Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν μπορεί τρίτο πρόσωπο να κάνει διακοπή αναβολής της στρατιωτικής θητείας μου που έχω ως σπουδαστής ΑΕΙ? 

Δημοσ.

Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι δε γίνεται, θα χρειαστεί όμως σίγουρα εξουσιοδότηση. Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο στο στρατολογικό γραφείο της περιοχής σου για να ρωτήσεις;

Δημοσ.

Από www.stratologia.gr

Με ποιο τρόπο μπορώ να καταθέσω δικαιολογητικά ή παραλάβω πιστοποιητικά ή άλλα έγγραφα που αφορούν τη Στρατολογία;

Η κατάθεση δικαιολογητικών μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε Στρατολογική Υπηρεσία (ΣΥ) ή ΚΕΠ με τους εξής τρόπους:
α. αυτοπροσώπως με την επίδειξη της αστυνομικής σου ταυτότητας
β. με πληρεξούσιο πρόσωπο που διαθέτει ειδική για το σκοπό αυτό εξουσιοδότηση. Η εξουσιοδότηση πρέπει να γίνει με έγγραφο ή Υπεύθυνη Δήλωσή σου που να φέρει θεώρηση για το γνήσιο της υπογραφής σου από οποιαδήποτε δημόσια ή δημοτική αρχή (ΚΕΠ, δήμος, σχολείο, ΕΛΑΣ κλπ). Το τρίτο πρόσωπο θα πρέπει κατά την κατάθεση ή παραλαβή εγγράφων να έχει μαζί του την εξουσιοδότηση καθώς και δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.
γ. με συστημένη επιστολή. Ως ημερομηνία κατάθεσης λογίζεται η ημερομηνία κατάθεσής της στο ταχυδρομείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...