billduck Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Καλησπερα παιδια.Τον τελευταιο καιρο εχω παρατηρησει αρκετα γρηγορη πτωση της μπαταριας με μεση χρηση.Δηλαδη το μεγιστο που μου βγαζει ειναι 19-20 ωρες.Η χρηση οθονης καθε φορα που το παρατηρω ειναι 1,30 με 2 ωρες.Επισης οταν κανω χρηση mb παρατηρω οτι ζεσταινεται και αρκετα.Χρησιμοποιω doctor battery και greenify αλλα χωρις να το εχω κανει root.Φοραει την 4.2.2 Υπαρχει περιπτωση να εχω ελλατωματικη μπαταρια;Φταιει ισως το firmware;Εχει κανεις αναλογη εμπειρια; Ελπιζω μολις παρω την 4.4.2 να διορθωθουν αυτα τα προβληματα. Ευχαριστω!
arc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Πόσο καιρό εχεις το κινητό; Αν το πήρες μεταχειρισμένο, πόσο καιρό το ειχε ο προηγούμενος;
billduck Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Το κινητο το εχω απο το Πασχα το εχω παρει καινουριο απο καταστημα skroutz και ειναι το black s4 mini.
thomasG4 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Είχα και εγω το ίδιο πρόβλημα, όπως και πολλοί άλλοι που έχουν το S4 και S4 mini. Είναι γνωστό πρόβλημα το battery drain που έχει, ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιείται η συσκευή. Πιθανόν είναι πρόβλημα του kernel. Η μόνη "λύση" που βρήκα εκτός απο τα κλασσικά που κάνει κάποιος για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια η μπαταρία (google "save battery on android") είναι: μόλις φορτίσει το κινητό τέρμα να κάνεις επανεκκίνηση τη συσκευή. Ελπίζω και εγώ με τη 4.4.2 να λυθεί αυτό το γελοίο bug.
arc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Το s4 mini φορά μπαταρία 1900mAh οπότε η μια μέρα θεωρείται εντός ορίων (για smartphone). Αν στη μέση χρήση συμπεριλαμβάνεις τακτική χρήση wifi/gps και απαιτητικές εφαρμογες/παιχνίδια τότε η μια μέρα θεωρείται φυσιολογικό. Δοκίμασε μια μέρα να το χρησιμοποιήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσεις wifi/gps, με ελάχιστη φωτεινότητα και χωρίς να χρησιμοποιείς εφαρμογές, δες πόσες ώρες θα σου κρατήσει. Αν φτάσεις την 1,5 μέρες δε νομίζω οτι ειναι προβληματική η μπαταρία. Αν αντίθετα και πάλι είσαι με το ζόρι στις 19-20 ώρες, τοτε πάρε ενα τηλεφωνο στη samsung και ρώτα. Για το ζέσταμα όταν κανεις download, δεν ξέρω. Το kitkat 4.4 λέγεται οτι θα εχει βελτιώσεις στην κατανάλωση αλλά μεχρι την έλευση του, δεν μπορεις να ξέρεις. Τέλος κάνε έλεγχο για αναβαθμίσεις του λειτουργικού (about tablet - ελεγχος αναβαθμίσεων) μηπως εχει βγει καποιο update που βελτιωνει τη διαχειριση ενεργειας.
thomasG4 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Το s4 mini φορά μπαταρία 1900mAh οπότε η μια μέρα θεωρείται εντός ορίων (για smartphone). Αν στη μέση χρήση συμπεριλαμβάνεις τακτική χρήση wifi/gps και απαιτητικές εφαρμογες/παιχνίδια τότε η μια μέρα θεωρείται φυσιολογικό. Δοκίμασε μια μέρα να το χρησιμοποιήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσεις wifi/gps, με ελάχιστη φωτεινότητα και χωρίς να χρησιμοποιείς εφαρμογές, δες πόσες ώρες θα σου κρατήσει. Αν φτάσεις την 1,5 μέρες δε νομίζω οτι ειναι προβληματική η μπαταρία. Αν αντίθετα και πάλι είσαι με το ζόρι στις 19-20 ώρες, τοτε πάρε ενα τηλεφωνο στη samsung και ρώτα. Για το ζέσταμα όταν κανεις download, δεν ξέρω. Το kitkat 4.4 λέγεται οτι θα εχει βελτιώσεις στην κατανάλωση αλλά μεχρι την έλευση του, δεν μπορεις να ξέρεις. Τέλος κάνε έλεγχο για αναβαθμίσεις του λειτουργικού (about tablet - ελεγχος αναβαθμίσεων) μηπως εχει βγει καποιο update που βελτιωνει τη διαχειριση ενεργειας. Το δικό μου είχε πάντως σοβαρό θέμα με τη μπαταρία. Χωρίς να έχω κάποια εφαρμογή που να τρώει μπαταρία (τσεκαρισμένο με betterbatterystats), έχοντας κάνει αρκετές προεγκατεστημένες εφαρμογές disable, εξοικονόμηση μπαταρίας ενεργή, απενεργοποίηση wi-fi locator και απενεργοποιημένο τον αυτόματο συγχρονισμό. Το άφηνα το βράδυ με 70% μπαταρία σε flight mode και το πρωί ήταν στο 40% η μπαταρία. Για αυτό είπα στο φίλο να δοκιμάσει το reboot μετά απο πλήρη φόρτιση, γιατί ενώ φαίνεται πολύ απλή λύση ήταν τελικά το μόνο που έλυσε αυτό το πρόβλημα. Με search που είχα κάνει είδα ότι το είχαν αρκετοί αυτό το πρόβλημα. Πάντως συμφωνώ ότι με τη χρήση που κάνει στο κινητό απο τα λεγόμενα του, μου φαίνεται και μένα φυσιολογικό να κρατάει τόσο η μπαταρία. 1
billduck Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Οταν λες reboot εννοεις μετα απο καθε φορτιση;Οσον αφορα αυτη την μειωση 25 με 30 το κανει και σε μενα και ειναι αρκετα εκνευριστικο!Το κινητο το αφησα χωρις να κανω τιποτα παρα μονο λιγες κλησεις και ραδιο και κρατησε γυρω στις 30 ωρες. Σαα ευχαριστω για τις απαντησεις ελπιζω να πιασει!
thomasG4 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Οταν λες reboot εννοεις μετα απο καθε φορτιση;Οσον αφορα αυτη την μειωση 25 με 30 το κανει και σε μενα και ειναι αρκετα εκνευριστικο!Το κινητο το αφησα χωρις να κανω τιποτα παρα μονο λιγες κλησεις και ραδιο και κρατησε γυρω στις 30 ωρες. Σαα ευχαριστω για τις απαντησεις ελπιζω να πιασει! Ναι εννοώ μετά απο κάθε πλήρη φόρτιση.
billduck Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ναι εννοώ μετά απο κάθε πλήρη φόρτιση. Εχεις καθολου υπερθερμανση μπαταριας;;Επισης μου εμφανιζει ενα μικρο lag αλλα παραμενει μικρο!
thomasG4 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Εχεις καθολου υπερθερμανση μπαταριας;;Επισης μου εμφανιζει ενα μικρο lag αλλα παραμενει μικρο! Όταν το φορτίζω υπερθερμαίνεται λίγο και άμα έχω κανένα απαιτητικό παιχνίδι για πολύ ώρα ανοικτό. Lag όχι καθόλου.
anastasis11 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Είχα και εγω το ίδιο πρόβλημα, όπως και πολλοί άλλοι που έχουν το S4 και S4 mini. Είναι γνωστό πρόβλημα το battery drain που έχει, ακόμα και όταν δεν χρησιμοποιείται η συσκευή. Πιθανόν είναι πρόβλημα του kernel. Η μόνη "λύση" που βρήκα εκτός απο τα κλασσικά που κάνει κάποιος για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια η μπαταρία (google "save battery on android") είναι: μόλις φορτίσει το κινητό τέρμα να κάνεις επανεκκίνηση τη συσκευή. Ελπίζω και εγώ με τη 4.4.2 να λυθεί αυτό το γελοίο bug. Όντως έχεις δίκιο ... εμενα χωρίς να χρησιμοποιώ τίποτα ούτε wifi ούτε gps μονο δηλαδή αναμονή για κανένα τηλέφωνο kratouse μονο 22 ώρες . Μόλις έκανα αυτό που είπες επανεκκίνηση του κινητού μετά από πλήρεις φόρτιση .... αν και έδειχνε 22 ώρες υπόλοιπο με το ( DU Battery ) κρατούσε το διπλάσιο χρόνο. Το κακό είναι ότι πριν διαβάσω αυτό το post (8 wres prin ) είχα αγοράσει αλλη μπαταρία απτό γερμανό με αποτέλεσμα να μου mini στο χέρι τσάμπα 25 ευρώ. η Sumsung το έχει αναγνωρίσει αυτό το πρόβλημα ? γιατί είναι όντως γέλιο .....
thomasG4 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Όντως έχεις δίκιο ... εμενα χωρίς να χρησιμοποιώ τίποτα ούτε wifi ούτε gps μονο δηλαδή αναμονή για κανένα τηλέφωνο kratouse μονο 22 ώρες . Μόλις έκανα αυτό που είπες επανεκκίνηση του κινητού μετά από πλήρεις φόρτιση .... αν και έδειχνε 22 ώρες υπόλοιπο με το ( DU Battery ) κρατούσε το διπλάσιο χρόνο. Το κακό είναι ότι πριν διαβάσω αυτό το post (8 wres prin ) είχα αγοράσει αλλη μπαταρία απτό γερμανό με αποτέλεσμα να μου mini στο χέρι τσάμπα 25 ευρώ. η Sumsung το έχει αναγνωρίσει αυτό το πρόβλημα ? γιατί είναι όντως γέλιο ..... Το έχεις αναβαθμίσει σε KitKat; Απο τότε που έκανα αναβαθμίση στην έκδοση 4.4.2 KitKat σταμάτησε να έχει αυτό το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα