Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Λόγω της ανανέωσης της σύνδεσης μου, μου δίνουν 86 € επιδότηση, θα ήθελα όποιος μπορεί να μου προτείνει ένα κινητό από 86 € έως 150 € σε μαγαζιά που μπορώ να κάνω την ανανέωση,δηλαδή plaisio, germano νομίζω. Το κινητό το χρειάζομαι για απλά πράγματα (σερφάρισμα στο internet, skype, και καμία απλή εφαρμογή). Σκεφτόμουνα για :
το sony xperia m
http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/kinita/tilefwna/Sony-Xperia-M-Black-1274-3713.htm
το samsung galaxy s duos
http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/sumsung/Samsung-Galaxy-S-Duos-Black-GT-S7562ZKAEUR.htm

ή το nokia lumia 520

http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/smartphone/Nokia-Lumia-520-Black-A00011394.htm

Με το sony να ξεφεύγει λίγο από το budget μου και το Nokia να με προβληματίζει η απουσία μπροστινής κάμερας και το sar.. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάποιο άλλο ή να έχει ήδη στην κατοχή του κάποιο από αυτά και να μου πει εντυπώσεις;

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Δημοσ.

Xperia m πάρε και είσαι κομπλέ!!?δεν είμαι fanboy αλλά εγώ με το E που είναι και χειρότερος cpu είμαι οκ με πολλές εφαρμογές κιόλας και δεν κολλάνε τα Xperia όπως πολλοί λανθασμένα νομίζουν αλλά ότι τα φορτώνει λίγο το android που κουβαλάνε τα φορτώνει

Δημοσ.

Για Κίνα ειχα ξεκινήσει για το Lenovo s820 αλλα επειδη έτυχε η επιδότηση σκέφτομαι μηπως παρω κατι απο εδω. Δεν μπορω να την βάλω και σαν έκπτωση στο πάγιο λόγω εταιρικού οπότε θα παρω μια συσκευή με το πολυ 150 αντε 160€ παραπάνω δεν το χω να βάλω..

Xperia m πάρε και είσαι κομπλέ!!?δεν είμαι fanboy αλλά εγώ με το E που είναι και χειρότερος cpu είμαι οκ με πολλές εφαρμογές κιόλας και δεν κολλάνε τα Xperia όπως πολλοί λανθασμένα νομίζουν αλλά ότι τα φορτώνει λίγο το android που κουβαλάνε τα φορτώνει

Και εμενα με ανησυχεί λιγο γιατι δεν εχω ακούσει καλα λόγια για τα Sony, βέβαια αν ειχα λεφτα να διάθεσω θα πήγαινα αμέσως στο z1 compact..Άλλη κατηγορία,αλλα λεφτα..

Δημοσ.

To m ειναι εξαιρετικο ειναι μια παρενθεση στις αθλιοτητες της sony δες και σχολια στο skroutz...

Απο την αλλη ...γιατι ασχολεισε με μετριοτητες οταν με 130 eyr ερχεται σπιτι σου σε 10-13 μερες το xiaomi hongmi 1S ?...

Με snapdragon 400 εκδοση wcdma . Για το lenovo  αστο...εξαιρετικο αλλα καμια σχεση με το xiaomi το ειχα και το πουλησα .

Τωρα εχω xiaomi mi3 και 2 μηνες τωρα προσπαθω να βρω ΕΝΑ ελλατωμα...ΕΝΑ κολλημα...κατι να προσαψω ...οσο για support απο την ιδια την εταιρια οσο και απο την Miui hellas κοινοτητα...δεν υπαρχουν λογια ηδη πηραν 4.4, καθε μηνα σιγουρα update, τρομερο cloud backup συστημα , πληρως ελληνοποιημενο και οχι απλα μετεφρασμενο λειτουργικο (miui hellas rom) ktl. Το 1s το εχει ο αδερφος μου και προσφατα αγορασαμε ακομα 2 για φιλους του...  Σφαιρα -οθοναρα-καμεραρα- μακρια απο τον ανταγωνισμο λειτουργικο συστημα miui ...ψαξτο στο youtube. Ποιοτικα το συγκρινω μονο με το z1 compact.

• Like 1
Δημοσ.

Ήμουν έτοιμος να το πάρω το 310 πριν αλλάξουν τα πράματα και πάω στο nexus 5.

Διαστάσεις: 129.3 x 67.6 x 9 mm
Βάρος: 124 g
Είδος οθόνης: TFT capacitive touchscreen, 16M colors
Μέγεθος/ Ανάλυση οθόνης: 480 x 854 pixels, 4.5 inches (~218 ppi pixel density)
Υποδοχή κάρτας: microSD, μέχρι 64 GB
Εσωτερική μνήμη: 8 GB(4.5GB διαθέσιμα στον χρήστη), 1GB RAM
Ταχύτητες Mobile Internet: HSDPA, 21 Mbps; HSUPA, 5.76 Mbps
4G Συνδεσιμότητα: Όχι
Οπίσθια Κάμερα: 5 MP, 2592 х 1944 pixels
Βίντεο εγγραφή: Ναι, 1080p
Εμπρόσθια Κάμερα: Ναι, VGA
Λειτουργικό: Android OS, v4.2.2 (Jelly Bean)
Επεξεργαστής: Quad-core 1.3 GHz Cortex-A7
Chipset: Mediatek MT6582M
Χωρητικότητα μπαταρίας: Li-Ion 2000 mAh battery
Χρόνος αναμονής: Έως και 852 ώρες
Χρόνος ομιλίας: Έως και 11 ώρες
Δείκτης ακτινοβολίας SAR: -

Πολύ decent με φαίνεται, γιατί όχι. Ψάξε και σε τίποτα youtube να δεις οθόνες, interface κλπ.

Δημοσ.

Αν δεν σε χαλάνε τα windows phone νομίζω το huawei w1 που έχει βγάλει η cosmote προσφορά (90€) είναι καλή περίπτωση.

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=HDV&sku=20285762&s=0

δες reviews online να δεις αν σου κάνει σαν λειτουργικό πλεονεκτηματα, μειονεκτίματα.

Γενικά πάντως χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία διαβάζω ότι σε αυτό το budget ίσως είναι καλύτερα windows phone

λόγο σταθερότητας (lag free).

Δημοσ.

@dimitris_g13 στην κατηγορία τιμής που ψάχνεις το xperia m πιστεύω είναι η καλύτερη επιλογή με 2πύρινο επεξεργαστή καλύτερη ανάλυση οθόνη απο τα άλλα και με αρκετά μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, επέλεξε το ασυζητητί  imitris_g13

Δημοσ.

To m ειναι εξαιρετικο ειναι μια παρενθεση στις αθλιοτητες της sony δες και σχολια στο skroutz...

Απο την αλλη ...γιατι ασχολεισε με μετριοτητες οταν με 130 eyr ερχεται σπιτι σου σε 10-13 μερες το xiaomi hongmi 1S ?...

Με snapdragon 400 εκδοση wcdma . Για το lenovo  αστο...εξαιρετικο αλλα καμια σχεση με το xiaomi το ειχα και το πουλησα .

Τωρα εχω xiaomi mi3 και 2 μηνες τωρα προσπαθω να βρω ΕΝΑ ελλατωμα...ΕΝΑ κολλημα...κατι να προσαψω ...οσο για support απο την ιδια την εταιρια οσο και απο την Miui hellas κοινοτητα...δεν υπαρχουν λογια ηδη πηραν 4.4, καθε μηνα σιγουρα update, τρομερο cloud backup συστημα , πληρως ελληνοποιημενο και οχι απλα μετεφρασμενο λειτουργικο (miui hellas rom) ktl. Το 1s το εχει ο αδερφος μου και προσφατα αγορασαμε ακομα 2 για φιλους του...  Σφαιρα -οθοναρα-καμεραρα- μακρια απο τον ανταγωνισμο λειτουργικο συστημα miui ...ψαξτο στο youtube. Ποιοτικα το συγκρινω μονο με το z1 compact.

Σκέφτομαι την αγορά από εδώ γιατί υπάρχει η επιδότηση που δεν μπορώ να την βάλω και έκπτωση στο πάγιο γιατί είναι εταιρικό.. Θα κοιτάξω και αυτό που λες από κίνα αλλά αν δεν μπορέσω να πάρω κάποιο ικανοποιητικό από την επιδότηση. Δηλαδή πέρασες κανονικά την καινούργια έκδοση του Adroid;Με εντυπωσίασε να σου πω την αλήθεια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...