Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τι μπορώ να κάνω όταν δεν μου πληρώνουν τα ενοίκια? Δεν είναι ούτε 1 ουτε 2 αλλα 10 ενοίκια μας χρωστάει ο κύριος και όλο θα και θα είναι. Σκέφτηκα να πάω σε δικηγόρο αλλα δεν ξέρω αν αξίζει. Πρόκειται για 450€ τα 100€ πάνε στο χαράτσι και τα 50 για τον φόρο. Έχει κανεις παρόμοιο πρόβλημα. Δεν αντέχουμε άλλο με το τύπο. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμων

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παλαιοτερα μπορουσες να παραχωρησεις-χαρισεις τα ενοικια που χρωστουσε ο ενοικιαστης στην εφορια,η οποια στην συνεχεια θα τον κυνηγουσε αλλα τωρα απ ότι φαινεται καταργηθηκε http://www.naftemporiki.gr/finance/story/783112/telos-kai-episimos-stin-ekxorisi-enoikion-sto-dimosio.

Μονη λυση είναι ο δικηγόρος,μπορει να του στειλει σε πρωτη φαση εξωδικο μηπως φοβηθεί.Δωρεαν το μονο που μπορεις να κανεις είναι να πας στον εισαγγελεα ακροασεων της περιοχης σου,να του εκθεσεις το ζητημα και να ζητήσεις μια εισαγγελικη παραγγελια,ισως φοβηθεί και αρχισει να σε πληρωνει.

Οσο τον αφηνεις τοσο χειροτερα θα γινονται τα πραγματα. 

450 ευρω είναι ο μηνας?

Δημοσ.

Ναι 450€ είναι μια μεζονέτα που πριν 2 χρόνια τη δίναμε για 650€ και του κάναμε μείωση 200€. Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι έχει αμάξι 4χ4 των 35000€ και κυκλοφορεί άνετος. Το θέμα με τα ενοίκια το είχε αναλάβει ο παππούς μου αλλα τώρα είναι στην εντατική και μας λένε οι γιατροί ότι είναι ζήτημα ημερών να μας αποχαιρετήσει. Το σπίτι είναι στο όνομα της μητέρας μου αλλα επειδή είναι στο εξωτερικό θα τρέχω εγώ να τον κυνηγάω.

Άσε που είναι και σαν βοσκός έτσι πως μιλάει αλλα δεν θα του περάσει έτσι. Αν είναι να κάθεται τζάμπα τότε να φύγει. Όλοι έχουμε προβλήματα αλλα όταν βλέπω ότι με έχει γραμμένο στα αρ@$#@ του τότε γίνομαι τούρκος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρα 4500 ευρω εχουν μαζευτεί εως τωρα,αρκετα χρηματα.Μην το σκέφτεσαι καν,μονη λυση είναι ο δικηγόρος.Αν τον παρει ένα τηλεφωνο ο δικηγόρος και τον 'απειλησει' θα δει ότι δεν παιζεις και δεν μενεις μονο στα λογια και ισως αρχισει να σου δινει ορισμενα ενοικια.Αν παλι δεν συμμορφωθεί πηγαινε τον στα δικαστηρια,και θα δικαιωθείς αλλα και θα παρεις και τα εξοδα της δικης.

Φαινεται ότι ανηκει στην κατηγορια των επαγγελματιων απατεωνων που με πρόσχημα την κριση δεν εχουν δηθεν να πληρωσουν.

Το κολπο εχει ως εξης:Βρισκουν ένα σπιτι πληρωνουν τους πρωτους μηνες και μετα σταματάνε.Πονταρουν ότι ο ιδιοκτητης θα φοβηθεί να τους παει στα δικαστηρια.Αν τα δουν σκουρα αλλαζουν σπιτι και παει λεγοντας.Ετσι σε ένα χρονο αντι για 12 ενοικια δινουν 4 για παράδειγμα.

Για το 4χ4 όμως εχει χρηματα.Αν δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να εβρισκε από την αρχη μια γκαρσονιερα και όχι μεζονετα.Αν δουλευει στο δημοσιο η ιδιωτικο τομεα μπορεις να βρεις τον προισταμενο του και να του εκθεσεις την κατασταση για να τον πιεσει και αυτος με τη σειρα του.

Η καλυτερη λυση παντως είναι ο δικηγόρος,αυτος θα σε κατατοπισει καλυτερα.

Επεξ/σία από Ultimategr
  • Like 2
Δημοσ.

ασε το τουρκος και γινε τραμπουκος

δίκιο έχεις όπως το θέτεις άλλα θα βρει τον μπελά του έτσι και κάνει καμιά τέτοια κίνηση η μόνη λύση να πάει δικαστικά και να τον βγάλει από το σπίτι κοινώς έξωση

• Confused 1
Δημοσ.

Οχι φιλε μην ακους για τραμπουκισμους και φαπιδια..μονο σε μεγαλυτερο μπελα θα μπεις.με τσαμπουκα δεν κανεις τιποτα.μετα χανεις και το δικιο σου με ξυλικια και τετοια.κοιτα αν του μιλησες και δεν περνει απο λογια βαλε δικηγορο.θελει υπομονη και καποια χρηματα αλλα θα δικαιωθεις.με τσαμπουκαδες και τετοια δεν θα κερδισεις τιποτα παρα μονο να σου ανεβει η πιεση.λεφτα ετσι απο τετοια ατομα δεν θα τα παρεις...ακολουθησε την νομικη οδο και θα κερδισεις αν ολα ειναι νομιμα και σωστα απο μερους σου.

• Like 4
Δημοσ.

.Πονταρουν ότι ο ιδιοκτητης θα φοβηθεί να τους παει στα δικαστηρια.

.θελει υπομονη και καποια χρηματα αλλα θα δικαιωθεις

Ρε παιδια , ενταξει εμενα που ειμαι ασχετος,γιατι μου φαινεται ευκολη υποθεση ?  Η δεν ειναι ?

Δημοσ.

Ε δεν ειναι γιατι αν ηταν η μονη υποθεση καλα θα ηταν αλλα πλεον υπαρχουν 150000 υποθεσεις παρομοιες οποτε τρωει αρκετο χρονο μεχρι να δικαιωθεις.και αν ο φιλος δεν το δηλωνε κανονικα και δεν εδινε αποδειξεις για τα χρηματα που λαμβανε οσο τα λαμβανε τοτε αντε γεια τα εχασε τα λεφτα του.μην σου πω αν δεν το δηλωνε δεν τον συμφερει να το πει ;-)

Δημοσ.

Συμβολαιο στα 450Ε υπαρχει ή ειναι στο μιλητο η συμφωνια; Αν υπαρχει συμβολαιο δικηγορος και σε λιγους μηνες φευγει.

• Like 1
Δημοσ.

Συμβολαιο στα 450Ε υπαρχει ή ειναι στο μιλητο η συμφωνια; Αν υπαρχει συμβολαιο δικηγορος και σε λιγους μηνες φευγει.

αυτο ακριβως...γ αυτο ειπα αν ειναι ολα νομιμα εισαι κομπλε...αν οχι τα εχασες τα λεφτα σου,,,δεν σου δινει ουτε 1 ευρω,,

Δημοσ.

ασε το τουρκος και γινε τραμπουκος

Με λόγια δεν γίνονται τίποτα έτσι και αλλιώς δεν το σηκώνει το τηλ ούτε το κινητό (για μεγάλο μαλάκα μιλάμε)

Όλα τα νομικά θέματα είναι ΟΚ το θέμα είναι ότι έχω μπλέξει με ένα @#€#@!

Και όλα είναι με υπογραφές από τον συμβολαιογράφο

Το θέμα μου είναι ότι λεφτά για δικαστήρια τώρα δεν έχω γιατί έχω να πληρώσω νοσοκομείο και από ότι μας λένε οι γιατροί και κηδεία για τον παππού

Δημοσ.

Αφου ειναι νομιμα εισαι οκ.τωρα κοιτα πρωτα το θεμα του παππου σου που ειναι πιο σοβαρο κ μετα αυτο.αφου ειναι μαλακας οπως λες και πουλαει τρελα κτλπ βαλε 2 φιλους ντερεκια να τον τρομαξουν η ας την πληρωσει το τζιπ του με χαρακωμα στο χρωμα η βομβα αφου δεν εχεις χρηματα για δικηγορους κτλπ (το γυρναω στον τραμπουκισμο) :P περα απο την πλακα δες τον παππου σου πρωτα και μετα βαλε δικηγορο χωρις μισθο και πες του θα παρεις ενα ποσοστο απο τα ενοικια που θα παρουμε εφοσον κερδισουμε που ειναι βεβαιο αφου ολα ειναι νομιμα.

Δημοσ.

Πρωτα θα του στείλει εξώδικο ένας δικηγόρος. Αν δεν αλλάξει κάτι, στελνεις διαταγή πληρωμής και διαταγή απόδοσης μισθίου. Σε 1-2 μηνες εκδίδονται αυτά και σου παραδίδει το χώρο. Αν δεν σε πληρώνει μετα την διαταγή πληρωμής, μπορείς να του κανεις κατάσχεση σε υλική περιουσία που είναι στο όνομα του. Κοστος κάνα 500αρικο όλα μαζί, αλλά τα ζητάς κι αυτά μαζί με τα οφειλόμενα.

Αποστολή από το Xiaomi Hongmi με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Αφου ειναι νομιμα εισαι οκ.τωρα κοιτα πρωτα το θεμα του παππου σου που ειναι πιο σοβαρο κ μετα αυτο.αφου ειναι μαλακας οπως λες και πουλαει τρελα κτλπ βαλε 2 φιλους ντερεκια να τον τρομαξουν η ας την πληρωσει το τζιπ του με χαρακωμα στο χρωμα η βομβα αφου δεν εχεις χρηματα για δικηγορους κτλπ (το γυρναω στον τραμπουκισμο) :P περα απο την πλακα δες τον παππου σου πρωτα και μετα βαλε δικηγορο χωρις μισθο και πες του θα παρεις ενα ποσοστο απο τα ενοικια που θα παρουμε εφοσον κερδισουμε που ειναι βεβαιο αφου ολα ειναι νομιμα.

Όλα είναι νόμιμα όπως είπα το θέμα είναι ότι έπεσαν όλα μαζί. Το μόνο σιγουρο είναι ότι δεν την γλιτώνει με τίποτα γιατί είναι πολύ μαλακας. Να ήταν το ποσο μικρο και να είχα έναν άνθρωπο που να μπορείς να συζητήσεις μαζί του κάτι θα γίνονταν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...