kogas18 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΛΕΓΟΜΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 18.ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΧΕΔΙΑΖΩ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ Μ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ (ΡΟΥΧΑ ΚΤΛ) ΚΑΙ ΤΑ ΗΜΕΡΙΣΙΑ ΕΞΟΔΑ(ΚΑΝΑ ΒΡΑΔΥ ΕΞΩ ΜΕ ΤΑ ΞΑΔΛΦΙΑ ΜΟΥ).ΚΤΛ.. ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ Ν ΜΙΝΩ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΟΤΙ 1000 ΕΥΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ????????
Pantelwolf Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 το ρημάδι το καπς λοκ. τα μάτια μου. Τα εισιτήριά σου τα έχεις υπολογίσει; Για ένα μήνα με σπίτι/φαγητό πληρωμένα μια χαρά θα είσαι αν προσέχεις τι ξοδεύεις.
Orpheas1992 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δυο χιλιαρικα ειναι μονο τα εισιτηρια νομιζω...
Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 1000-1200 τα εισιτήρια. Ανάλογα ποτε θα κλεισεις. Τα αλλα έξοδα ποικίλουν από το τι θα κανεις και που θα πας, αν και επειδη θα εισαι συνεχώς με συγγενείς δεν θα πληρώσεις και πολλά. Οποτε 1000 ευρώ ειναι αρκετά καλά αλλά ίσως θα είσαι λίγο σφιχτός αν θέλεις να ξοδεψεις σε κάποιες περιπτώσεις.
kogas18 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 ΤΑ ΕΙΣΙΤΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕ 1000 ΕΥΡΟ ΝΑ ΠΕΡΣΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΗΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Ι ΘΕΙΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΑ 30 ΕΥΡΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝ ΟΚ.
Timonkaipumpa Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 ΤΑ ΕΙΣΙΤΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΣΜΕΝΑ ΜΕ 1000 ΕΥΡΟ ΝΑ ΠΕΡΣΩ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΗΔΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ Ι ΘΕΙΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΑ 30 ΕΥΡΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝ ΟΚ. Όλοι οι άλλοι γράφουν με πεζά. Ήδη σου είπαν ότι υπάρχει θέμα με τα κεφαλαία. Εσύ εκεί το χαβά σου. Τι δεν καταλαβαίνεις;
tehAllantin Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 ΕΓΩΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΙΝΑ ΑΝ ΜΠΩΡΕΣΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΙΣ ΕΚΕΙ, ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΝ ΙΚΑΝΟΤΙΤΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΒΟΝΤΕ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥΣ. 5
syler Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 η ειρωνεία είναι πως το τίτλο το έγραψε με πεζά και σωστά αλλα στα post του έδωσε να καταλάβει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα