Προς το περιεχόμενο

Courier, UK -> GR . monkeyparcel?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχει χρησιμοποίησει κανείς την monkeyparcel?
καμιά φτηνή εναλλακτική; (με pickup από το σπίτι)

θέλω να το στειλω γαμώτι τον iMac ελλάδα αλλα δεν μπορώ να μου βγει και ο κούκος αηδόνι.

Δημοσ.

χωρις Insurance?!

ups Parcel Monkey, IPostParcels, Trans Global Express,hermes, Interparcel and Parcels2Go +gr ψακτηρια www.metafores-online.gr www.clicknmove.eu/index.php

Δημοσ.

αυτό έκανα, μόλις. έστειλα 2-3 email απο αυριο και τηλέφωνο το πρωί.
το πρόβλημα ειναι ότι αποφάσησα τελευται στιγμή ότι θέλω να το μεταφέρω και στις 5 τη κάνω άρα πρέπει κάποιος εν τέλη να ερθει να το παραλάβει μεχρι τις 4ς.

εντάξει δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου.

η φεντεξ ζητάει 100λιρο αλλα γαμο το site τους δεν μπορώ να κανονήσω pick up.

h parcelmonkey δεν αναλαμβάνει ζημιά του προίνοτος όσο και αν ειναι το insurance. τσάμπα μάγκες.

Δημοσ.

Ψαξε λιγο metaforiki aglias στο google ;) τη χρησιμοποιησα 1-2 φορες και εμεινα ευχαριστημενος...

τους εστειλα email και περιμενω να μαθω τιμες. 

Δειχνουν φθηνοί οικονομικοι...

Δημοσ.

τι να σου πω. εγω μολις πηρα αυτο

Delivery to the following recipient failed permanently

του έστειλα sms.

παρολαυτα ψιλοκολύομαι να το στείλω μαζι του. ένα random site και ένας κωστας αντωνιου.

μου απαντησε μου ειπε κανα 10ημερο και θα το εχει αποστολη στην αποθηκη του στο καλοχωρι.

Δημοσ.

http://www.asteras.co.uk

Τον εχω χρησιμοποιησει οπως και σχεδον το μισο λονδινο (για ελληνες και κυπριους φιλους που εχω) για μεταφορες….

Και imac εχω στειλει, και ποδηλατο, ολα καλα χωρις κανενα θεματακι. 

Απο Λονδινο για θεσσαλονικη και το αντιθετο…..

Δημοσ.

http://www.asteras.co.uk

Τον εχω χρησιμοποιησει οπως και σχεδον το μισο λονδινο (για ελληνες και κυπριους φιλους που εχω) για μεταφορες….

Και imac εχω στειλει, και ποδηλατο, ολα καλα χωρις κανενα θεματακι. 

Απο Λονδινο για θεσσαλονικη και το αντιθετο…..

thnx bomber, θα τον ρωτήσω αν κατεβασει και το φιξάκι να ξεμπερδευουμε. θα είναι καλή φαση.

απλώς μέχρι τετάρτη θέλω να γίνει η δουλειά και να μη φύγει πάνω απο 70άρι για το iMac.

έχω στείλε email στις πρώτα top αποτελέσματα απο το google.

τον άλλον που λέει ο Viper δεν ψήνομαι να τον εμπιστευτώ μιας και έψαξα αρκετά για το ονομα του μπας και βρω καμια έδρα εταιρεία αλλά τπτ. άρα πάμε λίγο στα σιγουράκια.

Δημοσ.

Τύλιξε καλά το laptop πριν το στείλεις με τη νταλίκα και γράψε εύθραυστο σε κάθε πλευρά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...