nikos360 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 καλησπερα παιδια εχετε να προτεινεται βιβλιο και project να παρουσιασω εχω κολλησει και δεν μου ερχεται τιποτα για επιπεδο lower.
blazar Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Βιβλίο παίρνεις έτοιμο, μαζί με περίληψη από κάποιον που έχει δώσει ήδη... Θέμα, δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Θέλουν κάτι που να είχε ισχύει μέχρι και 6 μήνες πριν δώσεις. Κάνε για το μουντιάλ, ή αλλιώς πάρε και πάλι έτοιμο... Και τέλος ένα tip. Θα δηλώσεις ανώτερο επίπεδο από αυτό που θες να δώσεις, γιατί στη βαθμολογία ρίχνουν λίγο. Οπότε θα δηλώσεις για C1 για να πάρεις B2 ή B2+.
nikos360 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 για το μουντιαλ θα κανω αυτο εχω σκεφτει αλλα βιβλιο δεν ξερω δεν εχω καποιον γνωστο που να εχει δωσει.το project που θα κανω εχεις καμια ιδεα με τι να ασχοληθω?
blazar Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Πήγαινε σε ένα βιβλιοπωλείο και πάρε ένα κλασσικό όπως κάνουν όλοι. Ακόμα και μέσα από το βιβλίο προετοιμασίας σου έχει προτεινόμενα βιβλία. Πάρε για παράδειγμα τ'ανεμοδαρμένα ύψη. Γενικά κάποιο κλασσικό που το γνωρίζεις καλά, ή οποιοδήποτε άλλο γνωστό βιβλίο που σου αρέσει. Μόνος σου θα δώσεις; Δεν θα πας σε κάποιο φροντιστήριο;
nikos360 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 θα παω σε φροντιστιριο απλα ψαχνω να βρω βιβλιο και να ειναι ευκολο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα