Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχουμε βαλαντωσει στην αρχη λεγαμε να τα παρουμε Siemens επειδη εχουμε ατομο που μπορει να μας πει για την αξιοπιστια και αν βγαζουν βλαβες.

Οσα ψυγεια διαλεξαμε στο skroutz μας ειπε οτι φτιαχνονται Τουρκια και βγαζουν βλαβες.

Χοντρικα τα μπατζετ εχουν ως εξης:

Πλυντηριο Πιατων 400-500

Πλυντηριο Ρουχων 350-450

Στεγνωτηριο 550-650

Κουζινα Εντοιχισμενη 600-700

Τι προτεινετε?

Δημοσ.

Εχω siemens ψυγειο 3 χρονια τωρα μια χαρα.Πλυντηριο aeg και αυτο απεθαντο καπου στα 5 χρονια!Φουρνο τωρα θα παρω γιατι χαλασε ο παλιος.σκεφτομαι για pitsos,μιας και στην ιδια τιμη παιζει πολυ ψηλα(τουρκια)

Δημοσ.

Εγω για κουζίνα πήρα τεκα, έχει ενα πακέτο φουρνο εστια 499. Δες στο σιτε τους. Δεν την εχω καιρό για να σου πω έβγαλε πρόβλημα αλλά μεχρι Σήμερα ειμαι ικανοποιημένος.

Πλυντήριο πιάτων έψαχνα και εγω αλλά επειδη Είμαι της άποψης οτι απο τη στιγμή που παίρνεις κάτι καινούριο ας είναι ενεργειακής Α+++ Και αυτα ηταν Όλα στο χιλιαρικο το ανεβαλα.

Με την ιδια λογική ημουν και σε πλυντήριο ρουχων. Κατεληξα σε ενα Samsung που μαζί με τη 5ετη εγγυηση βγηκε ατα 400 ευρω. Απο θόρυβο είναι οκ νορμαλ πράγματα. Αλλα εχει ενα.οικονομικο προγραμμα πλησης το οποιο εκανε διαφορά στο λογαριασμό της δεη.

Επειδή και.γω τα έψαχνα καιρο κατέληξα ότι πάνω κάτω παρόμοια Είναι Όλα, και Όλα έχουν πιθανότητες να χαλάσουν. Μη κοιτας μάρκες , αλλα τι ενδέχεται νακερδισεις μελλοντικά απο κατι που ναι Α+++ και να το πετύχεις σε καποια προσφορα η σε καλη τιμη

Δημοσ.

Ειμαι σιγουρος.Μενουμε στην Κερκυρα.Το χειμωνα συνεχεια βροχες και το καλοκαιρι νταβανο.Το χειμωνα μαζευε τα συνεχεια επειδη επιασε βροχη το καλοκαιρι μαζευε τα γρηγορα μην ξεραθουν.Συν οτι το νερο ειναι χαλια και με το στεγνωτηριο μαλακωνουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...