path_80 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Tο 2009 αγόρα ένα ψυγείο liebherr με 900€. Το 2014 παρουσίασε το εξής η συντήρηση εχει προβλημα, συγκεκριμένα δεν εχει καλη ψυξη (φτάνει 17 βαθμους βγαζει) αλλα η καταψυξη ειναι μια χαρα. Η βλάβη λοιπόν 300€, δηλαδή το 1/3 της αξίας του και η απάντηση της liebherr λίγο-πολύ ήταν οτι είναι φυσιολογικό κι οτι αυτά συμβαίνουν. Δηλαδή είναι σαν να πάρεις ένα καλό αυτοκίνητο της τάξης ας πόυμε των 24.000€ και μετά από 5 χρόνια να πάθει μια βλάβη 8.000€ (το 1/3 της αξίας του) και να σου λέει η εταιρεία οτι αυτά συμβαίνουν. Για να μην πολυλογώ το συμπέρασμα από το πάθημα μου, αλλά και από την έρευνα που έκανα μετά από αυτό είναι 1... ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ LIEBHERR ΨΥΓΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ. ΜΑΚΡΙΑ.... 1
arc Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Χωρίς καν να ξέρω την εταιρεία, νομίζεις οτι οι άλλες μάρκες δεν εχουν προβλήματα; Κατανοητή η οργή σου αλλά εχω την υποψία οτι οποιοδήποτε μάρκα κι αν είχες θα έκανες ακριβώς το ίδιο αν χάλαγε εκτός εγγύησης. 1
vasioula1 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 και εγώ ψυγείο από αυτή την εταιρία έχω εκτός από τον θόρυβο που κάνει και τον καταλαβαίνω τα βράδια, δεν έχω διαπιστώσει άλλα προβλήματα επίσης κάπου είχα διαβάσει ότι κατασκευάζονται εκεί που κατασκευάζονται και τα miele γι αυτο και την επέλεξα ελπίζω να μη μου βγάλει προβλήματα στο κοντινό μέλλον
3DJIN Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 μην αγοραζετε ηλεκτρονικα ψυγεια,προτιματε αυτα με συμβατικη ψυξη.Στα ηλεκτρονικα ειναι μεγαλη η πιθανοτητα να μαζεψει παγο στο συστημα της συντηρησης και να μην ψυχει αν δεν κανεις αποψυξη (καθε 1-2 μηνες) 1
3DJIN Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2014 φιλε δυστυχως σε ολα τα συγχρονα ψυγεια αυτο συμβαινει,κι εγω παθών εδω και 4 μηνες κανω αλλαγες ψυγειων!! (σαμσουνγκ) το γνωστο προβλημα με τη συντηρηση ενω η καταψυξη λειτουργει κανονικα.
dollyyy19 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 η λιμπχερ εβγαζε καλα(οικονομικα) κατασκευαστικα μηχανηματα.απο ποτε βγαζει ψυγεια;
lak10 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 η συγκεκριμμενη εταιρεια βγαζει τα ψυγεια της Miele το ξερω απο τον πατερα που πουλουσε ηλεκτρικα αλλα και απο τεχνικο της Miele 1
archsatan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2014 μην αγοραζετε ηλεκτρονικα ψυγεια,προτιματε αυτα με συμβατικη ψυξη.Στα ηλεκτρονικα ειναι μεγαλη η πιθανοτητα να μαζεψει παγο στο συστημα της συντηρησης και να μην ψυχει αν δεν κανεις αποψυξη (καθε 1-2 μηνες) Ηλεκτρονικά εννοείς αυτά που έχουν αντιστάσεις; Γιατί σε αυτά πράγματι πρέπει να κάνεις απόψυξη, εξάλλου γι αυτό λέγονται nofrost !
De@th L0rd Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Λοιπόν η απάντηση είναι απλή. Τα ενεργειακής κλάσης Α+++++++ έχουν τα πιο ευαίσθητα ηλεκτρονικά, και το χειρότερο σε απόδοση φρέον που υπάρχει. Επομένως με το κωλορεύμα που παρέχει η ΔΕΗ, δε φτουράνε στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας. Πάρε ένα απλό Α κλάσης συμβατικό Nofrost, και αφήστε τα μαρκετινγκιλίκια με τα πράσινα κουραφέξαλα. Περισσότερη ζημιά κάνουν τα ψυγεία που τα κρατάμε μόνο 2 χρόνια και μετά (αν πάνε) στην ανακύκλωση, από τα 20 ετίας που δεν έχουν χάσει σταγόνα φρέον και δουλεύουν το ίδιο καλά. Ευτυχισμένος κάτοχος General electric 22 ετών, μόνο μια φορά χτύπησε το μοτέρ από κεραυνό. Μόνο κακό ο κυκλος απόψυξης είναι στανταρ κι αν γίνει καμια διακοπή ρεύματος, απορυθμίζεται (μένει πίσω το εσωτερικό ρολόι) και μπορεί να πας για παγάκια και να τα βρείς νερό. 1
palawiaris Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Εγώ θα διαφωνήσω.Λοιπόν πήραμε ένα αμερικάνικου στυλ LG πριν κανα 3χρονο.Πανάκριβο δεν λέω,αλλά... Αθόρυβο,12 χρόνια εγγύηση σε ορισμένα μηχανικά μέρη,και το κυριότερο σε σχέση με το παλίο:To παλιό ψυγείο διάφορα λαχανικά αν τα συντηρούσε π.χ. μια βδομάδα,αυτό τα συντηρεί τουλάχιστον διπλάσιο χρόνο. Χωρίς καθόλου πάγο,κάνει σωστότερη κατανομή θερμοκρασίας στα διάφορα ράφια,και καίει το ίδιο ρεύμα με το παλιό.Το έχω στην πιο χαλαρή θερμοκρασία και το παλιό έπρεπε να δουλεύει κοντά στο τέρμα του με αποτέλεσμα να μαζέυει πολύ πάγο. Το παλιό ήταν ένα μεσαίο,και αυτό είναι σαν ντουλάπα. Δεν χρειάστηκε ποτέ απόψυξη,δεν μάζεψε ποτέ πάγο.Τίποτα εντελώς.Ιδανικό για γαμάτους φραπέδες (φτιάχνει ψιλό πάγο και κρύο νερό).Απλά τέλειο.Δεν συγκρίνεται η παλιά τεχνολογία με την σημερινή,ακόμα και στα ψυγεία.Άσχετα αν δεν έχουν αντοχή όπως παλιά.Αυτό που πρέπει όμως να κάνουν το κάνουν πολύ καλύτερα. 1
defacer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Είναι λογικό τα πιο περίπλοκα πράγματα να εμφανίζουν προβλήματα κατ' απόλυτη τιμή συχνότερα από τα πιο παλιά/απλά. Το ότι το κινητό μου κάνει reboot μόνο του αμα λάχει είναι ένα πρόβλημα που ποτέ δεν εμφανίστηκε στο Nokia 5110 που είχα πριν Ν χρόνια, το αμάξι μου μπορεί να πάθει πράγματα που το θρυλικό Lada απλά δεν ξέρει τι σημαίνουν, κλπ. Αν όμως το δεις από την πλευρά του πόσα πράγματα πάνε στραβά ως ποσοστό του συνόλου που θα μπορούσε να πάει στραβά τότε στάνταρ είναι πιο αξιόπιστα. 2
dletkas Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 προβλημα και γω με ενα Liebherr ψυγειοκαταψυκτικη . μου δουλευει η καταψυξη αλλα η συντηρηση ενω παγωνει μετα απο λιγο σταματα και χρειαζεται να το κλεισω και να το ξανανοιξω απο το κουμπι on off . καθε 1 ωρα αυτη η δουλεια . εφερα τεχνικο απο τον fourli που ανοικουν τα συγκεκριμενα ψυγεια και μου ειπε οτι ειναι το ενα απο τα 2 μοτερ . μπορει να αλλαχτει με 95 ευρω αλλα πιθανοτατα θα μου ξαναχαλασει μεσα σε ενα μηνα (δεν καταλαβα τον λογο) . Μαλιστα μας προτεινε αλλαγη ψυγειου και μας ειπε για lg . εχει κανεις αλλη αποψη για το αν θα μου ξαναχαλασει μετα απο επισκευη? γιατι αλλο 100 αλλο 700 για καινουργιο ...
georod7 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 αυτου του ειδους οι δημοσιευσεις ειναι καλο να μη γινονται. αντιλαμβανομαι την οργη του path_80 αλλα αν εγω δηλαδη πω οτι εχω ψυγειοκαταψυκτη Liebherr απο το 2007 και μεχρι τωρα δουλευει αψογα, αλλαζει κατι; ειναι οντως τι θα σου κατσει!!! και απο κει και περα ποια εταιρεια εχει περισσοτερες βλαβες. ΟΛΕΣ οι εταιρειες εχουν καποιες βλαβες, αυτη που εχει τις λιγοτερες ειναι και πιο αξιοπιστη!!! τουλαχιστον για μενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα