Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου επεσαν κατω τα κλειδια του αυτοκινητου και ειλικρινα τραβηξα μεγαλη ταλαιπωρια. Γιατι, γιατι ουσιαστικα ηταν σαν ανενεργο κλειδι. Ανοιγα μεν το αυτοκινητο χειροκινητα, αλλα δεν απασφαλιζε ο συναγερμος. Αποτελεσμα; Να πηγαινω στον δρομο με αλαρμ και τερμα σειρηνα, λες κι ειχα κλεψει το ιδιο μου το αυτοκινητο. Μιλησα με το service τηλεφωνικα (δεν ηταν ευκολο να το παω), και μου ειπαν οτι κατι ισως εχει σπασει ή κουνηθει μες το κλειδι και δεν απασφαλιζει ο συναγερμος, και μου ειπαν να δοκιμασω με το δευτερο κλειδι, εφεδρικο.
Οντως, ετσι το αυτοκινητο κλειδωνε/ξεκλειδωνε κανονικα. Και στον γερμανο που πηγα το πεσμενο κλειδι, ειδε οτι ειχε μετατοπιστει η μπαταρια, την ξαναβαλε σωστα, και δουλευει καλα. Αλλα θα μπορουσε να εχει σπασει μεσα η πλακετιτσα, και να ειμαι για εξοδα και ταλαιπωριες.
Αναρωτιεμαι αν υπαρχει καμια μικρη λαστιχενια θηκη για κλειδι αυτοκινητου, για προστασια. Κατι αναλογο με τις θηκες κινητων. Γενικα προσεχω, δεν εχω πολλες 'πτωσεις', αλλα σιγουρα καποια φορα κατι θα πεσει, το κινητο μου εχει σωθει πολλες φορες απο πτωσεις λογω της θηκης. Κατι σε tpu-σιλικονη, αλλα μικρο σε μεγεθος, που να προστατευει το κλειδι απο πτωσεις, θα ηταν οτι επρεπε. Απο ebay κατα προτιμηση ή και αλλου.
Υπαρχει κατι αναλογο για κλειδι κινητου;

Δημοσ.
Δημοσ.

Οπως βλεπω, εκτος απο θηκες, υπαρχουν και ολοκληρα ιμιτασιον εξωτερικο περιβληματα για κλειδια, και σε φτηνες τιμες.

Αξιζει να παρει κανεις, αν εχει φθαρει το εξωτερικο πλαστικο του κλειδιου;

Ποιος μπορει να κανει την τοποθετηση του μηχανισμου και του μεταλλικου μερους εντος του νεου περιβληματος;

Πχ αν το παω στο γερμανο μου το κανει;

Δημοσ.

100 φορές μου έχει πέσει το κλειδί του αυτοκινήτου, τίποτα δεν έπαθε! :-)

μία θα σου σπάσει η πλακέτα του immobilizer και θα ρίξεις μαυρο δάκρυ μετά :/ (το είχα παθει πριν χρόνια)...

Οπως βλεπω, εκτος απο θηκες, υπαρχουν και ολοκληρα ιμιτασιον εξωτερικο περιβληματα για κλειδια, και σε φτηνες τιμες.

Αξιζει να παρει κανεις, αν εχει φθαρει το εξωτερικο πλαστικο του κλειδιου;

Ποιος μπορει να κανει την τοποθετηση του μηχανισμου και του μεταλλικου μερους εντος του νεου περιβληματος;

Πχ αν το παω στο γερμανο μου το κανει;

κοιτα ειναι εύκολο να το κάνεις και ο ίδιος... Δε νομίζω οτι ο γερμανός κάνει τέτοια...

απο ποιοτητα δε ξερω...

• Like 1
Δημοσ.

μία θα σου σπάσει η πλακέτα του immobilizer και θα ρίξεις μαυρο δάκρυ μετά :/ (το είχα παθει πριν χρόνια)...

Αν γίνει αυτό χειροκίνητα μετά :-)

Δημοσ.

το immobilizer δεν καταλαβαίνει απο χειροκίνητα... Δε σου παίρνει μπροστα καν!

ωπ σωστός! μόνο την πόρτα θα μπορώ να ανοίξω ε? άστο μη το κακομελετάμε! :-)

• Like 1
Δημοσ.

Πιο γενικου τυπου θηκες, πχ οπως βγαινουν σε στυλ θηκης γυαλιων για κινητα, δεν υπαρχουν, σε μικρο μεγεθος φυσικα;

Γιατι δεν βλεπω να υπαρχουν προστατευτικες θηκες για διαφορα μοντελα αυτοκινητων που κοιταζω.

Δημοσ.

Αυτό δεν ψάχνεις;
529f00bc-3490-483b-a0e6-63b844006412.jpg
Καλό φαίνεται, γιατί το κλειδί μου, όπελ, έχει 180 ευρώ νομίζω. Αλλά φαντάζομαι δεν θα με βολέψει εμένα. Άσε που με χαλάει και σε εμφάνιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...