Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ψάχνω γιά downloading κάποιο πρόγραμμα εκκαθάρισης φόρου. Απ' ό,τι έχω ακούσει, υπάρχουν κάποια sites που τους δίνεις στοιχεία, και σου κάνουν online την εκκαθάριση. Δεν ενδιαφέρομαι για κάτι τέτοιο. Ήθελα να κάνω download κάποιο πρόγραμμα.

υ.γ.1 Ξέρω ότι βάζουν ανά διαστήματα καί εφημερίδες. Αλλά να ενημερώσω ότι βιάζομαι πολύ. Γιά να καταλάβετε, αν είναι δυνατόν απόψε να έχω την πληροφορία-πρόγραμμα.

υ.γ.2 δεκτά, φυσικά, και περισσότερα από ένα sites/προγράμματα !

Ευχαριστώ για το χρόνο σας !

Δημοσ.

στο taxisnet μετα απο μερικες προσπαθειες δοκιμης εκκαθαρισης για να δεις ποσο σου βγαινει ο φορος , κλειδωνει και δεν δεχεται αλλες δοκιμες

για αυτο και οι λογιστες εχουν σχετικα προγραμματα και κανουν εκει τις δοκιμες πριν κανουν την οριστικη καταθεση της δηλωσης.

Δημοσ.

Παιδες, κι εγω μια επειγουσα ερωτηση

ακουσα οτι τα ακινητα και τα οικοπεδα επρεπε να δηλωθουν ως 30/5,

και υπαρχει περιθωριο ως τα μεσα Ιουνιου για οσους ξεχασαν να στειλουν το Ε9, χωρις προστιμο.

Αυτο αφορα μονο οσους φετος εχουν μεταβολες στα ακινητα/οικοπεδα τους? Οσοι δεν εχουμε μεταβολες παλι στελνουμε ή δε κανουμε τιποτα?

Δημοσ.

αν ειχες μεταβολες μεσα στο οικονομικο ετος 2013 στα ακινητα τοτε υποβαλεις φετος αν δεν εχεις απλως γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι αν και υπαρχει παραταση αν δεν προλαβες απλως την λενε διορθωτικη δηλωση,,,με αλλα λογια να αγαπιομαστε δηλαδη...

Δημοσ.

Aρα αν δεν ειχες μεταβολες δε κανεις τιποτα, ωραια γιατι τρομαξα και νομιζα οτι ολοι υποβαλλουν Ε9.

Σχετικα με το νεο φορο ακινητων που θα μας ζητηθει λεει στα μεσα του μηνα, εχει κανεις ιδεα πως υπολογιζεται?

Ακουσα οτι θα ειναι γυρω στο 15% φτηνοτερος απο το εετηδε και θα υπολογιζεται η παλαιοτητα, ο οροφος, η προσοψη...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...