Thessalonikios200 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Έβαλα μισή χούφτα κατά λάθος στο κεφάλι με υγρό πατώματος. Το ξέπλυνα σχεδόν αμέσως και μετά έβαλα σαμπουάν. Παίζει να πάθω κάτι;
Pantelwolf Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 κεντρο δηλητηριασεων 2107793777πάω στοίχημα οτι θα ξέρουν από τέτοια χημικά. Πάρε και ρώτα.
Thessalonikios200 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δεν απαντάει κανείς <p>αφου δεν το εφαγες δεν θα παθεις τπτ. </p> Σίγουρο; δεν περνάει μέσα από το δέρμα; Μου είπαν καλό πλύσιμο. Αρκεί
PostHelper Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δεν απαντάει κανείς Σίγουρο; δεν περνάει μέσα από το δέρμα; Οχι.
status Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Που βρέθηκε το υγρό πατώματος στην μπανιέρα, σε προσβάσιμο σημείο από άτομο που παίζει να είναι και με κλειστά μάτια; 1
Thessalonikios200 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 <p>Που βρέθηκε το υγρό πατώματος στην μπανιέρα, σε προσβάσιμο σημείο από άτομο που παίζει να είναι και με κλειστά μάτια;</p> Δεν είμαι σπίτι μου Ρέ συ, είμαι σε άλλο σπίτι. Παίζει να είναι σοβαρό;
Antwni Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Που βρέθηκε το υγρό πατώματος στην μπανιέρα, σε προσβάσιμο σημείο από άτομο που παίζει να είναι και με κλειστά μάτια; τον τρολλάρανε
arxaggelos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Κατά τη δική του εκτίμηση, ο Τσάκας κάπως έτσι την πάτησε με απορρυπαντικό και... 3
Thessalonikios200 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Που βρέθηκε το υγρό πατώματος στην μπανιέρα, σε προσβάσιμο σημείο από άτομο που παίζει να είναι και με κλειστά μάτια; τον τρολλάρανε Δεν κάνω πλάκα όσο αστείο και αν φαίνεται
Grey Warden Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Εφοσον σου είπαν οτι δεν υπάρχει πρόβλημα, τότε όλα καλά. Κι εγώ δεν νομίζω οτι θα πάθεις κατι περισσότερο πέρα απο την τρομάρα που πήρες.
status Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δεν κάνω πλάκα όσο αστείο και αν φαίνεται Υπάρχει πεθερά στο σπίτι ε; Ή είσαι στην πεθερά σου; . 1
Thessalonikios200 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δεν κάνω πλάκα όσο αστείο και αν φαίνεται Υπάρχει πεθερά στο σπίτι ε; Ή είσαι στην πεθερά σου; . * SPOILER * Είμαι Αθήνα στο βλακα τον αδερφού μου. Υγρό πατώματος πάνω στο μπάνιο. Έλεος.
tzelen Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Και πως το πηρες χαμπαρι ? Φαντάζομαι θα του ήρθε μια ξαφνική λαχτάρα να σφουγγαρίσει το πάτωμα. Με το κεφάλι. 22
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα