Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum! Στο pc moy έχω αυτή τη στιγμή 4g RAM 

KINGSTON KHX1333C9D3K2/4G 4GB (2X2GB) 

και σκοπεύω να προσθέσω άλλα 8g κυρίως επειδή απαιτείται από τα περισσότερα παιχνίδια. Μπορώ να προσθέσω 

KINGSTON KHX1600C9D3K2/8GX 8GB (2X4GB)??

Αν και φαίνεται να είναι ο ίδιος ακριβώς τύπος, στο site του eshop βλέπω διαφορά στα V (1,5 και 1,65). Δεν με πειράζει αν η 1600 προς το παρών συγχρονιστεί στα 1333..απλά θέλω να ξέρω αν μπορούν να συνδυαστούν χωρίς πρόβλημα

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum! Στο pc moy έχω αυτή τη στιγμή 4g RAM 

KINGSTON KHX1333C9D3K2/4G 4GB (2X2GB) 

και σκοπεύω να προσθέσω άλλα 8g κυρίως επειδή απαιτείται από τα περισσότερα παιχνίδια. Μπορώ να προσθέσω 

KINGSTON KHX1600C9D3K2/8GX 8GB (2X4GB)??

Αν και φαίνεται να είναι ο ίδιος ακριβώς τύπος, στο site του eshop βλέπω διαφορά στα V (1,5 και 1,65). Δεν με πειράζει αν η 1600 προς το παρών συγχρονιστεί στα 1333..απλά θέλω να ξέρω αν μπορούν να συνδυαστούν χωρίς πρόβλημα

Ευχαριστώ!

Αν δεν κάνω λάθος, οι δεύτερες είναι ίδιες με τις πρώτες. Είναι σαν να βάλεις αυτές που έχεις τώρα στο BIOS 1600MHz και 1.65V.

Αν τις βάλεις, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα, αν είναι ίδιες όλες σε Volt,Timings και ταχύτητες. Αν τις έπαιρνα, θα δοκίμαζα να τις παίξω όλες στα 1.5V-1333MHz

Τι μητρική έχεις;

Δημοσ.

Έχω την ASROCK B75 PRO3-M με i5-3470.

Δεν με πειράζει να συγχρονιστούν στα 1.5V-1333MHz αρκεί να αναγνωριστούν αυτόματα και να παίζουν απροβλημάτιστα. Αργότερα αν θέλω ακόμα περισσότερα giga αναγκαστικά θα πετάξω την 1333 και θα αντικαταστήσω με 1600.

Δημοσ.

Κάνεις δεν μπορεί να σου εγγυηθεί πώς θα τρέξουν όλες μαζί, αλλά υπάρχει πιθανότητα να τρέξουν.

Βεβαιώσου όμως πως οι 1600 μπορούν να πέσουν στα 1333.

ΑΝ υπάρξει περίπτωση να μην τρέξουν τότε σε συμβουλεύω να κάνεις το εξής.

Βάλε τις 1600.

Πήγαινε στα Βίος, και άλλαξε τες σε 1333 και 1.5v

Σώσε τις ρυθμίσεις και αφού δεις πως τρέχουν κανονικά στα 1333, κλείσε το pc και μετά βάλε την παλιά μνήμη.

Δημοσ.

Το SPD των μνημών αυτών είναι σαν αυτές που έχει, θα τρέξουν λογικά από μόνες τους στα 1333-1.5, και σε 16000-1.65 με XMP enabled.

Βέβαια, στην περίπτωση που έχεις πρόβλημα, αν κάνεις αυτό που αναφέρει ο φίλος από πάνω, κατά 99% θα δουλέψουν, εφόσον είναι ίδιες σε volt,timings και χρονισμούς, η μόνη τους διαφορά είναι στην χωρητικότητα που δεν νομίζω να σου παρουσιάσει πρόβλημα εφόσον είναι σε διαφορετικά channels.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...