Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μου εχει τοσες φορες που εχει καταντησει σπαστικο.μια φορα μαλιστα στη προσγείωση επεσα απο το κρεβατι :-(

Έλα ρε  εσύ τέτοιο πράγμα?!? 

Δημοσ.

Βαλε καμερα να το δουμε...

δηλαδή με μια κάμερα μπορώ να καταγράψω τα όνειρα μου ?  :mellow:  :mellow:  :mellow:  :mellow: 

Ίσως να είναι και διαίσθηση, παιχνίδια του μυαλού, επειδή το σκέφτεσαι πολύ τελευταία...

μπορεί , δεν το έχω δει σαν τρίτος , απο τη μεριά μου όμως μοιάζει όπως το είπα και δεν ειναι οτι το σκέφτομαι και όλη μέρα , το είχα ξεχάσει και έγινε!!!1

Επισκέπτης
Δημοσ.

το παθαίνω όταν πάω να κοιμηθώ και ξαφνικά πέφτω με δύναμη στο κρεβάτι.

Μικρός νόμιζα οτι ειμαι δαιμονισμένος γιατι μου ερχοταν και εμετός όταν πήγαινα εκκλησία αλλα και ένιωθα οτι δεν με θέλουν εκει μεσα. (οκ , μικρό παιδάκι ημουν τότε , λογικό ειναι να σκέφτομαι και τρέλες, αν και ακόμα ονειρευομαι δαιμονισμένους)

Απο που πηγάζει αυτή η δύναμη ? και γιατί βγαίνει οταν ξαπλώνουμε και είμαστε μεταξύ ύπνου και ξύπνιου ? μηπως αυτό ειναι το κλειδί για να ξεκλειδώσουμε τις δυνάμεις του μυαλού μας? απο μικρός πίστευα οτι έχω την δύναμη της τηλεκίνησης αλλα ποτέ δεν τα κατάφερα.

τελικα έγινες νεκροθάφτης που έλεγες;

Δημοσ.

οταν ημουν αρκετα πιο μικρος επεφτα για υπνο κ ειλκρινα πολυ συχνα εβλεπα πως ανιψωνομουν απ το εδαφος λες κ εσβηνα τη βαρυτητα γυρω μ σιγα σιγα ως ενα βαθμο κ ενιωθα  πως αιωρουμουν ,οταν σηκονομουν ημουν πεπεισμενος πως ειχα αιωρηθει

Δημοσ.

υπαρχει καποιος τροπος να το προκαλεσω εσκεμενα; με ενδιαφερει το θεμα

Παραισθησιογόνα ονομάζονται

• Like 2
Δημοσ.

υπαρχει καποιος τροπος να το προκαλεσω εσκεμενα; με ενδιαφερει το θεμα

συνηδειτο ονειρο μπορεις να προκαλεσεις εσκεμενα ξερω

γι αυτο τωρα δεν ξερω εκτος αν θες να κανεις αστρικη προβολη

δεν ξερω αν θα πετυχει κατι απ τα δυο αλλα εχουν μια ακολουθια ενεργειων που σου λενε τι να κανεις, απο κει και περα ο καθ ενας δεχετεται , κρινει,κατακρινει,υποστηριζει,σατηριζει

Δημοσ.

έχετε σκεφτεί να κόψετε τα ναρκωτικά;

Να έστω για λίγες μέρες να δείτε κάτι

α?

τελικα έγινες νεκροθάφτης που έλεγες;

όχι

οταν ημουν αρκετα πιο μικρος επεφτα για υπνο κ ειλκρινα πολυ συχνα εβλεπα πως ανιψωνομουν απ το εδαφος λες κ εσβηνα τη βαρυτητα γυρω μ σιγα σιγα ως ενα βαθμο κ ενιωθα  πως αιωρουμουν ,οταν σηκονομουν ημουν πεπεισμενος πως ειχα αιωρηθει

αυτό παθαίνω αλλα μερικές φορές ξυπνάω και με βλέπω να αιωρούμαι , μετά πέφτω ή σταματάω εκεί και ειναι λες κ πάγωσα

τα περίεργα σουμ σουμ δεν ξέρω τι ειναι που άκουγα , δεν βγάζουν νόημα , άρα πιστευω πως εχει σχέση με όνειρο η κατάσταση

• Like 1
Δημοσ.

αυτό παθαίνω αλλα μερικές φορές ξυπνάω και με βλέπω να αιωρούμαι , 

σε βλέπεις ως 3ος, ή απλά βλέπεις γύρω σου και είσαι στον αέρα;

Δημοσ.

δε με βλέπω σαν 3ος , ειναι λες και ειμαι μεσα στο σώμα μου οταν συμβαίνει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...