fatsas2222 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή Αναφέρουμε: Ποσό που διαθέτουμε : 300-450 Χρήση υπολογιστή :Gaming, σερφάρισμα στο internet, προγραμματισμός<br><br> Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Δεν ξέρω.<br><br> Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Όχι έχω μια 19 που με καλύπτει<br><br><br> Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τίποτε από όλα αυτά<br><br><br> Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Ν. Σμύρνη<br><br><br> Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Από ένα κατάστημα προτιμότερο<br><br><br> Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα το συναρμολόγησω εγώ.<br><br><br> Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Έχω τα vista στον σκληρό<br><br><br> Εκτός απο τα παραπάνω στοιχεία , ποια κομμάτια έχουμε στο υπολογιστή που θα να αναβαθμίσουμε. Θέλω να κάνω αναβάθμιση στην μητρική (προτιμώ να έχει ενσωματωμένη κάρτα ήχου και θύρα για κάρτα γραφικών) , στον επεξεργαστή, και στις RAM(6-8gb) και στην ψύξη του επεξεργαστή<br> 1) Μητρική έχω αυτή- GIGABYTE GA-EP31-DS3L<br> 2) Επεξεργαστή έχω αυτόν - Intel® Core™2 Duo Processor 2.67GHz<br> 3) Kingston RAM 2x2GB DDR2 Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2014 από fatsas2222
Xristaras12 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 κουτι και τροφοδοτικο ποιο εχεις; ειναι λιγο ζορι η αναβαθμιση επισης για gaming πας σε ανεξαρτητη καρτα γραφικων και οχι σε ενσωματωμενη(εκτος κ αν gaming εννοεις τιποτα sims κλπ )
fatsas2222 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Θέλω να πω ότι θέλω να μην έχει ενσωματωμένη. Κουτί έχω ένα παλιό σχετικά μεγάλο. Το τροφοδοτικό είναι ένα multirama 500W. Αποστολή από το ST21i με τη χρήση Insomnia App
fatsas2222 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Θέλω επίσης να μπορεί να πάρει την κάρτα γραφικών gigabyte nvidia gt 9500 GeForce. Αποστολή από το ST21i με τη χρήση Insomnia App
Millennium Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Ποιά είναι η οθόνη και για τι είδους παιχνίδια μιλάς; Θες αλλαγή τροφοδοτικού και η κάρτα δεν είναι για πολλά πλέον.
fatsas2222 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 <blockquote class="ipsBlockquote"> Ποιά είναι η οθόνη και για τι είδους παιχνίδια μιλάς; Θες αλλαγή τροφοδοτικού και η κάρτα δεν είναι για πολλά πλέον. </blockquote/>Παιχνίδια που παίζω είναι LoL Assassin creed 5 κ.α. Και κανένα στο ίντερνετ. Είδα αυτή την μητρικήhttp://www.e-shop.gr/gigabyte-ga-990fxa-ud3-retail-p-PER.526933%CE%95%CE%AF%CE%B4%CE%B1Και αυτόν τον επεξεργαστήhttp://www.e-shop.gr/amd-fx-8320-35ghz-8-core-box-p-PER.559643
Millennium Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Η οθόνη ποιά είναι; Σφαιρικά θα το κοιτάξεις το σύστημα όσο είναι δυνατόν.Μη κάνεις λάθη που κάνουν συχνά άλλοι.
fatsas2222 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Η οθόνη ποιά είναι; Σφαιρικά θα το κοιτάξεις το σύστημα όσο είναι δυνατόν.Μη κάνεις λάθη που κάνουν συχνά άλλοι. Η οθόνη μου ειναι ViewSonic VA1916w. Αποστολή από το ST21i με τη χρήση Insomnia App
takoulou Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Καλησπερα...Εχω ενα 775 socket.....Φοραει CPU Pentium Dual-core E5200 2.50GHZ..... Και εχω μνημη στον υπολογιστη 3gb.... Θελω να κανω μια αναβάθμιση... Τι μπορω να κανω; Να αλλαξω τον επεξεργαστή;; Καποα προταση για τον επεξεργαστή!!!
fatsas2222 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 <p>Καλησπερα...Εχω ενα 775 socket.....Φοραει CPU Pentium Dual-core E5200 2.50GHZ..... Και εχω μνημη στον υπολογιστη 3gb.... Θελω να κανω μια αναβάθμιση... Τι μπορω να κανω; Να αλλαξω τον επεξεργαστή;; Καποα προταση για τον επεξεργαστή!!!</p> Μόνο μεταχειρισμένες Αποστολή από το ST21i με τη χρήση Insomnia App
Teojesper Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Το δίνεις έτσι πως είναι και πας για νέο! (μπορώ να σου προτείνω ένα) Και στο νέο μην βάλεις σVISTA
takoulou Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Ναι.. Δεν ειπα να το αλλαξω ολο.... Δεν κανω και υπερβολικη χρηση του pc.... Εχω windows 7...Απλα μια ψιλο αναβάθμιση θελω να κανω!!! Αποστολή από το ST21i;;;;; Δεν καταλαβα!!! Καμια προταση;
Teojesper Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Φίλε δεν μπορώ να σου προτείνω ένα build με FX6300 kai R9 270 και να το βάλεις στο 500W PSU από multirama... (δεν το θέλει ούτε ο θεός) Θα πρέπει να πας για ολοκληρωμένο!
takoulou Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Καλα...Απλα ειπα μηπως να εκανα μια ψιλο αναβάθμιση!!!! Δουλευει μια χαρα....Αν αλλαζα δυο τρια πραγματα!! Με επεξεργαστή Core 2 Duo E8600 3.33GHz;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα