Kingster Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2014 Παιδια πρεπει να ειναι απο τα πιο ακυρα topic του forum, αλλα ειμαι δεν μπορω να βρω λυση και.. πολυς κοσμος υπαρχει εδω ελπιζω καποιος να γνωριζει κατι.Εχω φαει τον κοσμο να βρω αυτο το πολυ απλο πραγματακι: (δε θα μπω στον κοπο να περιγραψω γιατι το ψαχνω, αλλα υπαρχει λογος και ολως περιεργως σοβαρος)Φανταζει ευκολο να το βρει κανεις απο παλια κουτια κλπ αλλα εχω φαει τον κοσμο να τα βρω και εχω βρει μονο ενα...Στο internet δε μπορεσα να βρω καταστημα που να τα πουλαει... μα το θεο το εχω λιωσει το google.Στο ebay πωλουνται μονο σε τεραστιες ποσοτητες, εγω περιπου 5 θελω...Παρακαλω αν ξερει οτιδηποτε καποιος ας το αναφερει, ευχαριστω προκαταβολικα
kage Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 πανω στην τσαντα κουτα κτλ. λογικα γραφει ποιος την προμηθευσε... αλλιως πες σε αυτους απο ebay να σου στειλουν μερικα και ποσο κανουν.γινεται...απλα δεν θα χεις ασφαλεια ebay.
bluesattack Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δεν βαζεις καμμια αγγελια εδω ? Εγω θυμαμαι ενα δυο κουτια απο pc parts που ειχα και ειχαν τετοιο.
Kingster Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 πανω στην τσαντα κουτα κτλ. λογικα γραφει ποιος την προμηθευσε... αλλιως πες σε αυτους απο ebay να σου στειλουν μερικα και ποσο κανουν.γινεται...απλα δεν θα χεις ασφαλεια ebay. Δεν γραφει δυστυχως αλλα κινεζικες εταιρειες ειναι που τα πουλανε οπως ειδα. Αλλα προφανως χονδρικως σε μεγαλες ποσοτητες. Απορω που δεν υπαρχει εστω ενα ελληνικο καταστημα που να παρεχει τετοια, ή το πιθανοτερο εντασσεται σε εταιρειες που ασχολουνται με συσκευασιες γι αυτο δε το βρισκω... Τωρα για το ebay επειδη ειναι απο Ασια βγαινουν κατι μεταφορικα κερατα, πρεπει να το ψαχνω για καιρο μεχρι να βρω απο ευρωπη για λογικη τιμη. Χαμος............... Δεν βαζεις καμμια αγγελια εδω ? Εγω θυμαμαι ενα δυο κουτια απο pc parts που ειχα και ειχαν τετοιο. Δεν εχεις αδικο γιατι οι περισσοτεροι εδω μεσα σχετιζονται με τετοια. Αλλα απο την αλλη τι αγγελια να βαλω μωρε ποσα να ζητησουν. Το καθενα απο αυτα κοστιζει λιγοτερο απο 0.10 E αλλα ειναι μονο σε μεγαλες ποσοτητες. Κριμα τον κοπο να μου τα δωσει (αν και μενω κεντρο αθηνας) αλλα απο την αλλη μπορει να τα στειλει με απλο γραμμα ΕΛΤΑ κι εγω να πληρωσω ηλεκτρονικα. Ολα γινονται αλλα και παλι.....
Antwni Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Γιατί θεσ τέτοια αναγκαστικά? Καμιά πατέντα δεν μπορείσ να κάνεισ? Με κανα σπάγγο ξέρω γω...
Kingster Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Ειναι βαρυ δε βολευει ο σπαγγος δυστυχως...Τετοια αναγκαστικα και δε μπορω να αλλαξω ολο το συστημα που εφτιαξα γιατι μονο αυτα δεχεται... Που να ξερα οτι ειναι τοσο δυσευρετα για ονομα..........
Adon1s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Με σπάγγο χοντρό που αφού το κάνεις καλό δέσιμο με πολλές γύρες γύρω απο το κουτί,το κομμάτι που αντιστοιχεί στο "χερούλι" το βάλεις μέσα σε κομμάτι σωλήνα ποτίσματος ;; Ε; Ε; Ε; Τον αωληνα ποτισματος που πουλάνε με το μετρο στα μαγαζια με μπογιες,εργαλεια κλπ Sent from my iPhone using Insomnia
Adon1s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Αν είναι για μετακόμιση ειλικρινα ποιος χεστηκε,την δουλειά του θελει να κανει ήτοι να το μετακινήσει . Για πιο ελεγκάντ και αφαν γκατε κατασταση , ας δωσει απο ενα 10€ σε 2 ατομα μεταφορικης να το σηκωσουν σαν καθωσπρεπει ανθρωπος. Sent from my iPhone using Insomnia
Kingster Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Για πιο ελεγκάντ και αφαν γκατε κατασταση , ας δωσει απο ενα 10€ σε 2 ατομα μεταφορικης να το σηκωσουν σαν καθωσπρεπει ανθρωπος. χαχαχαχαχα ελιωσα
xifiassamsung Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 παρε ταινια πακεταρισματος κ κανε 2-3 φορες γυρω απτο κουτι με λιγο λασκο στο σημειο που θες να το πιανεις. αλλιως αν μιλαμε για πολυ φαρδυ κουτι κανε δυο τρυπες στα πλαγια γι αχερουλια κ βαλε κ λιγο ταινια μη σκιστει.σο σιμπλ
Kingster Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Παιδια ευχαριστω για τον κοπο σας αλλα δε ζηταω τροπους να μεταφερω το κουτι. Προκειται για δικη μου κατασκευη μεταφορας συγκεκριμενου οργανου, δεν ειναι ουτε μετακομιση ουτε προχειροδουλεια. Γι αυτο ζηταω τα συγκεκριμενα χερουλια....
Pantelwolf Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 να τα τυπώσεις σε 3d printer ενος φίλου σου. 4
Kingster Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 να τα τυπώσεις σε 3d printer ενος φίλου σου. αργα ή γρηγορα μαζευτηκαν και τα τρολλ
Pantelwolf Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 καθόλου τρολ. μπορεί να διαλέξει ακριβώς και διαστάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα