Προς το περιεχόμενο

SweetFX how to [Οδηγός εγκατάστασης]


Alex21121988

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε θελει με τιποτα.Το εκανα οπως ο psycho και δεν ενεργοποιειται.Πεταξα ολα τα αρχεια μεσα,παταω το insert που ειναι για το toggle και δε βλεπω καμια διαφορα μεσα.Για καποιον λογο αρνειται πεισματικα να δουλεψει.Θα το τσεκαρω με κανα δυο παιχνιδια ακομα μπας και βγαλω ακρη αν και δε νομιζω.

 

Εdit:Τελικα τα ξανακανα απο την αρχη μεσω του link του Psycho και πετυχε.Το Batman Arkham Origins ειναι σα να το ειχα στα medium settings και να μου τα εκανε ultra.Aδυνατώ να πιστεψω οτι οι τυποι εχουν κανει τετοια δουλεια.Το pc gaming μολις ανεβηκε 5 σκαλια πιο πανω στην εκτιμηση μου.Αλλο παιχνιδι μιλαμε εγινε.

Επεξ/σία από gkalas
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν είναι περίεργο που ενώ έχω το sweetfx δουλεύει κανονικά και το fraps;Νόμιζα οτι με fraps δε μπαίνει το sweetfx αλλά μια χαρά μου δουλεύουν και τα δύο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να σε ρωτήσω ρε Αλεξ, βλέπω στο preset που έβαλα μέσα να γράφει οτι χρησιμοποιεί msaa,αυτο το έχω ενεργοποιημενο απο τα graphic options ετσι κι αλλιώς, μήπως πρέπει να το απενεργοποιησω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δεν σου δημιουργει προβληματα μεσα στο παιχνιδι δεν νομιζω να πειραζει. Συνηθως το αναφερει ο uploader του preset αν πρεπει να αφησεις το antialising in game. Μην νομιζεις ψευτο msaa θα εχει το preset. Συνηθως κανουν inject SMAA.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εσεις που ασχολειστε πιο πολυ καιρο για πειτε ρε μαγκες,το sweetfx εχει κοσμο απο πισω?Βλεπω τα downloads των presets και δεν ειναι και κανενας γαματος αριθμος και μου κανει εντυπωση βαση της απιστευτης δουλειας που κανει το sweetfx.Ειναι καιρο στο pc gaming ή γενικα φρεσκο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Σε low-end μηχανήματα επηρεάζεται καθόλου το overall performance αν βάλω SweetFX ή παραμένει ίδιο?

Δεν επηρεαζει πουθενα στο perfomance το SweetFΧ.:)

Προχθες το έψαχνα, είναι καλή περίπτωση για παιχνίδια με περίεργα γραφικά τύπου The Walking Dead. Σε άλλα δεν μου άρεσε τόσο όπως το Witcher 2.

Γενικα μπορεις να το χρησιμοποιεις σε ολα τα games σου. Υπαρχουν presets που "καθαριζουν" το game απο την κλασσικη ασπριλα και προσθετουν sharpness στην εικονα. Τα πιο εντονα χρωματικα presets με πειραγμενο vibrance,contrast κτλ να τα χρησιμοποιειτε σε games οπως το Borderlands.

 

Αναλογα και με τη χρωματικη παλετα του game. Ας πουμε στα Metro που "πρεπει" να επικρατει το γκρι και γενικα η "μουντιλα" οτι preset και να δοκιμασα το αλλαζε πολυ το game και δεν μου αρεσε.

 

Τα λιγοτερο υπερβολικα presets γενικα να χρησιμοποειτε στα περισσοτερα games ωστε να μην αλλαζει τελειως το game.

 

Συνηθως οι uploaders παρασυρονται και στα presets που φτιαχνουν το "κοκκινιζουν", το "μπλεδιζουν" το "κιτρινιζουν" ολο το θεμα και μπορει να μην το παρατηρησεις κατευθειαν στο game αλλα στο μαυρο και στις σκοτεινες περιοχες τoυ game θα φανει κατευθειαν.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...