Προς το περιεχόμενο

download site

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα.. θελω να αντιγραψω ενα site τοπικα στον υπολογιστη μου.
μπαινω με κωδικο..
ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!! 
εχετε καμια ιδεα??? η καποιον που να γνωριζει που καλα το httrack???
ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Ποιο είναι αυτό το site; Είναι δικό σου; Αν ναι μπορείς να το αντιγράψεις μέσω ftp. Αν είναι κάποιο site ή forum που θέλει κωδικούς και τρέχει πάνω σε java/flash τότε δύσκολα θα καταφέρεις να το πάρεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

moodle.psounis.gr

καλησπέρα!! να το ξαναθεσω γιατι μαλλον δεν εχω γινει κατανοητος.
μπαινω σε μια πλατφόρμα μαθηματων..
αφου πληκτρολογησω την διευθυνση, έπειτα πραγματοποιω σύνδεση σαν απλος χρηστης και μου εμφανιζει τις κατηγοριες στις οποιες ειμαι εγγεγραμενος.

συγκεκριμενα 3 κατηγοριες,που αποτελουνται απο υποσελιδες που περιεχουν pdf,word,excell και αρχεια βιντεο.

δεν ειμαι ο διαχειρηστης του site.
ευχαριστω

Δημοσ.

Αν το site είναι δικο σου η εχεις πάρει άδεια η δουλεια μπορεί να γίνει εύκολα με httrack , ψάξε στο Google έχει πολλά tutorials . αλλιως η αντιγραφή ολοκλήρου site στον HDD σου θεωρειται ύποπτο και είναι "abuse of network resources" σε μερικά sites

Δημοσ.

Τέτοια site που είναι βασισμένα σε php και θέλουν κωδικούς σύνδεσης είναι πολύ δύσκολο να αντιγραφούν με συμβατικούς τρόπους. Πρέπει να εντοπίσεις τον σέρβερ που έχει το προστατευμένο τμήμα του site αλλά και πάλι δεν νομίζω να μπορέσεις να πάρεις τη δομή σωστά γιατί δεν θα δουλεύουν τα link της php

• Like 1
Δημοσ.

ωραια... καποιον αλλο τρόπο ωστε να έχουμε το αποτελεσμα που θελουμε???
εστω και μπακαλικο που λενε.,..

Δημοσ.

Εγώ δεν ξέρω ούτε μπακάλικο ούτε σούπερ μάρκετ.

Αν μπορούσες να αντιγράψεις έτσι απλά ένα ασφαλές site τότε τι στο καλό χρειάζεται η ασφάλεια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...