Προς το περιεχόμενο

Darkest Dungeon


chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενημέρωση 19 Ιανουαρίου 2016:

To παιχνίδι βγήκε από το πρόγραμμα Early Access του Steam και κυκλοφορεί κανονικά σε Steam και gog.com . 

Release trailer:

-------

Original Post (07 Ιουνίου 2014):

Terror and Madness in the Cavernous Depths

http://www.darkestdungeon.com/

Από τους τίτλους που μετά το πετυχημένο τους kickasterter το περιμένω πως και πως. 

 

Darkest Dungeon is a hard-core RPG about the stresses of dungeon crawling. You must manage a team of flawed heroes through the horrors of being 500 feet underground while fighting unimaginable foes, famine, disease, and the encroaching dark.  You will have to tend to characters’ spirits as much as you do their Hit Points.  But in these grim situations arises the opportunity for true skill and heroism!
 

Ιδίως το τελευταίο τους trailer είναι φοβερό

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Είναι ένα από τα project που με ενθουσίασαν πραγματικά, ως προοπτική, και νομίζω πως είχε φανεί κι όταν έγραψα σχετικά στο νήμα του KS.

 

Από εκεί και πέρα, όμως, θα ήθελα καλύτερη ενημέρωση για την πορεία του παιχνιδιού. Επηρρεάζει βέβαια ότι με τη λήξη έπεσαν σε "περίοδο εκθέσεων" και είχαν τρεξίματα εκεί, αλλά ενώ στη διάρκεια του project στο KS ήταν πάρα πολύ καλοί (βοήθησε και το ότι έπιασαν τελικά όλα τα stretch goals, με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτός ο ενθουσιασμός του "πάμε άλλο ένα" και υλικό για να συζητάνε) στη συνέχεια δεν διατήρησαν τον ίδιο ρυθμό.

 

Ελπίζω σε βελτιωμένη συνέχεια, είναι από τους τίτλους στους οποίους έχω "ποντάρει" πολλά, όχι σε επίπεδο χρημάτων αλλά ως προοπτική να δούμε κάτι ενδιαφέρον και διαφορετικό.

 

Θα καταφέρουν, όμως, να είναι έτοιμοι σε εφτά-οκτώ μήνες; Θα δούμε.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καρτουνιαρικο. Οχι απαραιτητα αρνητικο χωρις ομως να με τραβαει ιδιαιτερα αυτη η αισθητικη. Τουλαχιστον πρεπει να εχει χαμηλες απαιτησεις

 

Με ανησυχει λιγο το Interaction στις μαχες. Σε αντιθεση με τα ισομετρικα turn-based, σε αυτο δεν φαινεται να εχεις πολλες επιλογες τακτικης. Το στυλ μου θυμιζει eye of the beholder (γι αυτο μαλλον το λενε Hard core) αλλα τους βλεπεις προφιλ αντι για πρωτου προσωπου.

 

Ελπιζω να αποδειχτει αξιο γιατι η ψυχολογικη διασταση που εισαγει εχει οντως ενδιαφερον

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...
  • Super Moderators

99% θα πάει σε Early Access (νομίζω είχα λάβει ένα σχετικό μήνυμα, πρέπει να ψάξω να το δω).

 

Το Early Access, υπό προϋποθέσεις, μπορεί να είναι μια πολύ ευχάριστη και ενδιαφέρουσα εμπειρία. Αρκεί να μην μπει σε ΕΑ πολύ νωρίς και να υπάρχει συχνή -και "ορατή"- βελτίωση.

 

Δύο παιχνίδια που το έκαναν και το κάνουν πολύ καλά, αντίστοιχα, είναι το Invisible Inc. και το Sunless Sea. Τακτικά updates, αισθητή βελτίωση, ενσωμάτωση ιδεών της κοινότητας, προθυμία επικοινωνίας. Βλέπεις ένα παιχνίδι να παίρνει μορφή μπροστά στα μάτια σου, είναι ενδιαφέρουσα αίσθηση.

 

Το αρνητικό ίσως να είναι πως όταν βγει "ολοκληρωμένο" το παιχνίδι έχεις "καεί" από την ενασχόληση στην πορεία, αλλά σίγουρα τα λεφτά του τα έχει βγάλει ήδη.

 

Τώρα, το Darkest Dungeon, είναι ήδη από τα πολυαναμενόμενα -για μένα- indie παιχνίδια, μαζί με Battle Brothers, Curious Expedition και Renowned Explorers.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators

Δύο gameplay videos από το build του παιχνιδιού που παρουσιάστηκε στην PAX:

 

 

 

Διαφορετικά setup ομάδων (Crusader, Highwayman, Plague Doctor, και Vestal το πρώτο, Hellion, Bounty Hunter, Grave Robber, και Occultist το δεύτερο) με τις αναπόφευκτες απώλειες.

 

Σχετικά με το Early Access του παιχνιδιού, σύμφωνα με το τελευταίο update αυτό τοποθετείται στα μέσα Φεβρουαρίου του '15, ενώ η πλήρης κυκλοφορία στα μέσα του καλοκαιριού.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...

Θα βγει και στο PS4 και απ'οτι λενε στα σχολια στο youtube, μελλοντικα και στο PSvita

 

Ας ελπισουμε οτι δεν θα επηρεασει το χειρισμο του παιχνιδιου προς το χειροτερο για τους PC gamers

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Yποτίθεται πως θα το έβγαζαν για PC και Mac και μετά για κονσόλες.

 

Γενικά, εξαιρετική ιδέα, θαυμάσια αισθητική αλλά ως τώρα από επικοινωνία με τους backers, κάτω του μετρίου. Μήνες περιμέναμε να στήσουν τα δικά τους fora, τελικά ένα πολύ φιλότιμο και μερακλίδικο fan site το μετονόμασαν σε επίσημο.

 

Εξακολουθώ να είμαι αισιόδοξος για το project, αλλά σαφώς δεν εξελίσσεται έτσι όπως ήλπιζα. Κρίσιμο είναι να δούμε αν θα τηρήσουν το χρονοδιάγραμμα για το early access.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Λοιπόν, για να μη λέμε μόνο τα άσχημα (ή έστω όχι τα ιδεατά) αλλά και τα καλά:

 

Με σημερινό τους μήνυμα οι devs ενημερώνουν ότι το παιχνίδι περνάει σε Early Access μέσω Steam στις 3/2/15 και το αμέσως προηγούμενο Σ/Κ θα αρχίσει η αποστολή των κλειδιών σε όσους στήριξαν το παιχνίδι μέσω KS, για μια μικρή δόση early Early Access. Οπότε, εφόσον εξελιχθούν όλα καλά, τηρούν το χρονοδιάγραμμα που είχαν θέσει πριν από λίγους μήνες.

 

Η κυκλοφορία του πλήρους παιχνιδιού υπολογίζεται κάπου μέσα με τέλη του '15.

 

Εξακολουθώ να βρίσκω την ανάπτυξη του παιχνιδιού σε PS4 και Vita παράλληλα με το PC/Mac ρίσκο (και τα δύο για μέσα στο '15) αλλά εφόσον δεν επηρρεάσει αρνητικά αυτά που είχαν πει στο KS, δεν μπορεί να τους προσάψει κανείς κάτι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...
  • Super Moderators

Aνακοινώθηκε και επίσημα ότι θα ισχύσουν οι ημερομηνίες που είχαν ανακοινωθεί για το early access του Darkest Dungeon:

 

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου θα λάβουν μέσω Humble Store τα κλειδιά τους όσοι backers στήριξαν το παιχνίδι σε κατηγορία με πρόσβαση σε early access, ενώ 3 Φεβρουαρίου ενεργοποιείται η αντίστοιχη σελίδα στο Steam, για όσους θέλουν μια πρώτη γεύση του παιχνιδιού.

 

Σίγουρα διαθέσιμο θα είναι σε αυτές τις ημερομηνίες για PC, ενδεχομένως και για Mac -αυτό θα διευκρινιστεί στις δύο περίπου εβδομάδες που απομένουν.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...