tmagafas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 καλησπέρα.. θελω να αντιγραψω ενα site τοπικα στον υπολογιστη μου.μπαινω με κωδικο..ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! εχετε καμια ιδεα??? η καποιον που να γνωριζει που καλα το httrack???ευχαριστω πολυ
micos000 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2014 Ποιο είναι αυτό το site; Είναι δικό σου; Αν ναι μπορείς να το αντιγράψεις μέσω ftp. Αν είναι κάποιο site ή forum που θέλει κωδικούς και τρέχει πάνω σε java/flash τότε δύσκολα θα καταφέρεις να το πάρεις.
tmagafas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 moodle.psounis.gr καλησπέρα!! να το ξαναθεσω γιατι μαλλον δεν εχω γινει κατανοητος. μπαινω σε μια πλατφόρμα μαθηματων.. αφου πληκτρολογησω την διευθυνση, έπειτα πραγματοποιω σύνδεση σαν απλος χρηστης και μου εμφανιζει τις κατηγοριες στις οποιες ειμαι εγγεγραμενος. συγκεκριμενα 3 κατηγοριες,που αποτελουνται απο υποσελιδες που περιεχουν pdf,word,excell και αρχεια βιντεο. δεν ειμαι ο διαχειρηστης του site. ευχαριστω
TheRammer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Αν το site είναι δικο σου η εχεις πάρει άδεια η δουλεια μπορεί να γίνει εύκολα με httrack , ψάξε στο Google έχει πολλά tutorials . αλλιως η αντιγραφή ολοκλήρου site στον HDD σου θεωρειται ύποπτο και είναι "abuse of network resources" σε μερικά sites
micos000 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2014 Τέτοια site που είναι βασισμένα σε php και θέλουν κωδικούς σύνδεσης είναι πολύ δύσκολο να αντιγραφούν με συμβατικούς τρόπους. Πρέπει να εντοπίσεις τον σέρβερ που έχει το προστατευμένο τμήμα του site αλλά και πάλι δεν νομίζω να μπορέσεις να πάρεις τη δομή σωστά γιατί δεν θα δουλεύουν τα link της php 1
tmagafas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 ωραια... καποιον αλλο τρόπο ωστε να έχουμε το αποτελεσμα που θελουμε???εστω και μπακαλικο που λενε.,..
micos000 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Εγώ δεν ξέρω ούτε μπακάλικο ούτε σούπερ μάρκετ. Αν μπορούσες να αντιγράψεις έτσι απλά ένα ασφαλές site τότε τι στο καλό χρειάζεται η ασφάλεια;
tmagafas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 εννοω να κανω αντιγραφη αυτο που βλεπω και τα λινκ τα διορθωνω εγω
mikelamar Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Εχει βιντεο κ θες να τα κατεβάζεις ; Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα