Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλα είναι νόμιμα όπως είπα το θέμα είναι ότι έπεσαν όλα μαζί. Το μόνο σιγουρο είναι ότι δεν την γλιτώνει με τίποτα γιατί είναι πολύ μαλακας. Να ήταν το ποσο μικρο και να είχα έναν άνθρωπο που να μπορείς να συζητήσεις μαζί του κάτι θα γίνονταν.

Το 90% των ενοικιαστων ετσι καταληγουν..ελαχιστοι ανθρωποι πληρωνουν σωστα και στην ωρα τους.καλα οταν του το νοικιασες δεν ειδες οτι ειναι ρεμαλι;;

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το 90% των ενοικιαστων καλως η κακως ετσι καταληγουν..ελαχιστοι ανθρωποι πληρωνουν σωστα και στην ωρα τους.καλα οταν του το νοικιασες δεν ειδες οτι ειναι ρεμαλι;;

Φίλε στην αρχή που ήταν 650€ τα πλήρωνε όλα στην ώρα τους μετά άρχισε τα παράπονα και το κατεβάσαμε στα 450€ λόγω της οικονομικής κρίσης από τότε άρχισαν τα παρατράγουδα. Πάντα ήξερα ότι είχα να κάνω με έναν μαλάκα. Βασικά είναι ο ορισμός του νεοέλληνα έχω αμαξαρα κάνω καλή ζωή (έχω ακούσει ότι έχει κανει κάτι πουστιες γιατί δουλεύει στο δημόσιο) και όλα τα αλλα στα αρχιδια μου και τους το είχα πει δεν είναι καλός άνθρωπος. Αλλα άντε βαλε μυαλό στη μανα μου που όλα τα βλέπει καλά και όμορφα. 

Ρε φίλε όταν δεν έχεις λεφτά δεν νοικιάζεις μεζονέτα και δεν πληρώνεις για 10 μήνες

Αλλα για το 4χ4 έχει το αρχιδι

Δημοσ.

Ελληναρας κλασικα..αμαξι κλαμπακι και κινηταρα και πουλαω μουρη.ασε φιλε καταλαβα τι τυπος ειναι...ε τι να σου πω...θα βρεις ακρη με τα λεφτα...το πολυ πολυ να αποκτησεις τζιπ..;-) αν με πιανεις... :P

• Like 1
Δημοσ.

Ζημιες στο σπιτι σου εχει κανει?

Δυστυχως τετοια γαιδουρια είναι ένα μεγαλο ποσοστο των ενοικιαστών.

Καποιες χρησιμες γενικες συμβουλες για τους ιδιοκτητες:

http://www.pomida.gr/symvoyles.html

http://www.pomida.gr/misthoseis/dystropia.html

http://www.pomida.gr/misthoseis/misthoseis-katoikion-main.html

Αν ηταν χειμωνας θα μπορουσες για να τον εκβιασεις να του εκλεινες την ηλεκτροβανα και να μην ειχε θερμανση.

Αφου είναι δημοσιος υπάλληλος θα μπορουσες να μιλησεις με τον προισταμενο του μηπως τον πιεσει,εχω ακουσει περιπτώσεις που εχει υπαρξει αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Αν θες ερχομαι να του κλεισω το ρολοι και το ρευμα και να του κανουμε την ζωη κολαση με φασαρια με ηχεια και pro ολη νυχτα εχω και κατι φιλους καφρους με την μπαλα να γινει χαμος μερικα βραδια να φυγει :P

Δημοσ.

Ελληναρας κλασικα..αμαξι κλαμπακι και κινηταρα και πουλαω μουρη.ασε φιλε καταλαβα τι τυπος ειναι...ε τι να σου πω...θα βρεις ακρη με τα λεφτα...το πολυ πολυ να αποκτησεις τζιπ..;-) αν με πιανεις... :P

ακριβός φίλε είναι ένας από τους μαλακες που μας έφεραν σε αυτή τη θέση σαν χώρα

Ζημιες στο σπιτι σου εχει κανει?

Δυστυχως τετοια γαιδουρια είναι ένα μεγαλο ποσοστο των ενοικιαστών.

Που να ξέρω τι έχει κανει έχω 3 χρόνια να πάω

Αν ηταν χειμωνας θα μπορουσες για να τον εκβιασεις να του εκλεινες την ηλεκτροβανα και να μην ειχε θερμανση.

Αφου είναι δημοσιος υπάλληλος θα μπορουσες να μιλησεις με τον προισταμενο του μηπως τον πιεσει,εχω ακουσει περιπτώσεις που εχει υπαρξει αποτέλεσμα.

Φίλε δεν χρειάζονται τέτοια πράγματα έχει τζιπ και πίστεψε με θα του το κάνω φιατ πουντο 

Αν θες ερχομαι να του κλεισω το ρολοι και το ρευμα και να του κανουμε την ζωη κολαση με φασαρια με ηχεια και pro ολη νυχτα εχω και κατι φιλους καφρους με την μπαλα να γινει χαμος μερικα βραδια να φυγει :P

χαχαχα αν είσαι από Θεσσαλονίκη μπορεί να σε χρειαστώ :-D

• Like 1
Δημοσ.

τι να πεις ρε φιλε...ο καθενας δεν καταλαβαινει οτι ο αλλος νοικιαζει ενα σπιτι και το δινει γιατι εχει εξοδα και θελει να εχει εστω και ενα μικρο εισοδημα για να μπαλωνει τρυπες.εγω που μπαινω σε σπιτια συνεχεια επειδη κανουμε ανακαινισεις-επισκευες το 90% ειναι ετσι καλοπερασακηδες ελληναραδες με τζιπ και καμπριο που το παιζουν μουρη με κινηταρες και τηλεορασαρες και σπιτια σε εκαλη..φιλοθεη...βουλα και παρομοιες ακριβες περιοχες και εχουν και το θρασος και μου λενε δεν πληρωνω τον ιδιοκτητη μια η του ειπα να μου το μειωσει 50% το ενοικιο η εχω να πληρωσω 8-10 μηνες παρολο που εχει λεφτα και δουλεια..και ακουω απαντησεις οπως αν δεν θελει δεν παω πουθενα η ας μου κανει οτι θελει.....ειναι στον ανθρωπο...ελπιζω καποτε να αλλαξει αυτη η νοοτροπια...καποτε....οταν εισαι 25 χρονων και μεγαλωνεις με πιστωτικες καρτες και δανειο ακομα και για να πας διακοπες και για να πας για σκι το χειμωνα ετσι γινεσαι οταν πας στα 35-40.....θελεις καλοπεραση και ας μην εχεις τα προσοντα...σορυ αν εφυγα απο το θεμα απλα τα περνω κρανιο με τετοια ατομα....λεω ρε πουστη μου τιποτα δεν αλλαζει πια σε αυτην την κοινωνια...δεν μπορεις αγορι μου να πληρωσεις?? το αφηνεις το σπιτι και πας σε μικροτερο η λες του ιδιοκτητη οτι δεν μπορω αυτον τον μηνα τον αλλο θα στα δωσω μαζεμενα η οτι αν μπορεις κανε μια μικρη μειωση...αλλα οι περισσοτεροι εγιναν πλεον ζαμαν φου και δεν πληρωνουν τιποτα...ουτε εισφορες στα ταμεια ουτε ασφαλειες στα αυτοκινητα ουτε τιποτα πια....και παλι συγνωμη για το μεγαλο ΄΄λογο΄΄ μου...:)

• Like 3
Δημοσ.

Φίλε καλά τα λες επειδή κάποιος μπορεί να πει καλά αυτος έχει μεζονέτα και κλαίει για 4,5 χιλιάρικα. Έλα που είμαι στο τελευταίο ετος των σπουδών μου μαζί με έναν άλλο αδερφο που σπουδάζει σε άλλη πόλη και οι γονείς μου είναι στο εξωτερικό με έναν παππού στην εντατική.

Μην αρχίσω να μιλάω για τα μπουρδελονοσοκομεία μας που τις μισές εξετάσεις με στέλνουν στα ιδιωτικά γιατί δεν γίνονται η παίρνουν τριπλάσιο χρονο για να βγουν, για το ΑΧΕΠΑ που δεν έχει τομογράφο. Ειλικρινά ώρες ωρες απορώ γιατί πληρώνει ο πατέρας μου φόρους.

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε καλά τα λες επειδή κάποιος μπορεί να πει καλά αυτος έχει μεζονέτα και κλαίει για 4,5 χιλιάρικα. Έλα που είμαι στο τελευταίο ετος των σπουδών μου μαζί με έναν άλλο αδερφο που σπουδάζει σε άλλη πόλη και οι γονείς μου είναι στο εξωτερικό με έναν παππού στην εντατική.

Μην αρχίσω να μιλάω για τα μπουρδελονοσοκομεία μας που τις μισές εξετάσεις με στέλνουν στα ιδιωτικά γιατί δεν γίνονται η παίρνουν τριπλάσιο χρονο για να βγουν, για το ΑΧΕΠΑ που δεν έχει τομογράφο. Ειλικρινά ώρες ωρες απορώ γιατί πληρώνει ο πατέρας μου φόρους.

Αδερφε δεν εχει σημασια αν νοικιαζεις ενα δυαρακι 200€ η μεζονετα 1500€ το μηνα γιατι ο καθενας δεν μπορει να ξερει τι εξοδα εχεις η την οικογενιακη σου κατασταση

Εγω ηξερα προσωπικα ατομο που νοικιαζε σπιτια σε καλες περιοχες λεω πω ρε λεφτα που εχει ο τυπος και μετα εμαθα οτι λεφτα επερνε τα εδινε σε φαρμακα και χημειοθεραπιες για τα δυο αρρωστα παιδια του.οποτε κανεις δεν ξερει την κατασταση σου η το τι αναγκη εχεις...περα απο αυτα το θεμα ειναι ακομα τι θα κανεις..κατεληξες καπου;;;θα τον κυνηγησεις νομικα η θα επιλεξεις την οδο του τραμπουκισμου στο αμαξι του;;; (λαθος αν το κανεις παντως απο εμενα)

Δημοσ.

Μην του κανεις τιποτα στο αμαξι του,απο κατήγορος θα γινεις κατηγορούμενος.Αυτος μπορει να ισχυριστεί ότι απειλείται η σωματικη του ακεραιοτητα και η περιουσια του,ασε που αν τον απειλησεις μπορει ο ιδιος να κανει ζημια στο αυτοκινητο του για να σε κατηγορησει.

Εως τωρα εχεις νομικα το πανω χερι,ενω αυτός αντίθετα βρισκεται σε δυσμενη κατασταση.

Κανε του μια εισαγγελικη παραγγελια που είναι και δωρεαν σε πρωτη φαση.Πηγαινε στον εισαγγελεα ακροασεων της περιοχης σου και εξηγησε του την ολη κατασταση.Αυτος θα σου δωσει μια εισαγγελικη παραγγελια που θα την πας στο αστυνομικο τμημα της περιοχης σου και στη συνεχεια ο αξιωματικος υπηρεσιας θα τον καλεσει για συστασεις.Ισως φοβηθεί και αρχισει να σε πληρωνει.

Δημοσ.

Τι εισαγγελικές παραγγελίες και μηνύσεις ρε παιδιά, τίποτα δεν μπορεί να κάνει αν το σπίτι δεν είναι στο όνομά του.

Σας μιλά για παππού και για γονείς στο εξωτερικό, δηλαδή ακόμα και να πεθάνει ο παππούς, ο ts ΔΕΝ είναι κληρονόμος, αλλά τα παιδιά του παππού του. Εκτός και αν ο παππούς αφήσει διαθήκη. Ή έχει κάνει εξουσιοδότηση σε συμβολαιογράφο στον εγγονό να χειρίζεται αυτός τα θέματα της περιουσίας του.

Δημοσ.

Φίλε ή μητέρα μου έτσι και αλλιώς θα έρθει για τον παππού μου εγώ θα είμαι εκεί γιατί με τέτοιους μαλακες φοβάσαι

Δημοσ.

Εγω παντως προτεινω πριν τον πας στα δικαστηρια να μιλησεις μαζι του μπας και σωσεις οτι μπορεις τουλαχιστον. 

Τωρα, να σου δωσει 4500 ευρω  , για κατι που εγινε πριν τοσους μηνες ειναι μαλλον χλωμο ενω ξερει πως στο τελευταιο σεναριο μπαινει στο 4Χ4 του παταει μια γκαζια και τρως την σκονη του χωρις να τον ξαναδεις.!

Αμα ειναι οπως τον περιγραφεις ,δηλαδη η σιχαμερη κατηγορια του ελληναρα-τζαμπατζη, τοτε πολυ πιθανο να γραψει δικηγορους και δικαστηρια στις παπαρες του.

Πηγαινε με ηρεμο τροπο και πες του πως αμα δεν εχει χρηματα να πληρωσει δεν υπαρχει θεμα, απλα να σου δωσει καποιο χ ποσο επειδη ειναι αδικο να μενει τσαμπα τοσο καιρο στο σπιτι σου χωρις να πληρωνει τιποτα και πες του πως σε 2 μηνες η λιγοτερο να φυγει με την ησυχια του.Την ιδια μερα θα του στειλεις ηδη την ειδοποιηση εξωσης. Πες του πως καταλαβαινεις αμα εχει οικονομικες δυσκολιες , ολοι οι ανθρωποι εχουν, και πως αυτο που θες δεν ειναι να παρεις τα ενοικια αλλα να μην βγεις ζημιωμενος. 

Μακαρι να παρεις τα 4500 αλλα πλεον ειναι λιγο αργα για κατι τετοιο και φανταζομαι το γνωριζεις αυτο. Θα επρεπε απο τον δευτερο τριτο μηνα να τον πεταγατε εξω, τωρα απλα σωσε οτι μπορεις.

Αμα θες να του κανεις ζημια ομως , χωρις να εισαι τραμπουκος, και αφου πειστεις πως οντως δεν εχει προβληματα αλλα ειναι απλα ενας μαλακας, καρφωσε τον ανωνυμα στο σδοε να τον περασουν ενα αναλ γκανγκμπανγκ! Ναι ξερω βαρυ.. αλλα...

Δημοσ.

Παιδιά τι μπορώ να κάνω όταν δεν μου πληρώνουν τα ενοίκια? Δεν είναι ούτε 1 ουτε 2 αλλα 10 ενοίκια μας χρωστάει ο κύριος και όλο θα και θα είναι. Σκέφτηκα να πάω σε δικηγόρο αλλα δεν ξέρω αν αξίζει. Πρόκειται για 450€ τα 100€ πάνε στο χαράτσι και τα 50 για τον φόρο. Έχει κανεις παρόμοιο πρόβλημα. Δεν αντέχουμε άλλο με το τύπο. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμων

ενας φιλος μου ειχε αυτο το προβλημα

Νοικιαζε το σπιτι του σ εναν τυπο π του παραπονιοταν οτι  δεν πληρωνετε τωρα κλπ

εν ολιγοις του κατεβασε το ενοικιο 3 φορες κ ανταυτου ο μισθωτης ανοιξε μια ψαλιδα 11 μηνων

εν τελη αυτος αφησε το σπιτι απληρωτο.Μετα ο φιλος μ πηγε στο δικηγορο του και επειδη δεν ειχε παρει αυτα τα χρηματα ακολουθησαν μια διαδικασια με την οποια τα χρωστουμενα μεταφερθηκαν σε δημοσια δαπανη διοτι ο ιδιος δεν γινοταν να φορολογηθει για χρηματα πουθ δεν ειχε παρει

η διαδικασια αυτη αν θυμαμαι καλα του κοστισε περιπου 500ε μπορει να κανω και λαθος παει καιρος

Δημοσ.

βρες εναν δικηγορο εστω και αυτον απο πομιδα...δεν προκειτε να παρει πολλα σε συγκριση με αυτα που θα χασεις.παρε κ ρωτα.

εφοσον εχει εισοδηματα κτλ μπορεις να διεκδικισεις ολους τους μηνες μεχρι το τελος συμβολαιου αφου τον διωξεις...(απλα υπαρχει μια διαδικασια)μην αφηνεις τους μηνες να τρεχουν.δεν θα ναι μονο τα ενοικια αλλα και κοινοχρηστα+νερο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...