Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 ε; τι σχέση έχει ο παπανδρέου; θεωρώ αυτές τις δουλειές τόσο αδιάφορες που μονο οποιον πεθαίνει της πεινας θα δικαιολογούσα να πάει.
bilakos10 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Αυτο ακριβως θα έλεγα ... από το προβλημά μου καταλήξανε να μιλάνε για αστυνομία , στρατό και οτι άλλο θες .. ειναι ντροπη να ειναι καποιος αστυνομικος ? Απο αναγκη θα εκανα τα παντα ... ακομα και μπατσος . Και για οσους μου λετε ασε τις δουλειες και κοιτα να διαβασεις το καλοκαιρι , οταν λεμε δεν εχω το εννοώ .... μετα τις εξετάσεις ( β΄ λυκειου ) σχεδον καθε φορα οι φιλοι μου πανε για καφε , γρανιτα ... απο 1 μεχρι 2 ευρω . Ουτε αυτα ακομα ... βρισκω μια δικαιολογια παντα οπως πρεπει να διαβασω για το επομενο μαθημα ... εχω ιδιαιτερα σε λιγο και άλλα πολλα . Και στην τελική καταληγεις να σε λενε οτι δεν εχεις ζωη και εισαι ολη μερα κλησμενος μεσα περνόντας ώρες στο pc ή διαβάζοντας ... Μόνο εγώ διακρίνω την ειρωνεία εδώ;
a.c.a.b Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δεν καταλαβαίνω γιατί προτείνετε στο παιδί να γίνει κωλόμπατσος ή στρατοκαβλος για να έχει ένα εισόδημα. Διάλεξε να ασχοληθείς με κάτι που σε εκφράζει σαν άνθρωπο και σου αρέσει, όχι με μόνο κριτήριο τα λεφτά. Καταρχήν μην αγχώνεσαι με αυτά που ακούς οτι δεν γραφεις τίποτα χωρίς φροντιστήριο. Μπορείς να γράψεις παρα πολύ καλά μόρια αρκεί να κάτσεις να ασχοληθείς και να διαβάσεις πολύ καλά μόνο σου (αν εχεις την δυνατότητα να βρεις βοηθήματα κάτσε και λύνε από εκεί ασκήσεις).Το μεγαλύτερο κομμάτι της επιτυχίας το κάνει το προσωπικό διάβασμα κ όχι το φροντιστήριο. Ένας χρόνος εμεινε, υπομονή . Αν το θες μπορείς να σπουδάζεις κ παραλληλα να δουλεύεις και να καλύπτεις τα έξοδα σου, τις βόλτες σου και ό,τι σου κάνει κέφι. Δεν είναι ανάγκη να γίνεις πουλημένο κρέας για μια αξιοπρεπή ζωή. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα