funbreaker Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Χρησιμοποιώ επαναφορτιζόμενες USB μπαταρίες ΑΑ για την οδοντόβουρτσα και σήμερα που πήγα να τις φορτίσω στο pc είδα ότι έχουν πιάσει σκουριά σε ένα τμήμα του βύσματος usb. Καθαρίζεται τώρα αυτό και πώς? Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2014 από funbreaker
xifiassamsung Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 με καμια λιμα νυχιων,η κανα γυαλοχαρτακι ψιλο.
De@th L0rd Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 με καμια λιμα νυχιων,η κανα γυαλοχαρτακι ψιλο. Όχι όχι και πάλι όχι. Καθαριστικό επαφών με λάδι και πράσινη επιφάνεια από scotchbright. Τι μάρκα είναι οι usb μπαταρίες και από που τις αγόρασες;
funbreaker Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Όχι όχι και πάλι όχι. Καθαριστικό επαφών με λάδι και πράσινη επιφάνεια από scotchbright. Τι μάρκα είναι οι usb μπαταρίες και από που τις αγόρασες; USBCELL γράφει. Από ένα ηλεκτρονικάδικο στο Λονδίνο. Καθαριστικό επαφών τί είναι? Θα βόλευε να τις καθάριζεται με κάτι που υπάρχει στο σπίτι. Ξύδι π.χ. κάνει?
veteranos123 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Νομίζω δεν σώζονται εύκολα γιατί στην μία βλέπω ότι η σκουριά έχει εισχωρήσει εσωτερικά στον κονέκτορα. Αν έχεις πρόσβαση στο εσωτερικό και συγκεκριμένα στο μέρος της πλακέτας τότε θα πρότεινα να αλλάξεις το βύσμα για να είσαι σίγουρος.
funbreaker Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Νομίζω δεν σώζονται εύκολα γιατί στην μία βλέπω ότι η σκουριά έχει εισχωρήσει εσωτερικά στον κονέκτορα. Αν έχεις πρόσβαση στο εσωτερικό και συγκεκριμένα στο μέρος της πλακέτας τότε θα πρότεινα να αλλάξεις το βύσμα για να είσαι σίγουρος. Πάντως δουλεύουν κανονικά προς το παρόν. Απλά θέλω να τις καθαρίσω για να μην επεκταθεί. Πώς λέτε να προέκυψε αυτό? Τελικά με τι υγρό που υπάρχει στο σπίτι μπορώ να τις καθαρίσω?
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Ξύδι. Η αιτία μπορεί να είναι ότι ήταν βρεγμένο όταν το κούμπωσες και δεν μπόρεσε να εξατμιστεί το νερό και έμεινε και έγινε έτσι. Ή απλώς ήταν κακής ποιότητας, ή συνδυασμός Πάντως άμα σκούριασε μια φορά, μετά είναι πιο επιρρεπές
funbreaker Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Ξύδι. Η αιτία μπορεί να είναι ότι ήταν βρεγμένο όταν το κούμπωσες και δεν μπόρεσε να εξατμιστεί το νερό και έμεινε και έγινε έτσι. Ή απλώς ήταν κακής ποιότητας, ή συνδυασμός Πάντως άμα σκούριασε μια φορά, μετά είναι πιο επιρρεπές Μάλλον θα έμεινε λίγο νερό μέσα, ή θα πέρασε. Σε οδοντόβουρτσα τις χρησιμοποιώ. Πρέπει οι επαφές να μείνουν ώρα μέσα στο ξύδι ή απλά να ρίξω λίγο? Παίζει ρόλο αν είναι φορτισμένες? Το έκανα με μπατονέτα με ξύδι και ξύσιμο με καρφίτσα. Βγήκαν τα περισσότερα, Θα περιμένω λίγο να στεγνωσουν εντελώς και θα τις φορτίσω.
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Να το αφήσεις για κάποια ώρα, και μετά λίγο τρίψιμο με σκοτς. Αν είναι φορτισμένες δεν ξέρω αν θα παίξει ρόλο 1
funbreaker Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Αν μείνουν μερικά ελάχιστα σημαδάκια σημαίνει πως μπορούν να αποτελέσουν εστία επανεπέκτασης του φαινομένου ή δεν παίζει ρόλο?
cthulhucarbide Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Τα σημαδάκια δεν νομίζω. Απλώς μπορεί το μέταλλο να ήταν γαλβανιζέ. Αν ήταν και έφυγε με την πρώτη σκουριά το γαλβάνι, τώρα που είναι γυμνό θα ξαναπιάσει πιο εύκολα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα