benign Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Παντως η σειρα CX ειναι η Builder Series που σημαινει οτι δεν ειναι για απαιτητικα σηστηματα. Η ιδια η Corsair τα περιγραφει ως εξης : '' excellent choice for basic system builds'' στο site της. Δεν ειναι δηλαδη πολυ καλης ποιοτητας. Γενικα η Corsair τωρα τελευταια εχει χαλασει πολυ.Προσφερει καλα τροφοδοτικα μονο σε δυσαναλογα ακριβες τιμες ενω για τα budget τροφοδοτικα που βγαζει οπως η CX σειρα,ακουγονται πολλα παραπονα για προβληματα. Μπορει να μην εχει καμμια σχεση με το θεμα σου,αλλα το προβλημα που αναφερω ειναι υπαρκτο.
Dev1l Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Παντως η σειρα CX ειναι η Builder Series που σημαινει οτι δεν ειναι για απαιτητικα σηστηματα. Η ιδια η Corsair τα περιγραφει ως εξης : '' excellent choice for basic system builds'' στο site της. Δεν ειναι δηλαδη πολυ καλης ποιοτητας. Γενικα η Corsair τωρα τελευταια εχει χαλασει πολυ.Προσφερει καλα τροφοδοτικα μονο σε δυσαναλογα ακριβες τιμες ενω για τα budget τροφοδοτικα που βγαζει οπως η CX σειρα,ακουγονται πολλα παραπονα για προβληματα. Μπορει να μην εχει καμμια σχεση με το θεμα σου,αλλα το προβλημα που αναφερω ειναι υπαρκτο. Ναι και εγώ ο χαζός δεν το έψαξα για τροφοδοτικό πριν αγοράσω το σύστημα, μου το πρότιναν στο Plaisio για αρκετά καλό και οτι δεν θα έχω προβλήματα, βιαζόμουν κιόλας "ήρθε και έδεσε το γλυκό".
benign Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Ναι και εγώ ο χαζός δεν το έψαξα για τροφοδοτικό πριν αγοράσω το σύστημα, μου το πρότιναν στο Plaisio για αρκετά καλό και οτι δεν θα έχω προβλήματα, βιαζόμουν κιόλας "ήρθε και έδεσε το γλυκό". Μην κατηγορεις τον εαυτο σου,ολοι κανουμε λαθη και ολοι μαθαινουμε μεσα απο τα λαθη μας. Απο το Πλαισιο να μην ξαναγορασεις hardware.Επιτρεπεται μια εταιρια να ισχυριζεται οτι πουλαει ποιοτικο hardware και στην κατηγορια για τροφοδοτικα, για παραδειγμα,να εχει μονο 3 επιλογες???? Corsair, Coolermaster(ενα μοντελο μονο !!!) και τα ακατανομαστα Turbo-x? Και τα Coolermaster δεν εχουν πολυ καλη φημη ,μετρια ειναι,μεχρι στιγμης τουλαχιστον. Οταν σε αλλα καταστηματα μπορεις να επιλεξεις αναμεσα σε 30 μαρκες? Σχετικα με τα τροφοδοτικα και οτιδηποτε hardware αγοραζεις απο εδω και στο εξης ,ποτε δεν θα εμπιστευεσαι τι σου λεει πωλητης.Θα ερχεσαι εδω και θα ρωτας και δεν θα βιαζεσαι,θα διαβαζεις ολες τις αποψεις και θα αποφασιζεις. Δευτερο που θα κανεις ,θα πηγαινεις σε ενα site με τεραστιες,μαζικες πωλησεις σε hardware οπως το newegg ( http://www.newegg.com/ )και θα διαβαζεις τις κριτικες για οποιο προιον αγοραζεις, επειδη ειναι γραμμενες απο καταναλωτες και οχι απο πληρωμενους,συχνα reviewers. Αν δεις και υπαρχουν πολλα παραπονα για καποιο υλικο,δεν θα το αγοραζεις. Η Corsair ειναι γενικα καλη εταιρια αλλα οπως πολλες αλλες,ποτε ποτε,βγαζει σκαρτο υλικο σε καποια κατηγορια. Εχει συμβει συχνα αυτο. Ετσι πρωτα θα το ψαχνεις οπως σου ειπα και μετα θα αγοραζεις και μονο απο καταστημα που σου προσφερει πολλες επιλογες. Σε λογικες τιμες υπαρχουν καλυτερες ευκαιριες απο αλλες εταιριες,αλλα τωρα θα πρεπει να επιλεξεις αναγκαστικα απο Πλαισιο.Αν σου βρουν και αυτο ελαττωματικο τοτε να ζητησεις αυτο : http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psu-trofodotiko/Corsair-Enthusiast-Series-TX750M-Modular-Bronze-CP-9020040-EU.htm 1
άδικος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Τόση ώρα κουβέντα και τι λειτουργικό χρησιμοποιείς από το οποίο σβήνει το pc δε μας είπες...
Bermudakias33 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Κάνε και ένα καλό ξεσκόνισμα στο κουτί... Βγάλε και τον επεξεργαστή και φύσα!
Demon Lord Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Sorry για το off-topic αλλαά ένα corsair rm550 για haswell i5 4570 και μια r9 270x πως σας φαίνεται;
benign Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Sorry για το off-topic αλλαά ένα corsair rm550 για haswell i5 4570 και μια r9 270x πως σας φαίνεται; Προσωπικα δεν θα το επαιρνα ειναι υπερτιμημενο του κερατα για τοσα watt.
Demon Lord Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Προσωπικα δεν θα το επαιρνα ειναι υπερτιμημενο του κερατα για τοσα watt. Βασικά ψάχνω για ένα φίλο haswell compatible psu για αυτά τα δύο αλλά στα xfx έβρισκα μόνο 750 watt και πάνω.
benign Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Βασικά ψάχνω για ένα φίλο haswell compatible psu για αυτά τα δύο αλλά στα xfx έβρισκα μόνο 750 watt και πάνω. Δεν υπαρχει προβλημα οταν εχει καποιος ποιοτικο τροφοδοτικο στο κατω, κατω, ας μην το βαλει σε sleep το pc, ετσι κι αλλιως οι επεξεργαστες τελευταιας τεχνολογιας αλλα και οι καρτες γραφικων πεφτουν σε ελαχιστη καταναλωση ρευματος απο μονες τους,οταν δεν χρησιμοποιυνται. Αλλα να μια λιστα ωστε να ξερεις : http://techreport.com/review/24897/the-big-haswell-psu-compatibility-list
Demon Lord Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δεν υπαρχει προβλημα οταν εχει καποιος ποιοτικο τροφοδοτικο στο κατω, κατω, ας μην το βαλει σε sleep το pc, ετσι κι αλλιως οι επεξεργαστες τελευταιας τεχνολογιας αλλα και οι καρτες γραφικων πεφτουν σε ελαχιστη καταναλωση ρευματος απο μονες τους,οταν δεν χρησιμοποιυνται. Αλλα να μια λιστα ωστε να ξερεις : http://techreport.com/review/24897/the-big-haswell-psu-compatibility-list Θενξ τη γνωρίζω αυτή τη λίστα Η συγκεκριμένη λειτουργία δε μπορεί να «κλείσει» από το bios; Κάτι τέτοιο ξέρω. Μην μπει σε sleep mode ξέρω γω και μετά δεν επανέρχεται.
benign Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Θενξ τη γνωρίζω αυτή τη λίστα Η συγκεκριμένη λειτουργία δε μπορεί να «κλείσει» από το bios; Κάτι τέτοιο ξέρω. Μην μπει σε sleep mode ξέρω γω και μετά δεν επανέρχεται. Οχι αν μπει σε sleep mode και ειναι incompatible, τοτε κανει reboot απο το κουτι,κανενα προβλημα.
Demon Lord Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Οχι αν μπει σε sleep mode και ειναι incompatible, τοτε κανει reboot απο το κουτι,κανενα προβλημα. ok ρε συ θενξ για τις συμβουλές off topic mode off
Dev1l Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Τόση ώρα κουβέντα και τι λειτουργικό χρησιμοποιείς από το οποίο σβήνει το pc δε μας είπες... Windows 8.1 Pro 64Bit Eng OEM Κάνε και ένα καλό ξεσκόνισμα στο κουτί... Βγάλε και τον επεξεργαστή και φύσα! Χθες έφαγε ξεσκόνισμα, συντήριση, θερμοαγωγική πάστα. Μην κατηγορεις τον εαυτο σου,ολοι κανουμε λαθη και ολοι μαθαινουμε μεσα απο τα λαθη μας. Απο το Πλαισιο να μην ξαναγορασεις hardware.Επιτρεπεται μια εταιρια να ισχυριζεται οτι πουλαει ποιοτικο hardware και στην κατηγορια για τροφοδοτικα, για παραδειγμα,να εχει μονο 3 επιλογες???? Corsair, Coolermaster(ενα μοντελο μονο !!!) και τα ακατανομαστα Turbo-x? Και τα Coolermaster δεν εχουν πολυ καλη φημη ,μετρια ειναι,μεχρι στιγμης τουλαχιστον. Οταν σε αλλα καταστηματα μπορεις να επιλεξεις αναμεσα σε 30 μαρκες? Σχετικα με τα τροφοδοτικα και οτιδηποτε hardware αγοραζεις απο εδω και στο εξης ,ποτε δεν θα εμπιστευεσαι τι σου λεει πωλητης.Θα ερχεσαι εδω και θα ρωτας και δεν θα βιαζεσαι,θα διαβαζεις ολες τις αποψεις και θα αποφασιζεις. Δευτερο που θα κανεις ,θα πηγαινεις σε ενα site με τεραστιες,μαζικες πωλησεις σε hardware οπως το newegg ( http://www.newegg.com/ )και θα διαβαζεις τις κριτικες για οποιο προιον αγοραζεις, επειδη ειναι γραμμενες απο καταναλωτες και οχι απο πληρωμενους,συχνα reviewers. Αν δεις και υπαρχουν πολλα παραπονα για καποιο υλικο,δεν θα το αγοραζεις. Η Corsair ειναι γενικα καλη εταιρια αλλα οπως πολλες αλλες,ποτε ποτε,βγαζει σκαρτο υλικο σε καποια κατηγορια. Εχει συμβει συχνα αυτο. Ετσι πρωτα θα το ψαχνεις οπως σου ειπα και μετα θα αγοραζεις και μονο απο καταστημα που σου προσφερει πολλες επιλογες. Σε λογικες τιμες υπαρχουν καλυτερες ευκαιριες απο αλλες εταιριες,αλλα τωρα θα πρεπει να επιλεξεις αναγκαστικα απο Πλαισιο.Αν σου βρουν και αυτο ελαττωματικο τοτε να ζητησεις αυτο : http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psu-trofodotiko/Corsair-Enthusiast-Series-TX750M-Modular-Bronze-CP-9020040-EU.htm Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου ήταν πραγματικά πολύ χρήσιμες! 1
Dev1l Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Το προβλημα λυθηκε με την αναβαθμιση του bios.
CoreUnlimited Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2014 Πάντως παιδια εγω την corsair την θυμομουνα γιατις μνημες τις.. Τωρα αν βγάζει PSU .. και ψύκτρες δεν σημαινει οτι και αυτα θα ειναι οκ... Και η Miele βγάζει άριστα πλυντήρια στεγνωτηρια ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙς ....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΕΣ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα