Προς το περιεχόμενο

Η Amazon θα παρουσιάσει την επόμενη της συσκευή στις 18 Ιουνίου, πιθανότατα ένα smartphone


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, η Amazon ανακοίνωσε ότι στις 18 Ιουνίου θα παρουσιάσει τη νέα της συσκευή.Η αναγγελία συνοδεύεται από το παρακάτω βίντεο το οποίο αυξάνει την προσμονή αφού σ' αυτό εμφανίζονται διάφοροι άνθρωποι οι οποίοι χειρίζονται τη συσκευή (χωρίς εμείς να τη βλέπουμε), δηλώνοντας το θαυμασμό τους.

 

Πάντως σύμφωνα και με τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών, η επικείμενη συσκευή που θα παρουσιάσει η amazon αναμένεται να είναι το φημολογούμενο smartphone το οποίο όπως ξέρουμε έχει στα σκαριά η εταιρεία για αρκετό καιρό, έχοντας πιθανότατα από τις αρχές Μαίου μια πρώτη εικόνα για την εφωτερική του εμφάνιση.

 

Η καινοτομία που αναμένεται να φέρει το smartphone της amazon δεν βρίσκεται πάντως στην εξωτερική εμφάνιση αλλά στο γραφικό περιβάλλον το οποίο θα είναι τρισδιάστατο, επιτρέποντας στο χρήστη να χειριστεί το κινητό τηλέφωνο με το ένα χέρι. Παλαιότερες διαρροές κάνουν λόγο για παρουσία 6 συνολικά καμερών, με τις 4 από αυτές να ανιχνεύουν τη θέση του κεφαλιού του χρήστη γνωρίζοντας το που αυτός κοιτάει, ενεργοποιώντας το ασυνήθιστο αυτό περιβάλλον.

 

Υπομονή μέχρι τις 18 Ιουνίου όταν και ο ιδρυτής της Amazon, Jeff Bezos θα μας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφοροίες για το επόμενο μεγάλο στοίχημα της εταιρείας.

 

Link.png Site: Amazon@Twitter

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τρισδιάστατο τύπου Nintendo 3DS; Φαντάζομαι κι ελπίζω οχι. Σαν το Optimus 3D της LG; Και πάλι όχι τόσο εντυπωσιακό. Εικάζω πως με τις (τόσες) κάμερες θα αντιλαμβάνεται λογικά air gestures, οπότε ενδεχομένως να πραγματοποιεί περιβάλλον αντίστοιχο του Kinect; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...