Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το παθαίνω όταν πάω να κοιμηθώ και ξαφνικά πέφτω με δύναμη στο κρεβάτι.
Μικρός νόμιζα οτι ειμαι δαιμονισμένος γιατι μου ερχοταν και εμετός όταν πήγαινα εκκλησία αλλα και ένιωθα οτι δεν με θέλουν εκει μεσα. (οκ , μικρό παιδάκι ημουν τότε , λογικό ειναι να σκέφτομαι και τρέλες, αν και ακόμα ονειρευομαι δαιμονισμένους)

Απο που πηγάζει αυτή η δύναμη ? και γιατί βγαίνει οταν ξαπλώνουμε και είμαστε μεταξύ ύπνου και ξύπνιου ? μηπως αυτό ειναι το κλειδί για να ξεκλειδώσουμε τις δυνάμεις του μυαλού μας? απο μικρός πίστευα οτι έχω την δύναμη της τηλεκίνησης αλλα ποτέ δεν τα κατάφερα.

Σας έχει συμβεί ποτέ?

floating-3.jpg?w=774

ps:

όσοι δεν πιστευεται στις δυνάμεις του μυαλού και θεωρείτε οτι ειναι κάτι άλλο πειτε τη γνώμη σας , αλλα μην γίνει αρένα μονομαχιών το topic , ο καθένας έχει τις απόψεις του και ειναι σεβαστές.

• Like 3
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτο που οταν πεφτεις πολυ κουρασμενος στο κρεβατι και μεταξυ ξυπνιου και κοιμησμενου νιωθεις οτι πεφτεις αποτομα στο κρεβατι το εχω παθει και εγω πολλες φορες...

βεβαια τωρα που το σκεφτομαι εχω καιρο

• Like 1
Δημοσ.

Μου συνεβη μια φορα.Νομιζα στον υπνο μου οτι ειμουν ο Πητερ Παν και καταφερα μεσα στην δινη του ονειρου να αιωρηθω ενα δυο μετρα.Μετα δεν ξερω τι συνεβη , εσπασε ο διαολος το ποδαρι του , με χακεψε ο καπτεν Χουκ και εντελως ξαφνικα θυμηθηκα οτι ειχα φαει φασολαδα,και εσκασα σαν σακι κατω.Φαντασου ,απο την δυναμη της πτωσης εσπασαν οι μισες σανιδες του κρεβατιου.Εκει βρεθηκα αντιμετωπος με μια ιπταμενη κατσαριδα.Σταματαω την περιγραφη γιατι η φρικη που ακολουθει  ειναι τοσο μεγαλη που ειναι ακαταταλληλη ακομα και για το ινσομνια.

• Like 3
Δημοσ.

@bluesattack

οταν ειδα το avatar σου αρχικά νόμισα πως ειναι ο Χριστός
δεν κάνω πλάκα , ηταν creepy η στιγμή , μου σηκώθηκε η τρίχα και πήγα να πνιγώ με το σάλιο μου

σχετικά με αυτό που λες καμια φορά τα όνειρα ειναι πολύ έντονα , μια τσιγγάνα κάποτε που μου έδεινε βότανα μου ειχε πει οτι αν πεθάνει στο όνειρο πεθαίνεις κ το μυαλό σου στην πραγματικότητα , κομμάτι κομμάτι.. Τώρα πως το εννούσε ιδέα δεν έχω , γιατι έχω πεθάνει πολλές φορές σε όνειρο.

Δημοσ.

Μήπως σου φέρνει αέρια κάτι που τρως για αυτό αιωρείσαι;

Τις τελευταίες ώρες πριν ξαπλώσεις αερίζεσαι κανονικά;

• Like 2
Δημοσ.

Μήπως σου φέρνει αέρια κάτι που τρως για αυτό αιωρείσαι;

Τις τελευταίες ώρες πριν ξαπλώσεις αερίζεσαι κανονικά;

lol ρε σιγά μη μπορούν να σε σηκώσουν στον αέρα

έχω αερια και πολλά αυτό τον καιρό και αερίζομαι συνεχώς όλη μέρα 

αλλα είπαμε μη λέμε κ τρέλες . Αν κάνεις πλάκα δεκτό το καλαπούρι B)

Δημοσ.

μου εχει τοσες φορες που εχει καταντησει σπαστικο.μια φορα μαλιστα στη προσγείωση επεσα απο το κρεβατι :-(

• Like 2
Δημοσ.

οποιος ρευεται και κλανει δεν φοβαται να πεθανει ειχε πει ενας σοφοτατος...καπου φασκεις και αντιφασκεις νομιζω ισως.

Δημοσ.

οποιος ρευεται και κλανει δεν φοβαται να πεθανει ειχε πει ενας σοφοτατος...καπου φασκεις και αντιφασκεις νομιζω ισως.

που?

Δημοσ.

σε ποιόν δεν έχει τύχει πραγματικά  :-) αλλά τινάζεσαι κάπως και νομίζεις οτι πέφτεις..  υπήρχαν περιπτώσεις που ξυπνώντας μετά απο αυτό μου είπαν οτι τινάζομαι καμία φορά και φρικάρουν λίγο..  

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...