το 16 moto g Κάνει 200 εύρο και το moto e Κάνει 100!! Καλύτερο και πιο αξιόπιστο είναι το eBay ή το Amazon?
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Ναι φίλος!! Σίγουρα! αλλά το 16 moto g Κάνει 200 εύρο και το moto e Κάνει 100!! Καλύτερο και πιο αξιόπιστο είναι το eBay ή το Amazon? Amazon.
eddie1996 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 φίλε δες την απάντηση μου λίγο πιο πάνω δηλαδή το 3ο ποστ. το ίδιο θα σου έλεγε και από ο πάνω νομίζω.
eddie1996 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Στο Amazon πληρώνεις με PayPal?? όχι δεν πληρώνεις.
moshos95 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Και σε περίπτωση που κάποιος σε κοροϊδέψει τα λεφτά σου χάνονται.?
eddie1996 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Και σε περίπτωση που κάποιος σε κοροϊδέψει τα λεφτά σου χάνονται.? Το άμαζον άμα ξέρεις είναι από τις εταιρείες που είναι 1ο στο κόσμο και εκεί έχει ένα super support που κανείς δεν χάνει τα λεφτά του.. άμα δεις ότι το τυλίγει το άμαζον το δέμα τότε να είσαι ακόμη πιο σίγουρος ότι το άμαζον δεν θα σε κλέψει ενδεκτικά άμα το δεις ελλατωμαατικό( doa) στέλνεις μύνημα στο άμαζον και σου στέλνει κατεθείαν καινούργιο χωρίς έλεργχο κτλ.
stevengreeceGR Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Το moto g ειναι πολυ καλο. Το moto e δεν εχει flash, δευτερη καμερα για βιντεοκλησεις δεν υπαρχει! Εγω θα προτεινα το moto g!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα