Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΛΕΓΟΜΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 18.ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΧΕΔΙΑΖΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ Μ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ (ΡΟΥΧΑ ΚΤΛ) ΚΑΙ ΤΑ ΗΜΕΡΙΣΙΑ ΕΞΟΔΑ(ΚΑΝΑ ΒΡΑΔΥ ΕΞΩ ΜΕ ΤΑ ΞΑΔΛΦΙΑ ΜΟΥ).ΚΤΛ.. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ Ν ΜΙΝΩ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΟΤΙ 1000 ΕΥΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ????????

Δημοσ.

το ρημάδι το καπς λοκ. τα μάτια μου.

Τα εισιτήριά σου τα έχεις υπολογίσει; 

Για ένα μήνα με σπίτι/φαγητό πληρωμένα μια χαρά θα είσαι αν προσέχεις τι ξοδεύεις.

Δημοσ.

1000-1200 τα εισιτήρια. Ανάλογα ποτε θα κλεισεις. Τα αλλα έξοδα ποικίλουν από το τι θα κανεις και που θα πας, αν και επειδη θα εισαι συνεχώς με συγγενείς δεν θα πληρώσεις και πολλά. Οποτε 1000 ευρώ ειναι αρκετά καλά αλλά ίσως θα είσαι λίγο σφιχτός αν θέλεις να ξοδεψεις σε κάποιες περιπτώσεις. 

Δημοσ.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΣΜΕΝΑ  ΜΕ 1000 ΕΥΡΟ ΝΑ ΠΕΡΣΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ  ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΗΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Ι ΘΕΙΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΑ 30 ΕΥΡΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝ ΟΚ.

Δημοσ.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΣΜΕΝΑ  ΜΕ 1000 ΕΥΡΟ ΝΑ ΠΕΡΣΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ  ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΗΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Ι ΘΕΙΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΑ 30 ΕΥΡΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝ ΟΚ.

Όλοι οι άλλοι γράφουν με πεζά. Ήδη σου είπαν ότι υπάρχει θέμα με τα κεφαλαία. Εσύ εκεί το χαβά σου. 

Τι δεν καταλαβαίνεις; 

Δημοσ.

ΕΓΩΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΙΝΑ ΑΝ ΜΠΩΡΕΣΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΙΣ ΕΚΕΙ, ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΝ ΙΚΑΝΟΤΙΤΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΒΟΝΤΕ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥΣ.

• Like 5
Δημοσ.

η ειρωνεία είναι πως το τίτλο το έγραψε με πεζά και σωστά αλλα στα post του έδωσε να καταλάβει   :lol:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...