Anorymous Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Εμβολια το 2014? Seriously? Ειλικρινα δεν ξερω απο που να αρχισω. Φτασαμε να εχουμε σχεδον εξαλειψει καποιες ασθενειες στο δυτικο κοσμο, χαρη στην εξελιξη της ιατρικης τεχνολογιας και τωρα αναρωτιομαστε για ποιο πραγμα ακριβως? Εσεις οι συνωμοσιολογοι αφηστε τη φυσικη επιλογη να κανει τη δουλεια της, εγω εμβολιαζομαι και θα εμβολιασω και τα παιδια μου στο μελλον(οταν κανω). Γενικά δεν διαφωνώ αλλά μερικά εμβολια είναι επικίνδυνα και αμφιλεγόμενα πχ αυτό για τον ιό Η1Ν1. 1
zio10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Θέμα Internet και υπερπληροφόρησης είναι...έχουμε γεμίσει με "εναλλακτικές" πηγές, με άρθρα και ειδήσεις από πολύ "ψαγμένους" για το πόσο κακό κάνουν τα εμβόλια και το πόσα συμφέροντα εξυπηρετούν και πολύς κόσμος επηρεάζεται...ίσως κάπου μέσα σε αυτά υπάρχουν και αλήθειες, αλλά που να τις βρεις και πως να πάρεις την ευθύνη να μην εμβολιάσεις το παιδί σου πχ? Πολύ δύσκολο θέμα που θέλει πολύ ψάξιμο!
doctorkostis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Γενικά δεν διαφωνώ αλλά μερικά εμβολια είναι επικίνδυνα και αμφιλεγόμενα πχ αυτό για τον ιό Η1Ν1. Ok, δειξε μου ενα σοβαρο αρθρο που να το υποστηριζει αυτο. Ενα. Σοβαρο ομως, μη δω ρεπορταζ τριανταφυλλοπουλου. Επισης απο τη γριππη πεθαινει κοσμος που θα ειχε σωθει αν ειχε εμβολιαστει. Δε μιλαω για γενικα υγιεις. Μιλαω για μεσηλικες η πιο μεγαλους με οχι τοσο σοβαρα προβληματα υγειας (οχι καρκινο δηλαδη, υπερταση και διαβητη υπο ελεγχο, συνηθισμενες παθησεις) που πεθαναν απο γριππη. Επειδη δεν εμβολιαστηκαν παρα τις οδηγιες (για ομαδες πληθυσμου σε κινδυνο και ανθρωπους ανω των 65). 2
Anorymous Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ok, δειξε μου ενα σοβαρο αρθρο που να το υποστηριζει αυτο. Ενα. Σοβαρο ομως, μη δω ρεπορταζ τριανταφυλλοπουλου. Επισης απο τη γριππη πεθαινει κοσμος που θα ειχε σωθει αν ειχε εμβολιαστει. Δε μιλαω για γενικα υγιεις. Μιλαω για μεσηλικες η πιο μεγαλους με οχι τοσο σοβαρα προβληματα υγειας (οχι καρκινο δηλαδη, υπερταση και διαβητη υπο ελεγχο, συνηθισμενες παθησεις) που πεθαναν απο γριππη. Επειδη δεν εμβολιαστηκαν παρα τις οδηγιες (για ομαδες πληθυσμου σε κινδυνο και ανθρωπους ανω των 65). Δεν θημαμε τώρα που αλλά τότε είχα δει ενα πολύ σοβαρό ρεπορτάζ που έλεγε ότι το εμβόλιο προκαλουσε δυστονια η κάτι τέτοιο, επίσης ότι οι ίδιοι οι γιατροί και οι νοσοκομοι δεν ήταν και τόσο πρόθυμη να το κανουν λέει πολλά. Σαν να μην έφτανε αυτό γιατροί του ΕΣΥ έβγαιναν τότε ευθαρσος και μιλαγαν κατά του εμβολιου. Οκ πεθαναν καπιοι οι οποίοι θα πέθαιναν και από την απλή γρίπη ή από τα ενδονοσοκομιακα μικρόβια που έχουν πεθάνει αρκετοί περισσότεροι.
doctorkostis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Οκ, ας τα παρουμε απο την αρχη και ας γινω γραφικος. 1. Το εμβολιο προστατευει και απο την "απλη" γριππη. Καθε χρονο περιεχει τα στελεχη που ευθυνονται για τη γριππη (Η1Ν1, Η3N2, influenza B για το 2014). Αυτοι που εμβολιαζονται ή δε νοσουν, ή νοσουν πολυ ελαφρα. Αρα δε θα πεθαιναν. Κατα πασα πιθανοτητα δε θα νοσηλευονταν καν, οποτε ξεχναμε και τα ενδονοσοκομειακα μικροβια. 2. Οι γιατροι του ΕΣΥ που εβγαιναν στα καναλια ηταν στην πλειοψηφια τους ασχετοι με το αντικειμενο. Με το να βγαινει ενας 60αρης δερματολογος ή χειρουργος που δεν εχει καμια σχεση με τις λοιμωξεις και τη γριππη και να εκφερει γνωμη το μονο που κανεις ειναι ρεπορταζ και νουμερα. Αμφιβαλλω επισης σοβαρα αν οι συγκεκριμενοι γιατροι εχουν δει ποτε ασθενη με πνευμονια απο γριππη σε ΜΕΘ. Οσο για τους νοσηλευτες που δεν εμβολιαζονται, η πηγη ενημερωσης τους ειναι η τηλεοραση, το εχω ζησει απο κοντα. Εμειναν εκπληκτοι οι περισσοτεροι οταν τους ειπα οτι εμβολιαστηκα για τη γριππη. Οι υπευθυνοι γιατροι του ΚΕΕΛΠΝΟ σαφως και υποστηριζουν τον εμβολιασμο για τις ευπαθεις ομαδες πληθυσμου και οχι για το συνολο του πληθυσμου. 3. Το σοβαρο ρεπορταζ που αναφερεις ηταν κατα πασα πιθανοτητα σε εκπομπη τηλεοπτικη (το λεω γιατι το ειχα δει πριν 4 περιπου χρονια με την εξαρση του Η1Ν1). Δηλαδη, χωρις στοιχεια, με καμια αντικειμενικοτητα, με μοναδικο σκοπο τα νουμερα και την τηλεθεαση μεσω του πανικου. Ουτε να σκουπιστεις με αυτο δεν αξιζει. 3
Orpheas1992 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ειναι δυνατον να υπαρχει αυτη η ερωτηση σε τεχνολογικο φορουμ εν ετει 2014 μη χεσω? 2
arc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Βασικά είναι δυνατόν γιατί άπτεται σε θέματα βιοχημείας και φυσιολογίας. Σε αντίστοιχο ιατρικό forum η ερώτηση θα ήταν «πως αλλαζει η αναλυση της οθόνης του υπολογιστή» 3
Orpheas1992 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Στοιχειωδης λογικη χρειαζεται και οχι γνωσεις βιοχημειας και φυσιολογιας για να καταλαβει καποιος οτι τα εμβολια σωζουν ζωες. 5
kage Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 http://preventdisease.com/images13/CDC_Polio.png.http://healthimpactnews.com/2013/cdc-disappears-page-linking-polio-vaccines-to-cancer-causing-viruses/-εκαναν(για 8 χρονια μεχρι το 63') εμβολιο για πολιομυελιτιδα αλλα ταυτοχρονα τα μεταλλαγμένα γονίδια που υπηρχαν συμβάλουν στον ανεξέλεγκτο κυτταρικό πολλαπλασιασμό(καρκινο).κατι που το καταλαβαν μετα απο χρονια...-δεν εννοω να μην κανουν εμβολια απλα οτι παιζουν και μλκς που μπορει να μην τις μαθουμε ποτε...>>το θεμα ειναι καποτε να δουμε αν η τεχνολογια βοηθησε ή οχι και που.προσωπικα το βλεπω φαυλος κυκλος...μεσω τεχνολογιας+ερευνας θεραπευτηκαν οι τοτε αρρωστιες(ιωσεις,χολερα,ηπατιτιδες κτλ) και τωρα περιμενουμε την επομενη γενια τεχνολογιας+ερευνας για να σωθουμε απο καρκινο,διαβητη,νεφροπαθεια κτλ ...
doctorkostis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 http://www.cdc.gov/vaccines/vac-gen/whatifstop.htm Πολυ ενδιαφερον και κατανοητο αρθρο. Οσο για την πολυομυελιτιδα, πριν τον εμβολιασμο πεθαιναν περιπου 1.000 ατομα το χρονο και 20.000 το χρονο υπεφεραν απο καποιας μορφης παραλυση. Ο SV40 ειναι "υποπτος" για καρκινο, χωρις ποτε να εχει αποδειχθει κατι. Επειδη ανηκει στο αντικειμενο μου, αναφερεται και σε εναν καρκινο του αναπνευστικου, το μεσοθηλιωμα. Υπευθυνος για το μεσοθηλιωμα ειναι ο αμιαντος παγκοσμιως, αιτιολογικη συσχετιση με τον SV40 δεν εχει αποδειχθει. Απο το 1963 τα εμβολια της πολυομυελιτιδας ειναι "καθαρα" απο SV40. Παρολα αυτα, εχω ακουσει για γονεις που δεν εχουν εμβολιασει τα παιδια τους για την πολυομυελιτιδα. Οχι φυσικα για το φοβο του καρκινου, ο αυτισμος ειναι η trendy δικαιολογια.
Luxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Αφου αρραβωνιάστηκες Το θυμασαι; Εγω ουτε θα θυμαμαι με ποιους μιλουσα στο φορουμ αυριο. Αυτη ειναι η διαφορα μας.. Εκτος και εαν ψαχνεις ολα μου τα ποστς. Btw, για το εμβολιο Η1Ν1 ανεφερομουν στην 1η σελιδα, το οποιο ειχε κανει ο παππους μου, και επαθε ο,τι επαθε. Οι υπολοιποι της οικογενειας δε το αγγιξαμε. Εσεις το ειχατε κανει; Και δεν λεω, ναι, τα εμβολια ειχαν παρασκευαστει για καλο σκοπο, απο εντιμους γιατρους. Ποιος μου λεει ομως οτι πλεον οι φαρμακοβιομηχανιες δεν προσθετουν επιπλεον συστατικα σε αυτα; Απο τσιπς, μεχρι το οτιδηποτε.. Δεν εχουν ακουστει και λιγα για προσπαθεια μειωσης του πληθυσμου, και ειναι ενας καλος τροπος να γινει αθορυβα.
arc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Όταν κάποιος ανοίγει θέμα «τραγούδια για αρραβώνα» δεν περνά απαρατήρητο. Επίσης μην ψωνίζεσαι. Το ποιος είσαι μου είναι αδιάφορο. Το τι γράφεις είναι που προκαλεί τη γενικότερη συζήτηση.
pappous_soulis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ποιος μου λεει ομως οτι πλεον οι φαρμακοβιομηχανιες δεν προσθετουν επιπλεον συστατικα σε αυτα; Απο τσιπς, μεχρι το οτιδηποτε.. 8
Luxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Ok, δειξε μου ενα σοβαρο αρθρο που να το υποστηριζει αυτο. Ενα. Σοβαρο ομως, μη δω ρεπορταζ τριανταφυλλοπουλου. Επισης απο τη γριππη πεθαινει κοσμος που θα ειχε σωθει αν ειχε εμβολιαστει. Δε μιλαω για γενικα υγιεις. Μιλαω για μεσηλικες η πιο μεγαλους με οχι τοσο σοβαρα προβληματα υγειας (οχι καρκινο δηλαδη, υπερταση και διαβητη υπο ελεγχο, συνηθισμενες παθησεις) που πεθαναν απο γριππη. Επειδη δεν εμβολιαστηκαν παρα τις οδηγιες (για ομαδες πληθυσμου σε κινδυνο και ανθρωπους ανω των 65). Και οσο για αυτα τα σοβαρα αρθρα που αναζητεις, μη πιστεψεις οτι θα βγουν ποτε σε σοβαρα sites. Μας θελουν χαζους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις