doumpek Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Καλησπερα , θα ηθελα να με βοηθησετε στο εξης : Θελω να στειλω σ ενα φιλο μου στη ΝΥ χρηματα για να μου παρει ενα macbook pro. Με ποιον τροπο θα μου συμβουλεύατε να του στειλω τα λεφτα;; ευχαριστω πολυ,
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 ebanking http://www.piraeusbank.gr/el/Idiotes/Trapezikes-Ypiresies/Kathimerines-Synallages/Emvasmata/Ypologistis-Emvasmatos
kage Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 πιο πολυ επρεπε να σε ενδιαφερει πως θα το στειλει...αν το στειλει στο κουτι του και με κουριερ παιζει να το χρυσοπληρωσεις σε εκτελωνισμο.τεσπα usps stadart και οχι express. θα πρεπει να φαινετε μεταχειρισμενο ή ακομη καλυτερα χαλασμενο.(π.χ με ενα γραμμα cousin παρε το παλιο μου μακ χαλασε η m/b και πειρα αλλο.αν βρεις να το φτιαξεις κρατα το αλλιως πετα το
Giorgos09 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Paypal ειναι μια μεθοδος. Η να δωκεις τα στοιχεια της πιστωτικης σου για να καμει την αγορα με αυτη.
doumpek Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 το paypal παίρνει προμήθεια;; kage θα επιστρεψει ελλαδα και θα το εχει χωρις κουτι στην βαλιτσα του. ετσι δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.. μονο μην χαθει η βαλιτσα
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Για αμερικη ολοι εχουν προμήθεια και ισως το παυπαλ να εχει την μικρότερη, αφου λοιπον θα επιστρέψει ελλαδα πες του να το παρει με δικα του χρήματα και τον πληρώνεις εδω το paypal παίρνει προμήθεια;; kage θα επιστρεψει ελλαδα και θα το εχει χωρις κουτι στην βαλιτσα του. ετσι δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.. μονο μην χαθει η βαλιτσα
lambroszekis Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2014 Ίσως μια καλή ιδέα θα ήταν να βάλεις τα χρήματα του στον ελληνικό του λόγαριασμο, απο το γκισέ της τράπεζας, και αυτος να πάει στο κατάστημα και να πληρώσει με την χρεωστική κάρτα(λογικά ολο και κάποια κάρτα θα εχει), το μόνο που θα χρεωθεί θα ναι την προμήθεια κάρτας απο την VISA-MASTERCARD για μετατροπή νομίσματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα