Προς το περιεχόμενο

Starting Youtube

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hey guys! Άρχισα ένα κανάλι στο YouTube και θέλω να το προωθήσω λίγο...Ελπίζω να είμαι στο σωστό forum και section.

Τσεκάρετε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=9dGwfH_uU8Y 

Η ποιότητα είναι λίγο χάλια γιατί το youtube την κατέβασε για κάποιο λόγο και ήχος είναι κάπως αλλά έχω καλύτερο εξοπλισμό πλέον.

Θέλω την πραγματική σας γνώμη τι κάνω λάθος και τι πρέπει να συνεχίσω να κάνω η οτιδήποτε. Κάθε σχόλιο είναι αποδεκτό! :D

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

-Αλέξης  

Δημοσ.

αυτος που ανεβαζει βιντεακια σε τριτα site, για να σχολιασει τα ζωα™ του facebook, με φοντο ενα ματσο σκορπια ρουχα, τι τυπος ειναι?

hm..."Τhe dumpass one" :)

By the way τα ρούχα δεν είναι δικά μου και το background θα αλλάξει οπότε meeeh 

Δημοσ.

Για την πλάκα σου το κάνεις ή θέλεις να βγάλεις και λεφτά από αυτό??

Μου αρέσει γενικά το όλο θέμα Record-Montage-Upload και τα σχόλια δεν το κάνω για να βγάλω λεφτά :) 

Πες οτι θέλω να φτιάξω την μέρα κάποιου εκεί έξω 

• Like 1
Δημοσ.

Μου αρέσει γενικά το όλο θέμα Record-Montage-Upload και τα σχόλια δεν το κάνω για να βγάλω λεφτά :)

Πες οτι θέλω να φτιάξω την μέρα κάποιου εκεί έξω 

Καλή συνέχεια! Αν μπορείς προσπάθησε να κάνεις κάτι διαφορετικό-πρωτότυπο γιατί νομίζω η προσπάθεια σου θυμίζει άλλες αντίστοιχες που μπορεί να έχουν επιτυχία αλλά νομίζω έχουν ψιλοκουράσει αν δεν είναι 15 χρονών ο άλλος...κάνε κάτι φρέσκο. (γνώμη μου έτσι? φιλικά :-) )

Δημοσ.

το συνεχές σταμάτημα με τα μπιπ  το βρήκα πολύ κουραστικό 

Οκ ευχαριστώ για την παρατήρηση :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...