Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα κατεβάσεις απο εδώ http://www.w7forums.com/threads/official-windows-7-sp1-iso-image-downloads.12325/το official iso των windows που θέλεις το καις σε ενα cd και ξεκινάς την εγκατάσταση

ευχαριστώ πολύ! έχω φάει μεγάλο πακέτο εδω και πάρα πολλή ώρα. Τελικά δεν είναι και τόσο εύκολο να αλλάξεις σκληρό δίσκο. Απ' ό,τι καταλαβαίνω θα χάσω τα ελληνικά windows γιατί δεν τα βλέπω στη λίστα.

Δημοσ.

Αν εχεις αυθεντικό κλειδί για ενεργοποιήσεις τα windows νομίζω μετα μπορείς να κατεβάσεις και την ελληνική γλώσσα

Δημοσ.

έκαψα το dvd με τα windows 7, πάω να κάνω εγκατάσταση και μου βγάζει "device drivers missing". Εντάξει...ΤΡΑΓΙΚΗ η απόφασή μου να κάνω μόνος μου την αλλαγή του σκληρού. Την Δευτέρα το πάω στο Πλαίσιο και τελειώνει αυτός ο εφιαλτης. Ήδη έχω χάσει 11 ώρες από την ζωή μου από το πρωι με αυτη την ιστορία. Καληνύχτα.

Δημοσ.

Πήγαινε στο bios και βρές μια επιλογή που ειναι για τους δίσκους να τους βλέπει σαν ide και οχι ahci αν το εχει ετσι

Δημοσ.

Πήγαινε στο bios και βρές μια επιλογή που ειναι για τους δίσκους να τους βλέπει σαν ide και οχι ahci αν το εχει ετσι

δεν βρήκα αυτή την επιλογή στα bios.

επίσης επειδή μάλλον ειναι κατεστραμμένος ο σκληρός δίσκος δεν με αφήνει να κάνω αντίγραφο ασφαλείας για  να έκανα την επανεγκατάσταση των Windows 7 από εκεί. Αδιέξοδο μου μυρίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...