Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Έχω ένα πρόβλημα.

Το λαπτοπ μου κολλάει πάρα πολύ. έχω windows 8 με 2gb ram και μάρκας TOSHIBA.

Επίσης έχω δοκιμάσει τα ΠΑΝΤΑ!!!

-σάρωση με antivirus

-χρήση βάσης με ανεμιστήρα

-χρήση ccleaner

Σκέφτομαι να το κάνω format αλλά λέω μήπως υπάρχει εναλλακτική λύση. Μπορείτε να με βοηθήσετε;  :blink:

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

screenshoot(φωτό) απο hdsentinel(υγεία σκληρού δίσκου)

απο θερμοκρασίες πώς πάει το λάπτοπ;;

κατέβασε το hwmonitor & ανέβασε φωτό απο θερμοκρασίες

η μνήμη πιστεύω είναι στο όριο(2gb)

Δημοσ.

Τα 2gb που είναι το όριο είναι μόνο με την προϋπόθεση πώς το λαπτοπ δεν θα είναι καραγεματο από εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο. Βάλε παραπάνω ΡΑΜ και θα είσαι άρχοντας

Δημοσ.

Θα μας δώσεις τα χαρακτηριστικά του; Αλλιώς δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε... Διάβασε τι σου ζητήσαμε... 

Δημοσ.

Εκτος των αλλων κανε ενα scan για trojans με malwarebytes και suprantispyware , βέβαια οτι και να ειναι θέλεις σίγουρα παραπάνω ram για να πηγαίνει πιο στρωτά

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Στοιχεία του laptop:

Μάρκα: TOSHIBA

λειτουργικό:windows 8

Μνήμη ram: 2gb

Τύπος συστήματος:62bit

Επεξεργαστής: 1.40GHz

Υγεία δίσκου: 100%

Θερμοκρασία:29C

Επίσης δεν έχω πολλές εφαρμογές: ένα browser, ένα antivirus και κάποια αρχεία. Θα αναβαθμίσω όμως και ram.

Δημοσ.

Πωωωω ρε με το τσιγκέλι θα του τα βγάλουμε.... Δώσε ρε παιδί μου έστω το λινκ του λάπτοπ με όλα τα αναλυτικότερα χαρακτηριστικά... Επεξεργαστής 1.4Ghz, μήπως είναι ο amd e1-1200;;; Αν ναι, τότε λογικό να κολλάει, ο επεξεργαστής είναι ότι χειρότερο κυκλοφορεί στην αγορά, ακόμα και Atom πιο δυνατός είναι

Δημοσ.

επίσης οσοι έχετε τα windows 8 ας κανετε και καλυτερα το update για τα windows 8.1 . ειναι σαφως καλυτερα και ισως να μη σου κολλαει τοσο.

Δημοσ.

Τώρα... τι να πω.... Έπεσες στην περίπτωση... Δυστυχώς όσοι έχουν αυτό τον επεξεργαστή αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα. Ίσως κάποιος πιο έμπειρος σου προτείνει κάτι, εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω. Τσέκαρε μόνο για ιούς, όπως προτάθηκε, χρησιμοποίησε ccleaner και δοκίμασε να απενεργοποιήσεις για λίγο το antivirus να δεις πώς θα πάει. Πες μας και πόση ραμ χρησιμοποιείται όταν κολλάει, μέσω του task manager

Δημοσ.

Αυτά σε idle καταστάσεις φαντάζομαι, δηλαδή δεν κάνεις τίποτα. Για βάλε ένα βίντεο στο youtube και μετά πες μας άλλη μια φορά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...