Johny Q Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Με το καλοκαιρι προ των πυλων, ανοιγω αυτο το thread για να γραψει καθενας/καθεμια τα γουστα του/της. Τι τυπου μαγιο φορατε;
Johny Q Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 ό,τι να 'ναι, απλά με μποξεράκι από μέσα. επειδη το εφαρμοζουν κι αλλοι, μπορεις να μου εξηγησεις, σε τι εξυπηρετεί; 2
igoods Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 απο μικρος εχω μαθει με μαγιο μποξερακι και δεν μπορω τωρα κατι αλλο... και πιο ανετα κολυμπας και δεν κολαει το μαγιο πανω στα γονατα σου οπως ειναι τα πιο μακρια. Τωρα οσον αφορα το θεμα του @εργαλειοιυ@ πρεπει να εισαι προσεκτικος
lary7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Τι μαγιο προτιμανε οι αντρες δεν εχει σημασια, το θεμα ειναι τι μαγιο θα βαλουν οι γυναικες φετος. Τα τελευταια 2 χρονια παμε καλα, ελπιζω περεταιρω βελτιωση... Sent from my U9200 using Insomnia 9
Pa0ki Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2014 Αν και φορούσα πάντα βερμούδα μέχρι το γόνατο, πέρυσι καβάτζωσα ένα στιλ σορτσάκι από φίλο και πλέον το παίζω δίπορτο επειδη το εφαρμοζουν κι αλλοι, μπορεις να μου εξηγησεις, σε τι εξυπηρετεί; Βασικά αυτό γίνεται στις βερμούδες που δεν έχουν σπασουάρ μέσα
Ntinaras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Τι μαγιο προτιμανε οι αντρες δεν εχει σημασια, το θεμα ειναι τι μαγιο θα βαλουν οι γυναικες φετος. Τα τελευταια 2 χρονια παμε καλα, ελπιζω περεταιρω βελτιωση... Sent from my U9200 using Insomnia το καλυτερο για γυναικες ειναι το στραπλες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις