Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το προβλημα λυθηκε με την αναβαθμιση του bios.

Τελος καλο,ολα καλα. :)

Πάντως παιδια εγω την corsair  την θυμομουνα γιατις μνημες τις.. Τωρα αν βγάζει PSU .. και ψύκτρες  δεν σημαινει οτι και αυτα θα ειναι οκ... Και η Miele βγάζει άριστα πλυντήρια  στεγνωτηρια ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ  ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙς ....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΕΣ....

H Corsair πουλαει και τροφοδοτικα και αλλα προιοντα σχετικα με pc εδω και πολλα χρονια.Αλλα σχεδον ολες οι εταιριες εχουν περιοδους που βγαζουν καποιες κατηγοριες προιοντων αναξιοπιστες.Αν παει κανεις στο newegg και διαβασει σχετικες κριτικες του κοσμου θα διαπιστωσει οτι ειναι πολλες οι περιπτωσεις χαλασμενων τροφοδοτικων corsair ,οπως ετυχε την πρωτη φορα στον φιλο. Αυτο δεν ειναι τυχαιο.

Συμπερασμα πρεπει να κανουμε ερευνα αγορας προτου αγορασουμε κατι και οχι να στηριζομαστε στην φημη μιας εταιριας. Επισης τωρα τελευταια ειναι υπερτιμημενα τα τροφοδοτικα της.

• Like 1
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@benign ποιο τροφοδοτικό μου συστήνεις για αυτό το σύστημα που έχω ? Φυσικά να είναι Modular με πιστοποίηση +80!
Λέω να δώσω το CX750M για να πάω σε άλλο, πιστεύεις οτι αξίζει μια αγορά μεταχειρισμένου τροφοδοτικού με εγγύηση ?

Δημοσ.

@benign ποιο τροφοδοτικό μου συστήνεις για αυτό το σύστημα που έχω ? Φυσικά να είναι Modular με πιστοποίηση +80!

Λέω να δώσω το CX750M για να πάω σε άλλο, πιστεύεις οτι αξίζει μια αγορά μεταχειρισμένου τροφοδοτικού με εγγύηση ?

Κοιτα εφοσον το δευτερο σου βγηκε ενταξει,κρατα το.Φτανει και περισσευει για τις αναγκες του μηχανηματος σου.

Δεν χρειαζεται να σου γινει εμμονη ιδεα το τροφοδοτικο.Δεν εχει τοσο σημασια το hardware που εχουμε οσο το software και ποσο δημιουργικοι ειμαστε με το μηχανημα μας.Προσωπικα θεωρω ανοητο να ξοδευουμε πολλα χρηματα σε hardware , η δικη μου φιλοσοφια ειναι value for money.Που σημαινει οσο πιο καλο και πιο φτηνο.

Απολαυσε το PC σου χρησιμοποιησε το για διασκεδαση και δημιουργικοτητα.(Αν επιμενεις θα σου βρω κατι καλο,αλλα δεν χρειαζεται.) :)

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα εφοσον το δευτερο σου βγηκε ενταξει,κρατα το.Φτανει και περισσευει για τις αναγκες του μηχανηματος σου.

Δεν χρειαζεται να σου γινει εμμονη ιδεα το τροφοδοτικο.Δεν εχει τοσο σημασια το hardware που εχουμε οσο το software και ποσο δημιουργικοι ειμαστε με το μηχανημα μας.Προσωπικα θεωρω ανοητο να ξοδευουμε πολλα χρηματα σε hardware , η δικη μου φιλοσοφια ειναι value for money.Που σημαινει οσο πιο καλο και πιο φτηνο.

Απολαυσε το PC σου χρησιμοποιησε το για διασκεδαση και δημιουργικοτητα.(Αν επιμενεις θα σου βρω κατι καλο,αλλα δεν χρειαζεται.) :)

Οκ θα μείνω με αυτό. Εννοείται οτι θα το απολαύσω στο έπακρο! Σε ευχαριστώ και πάλι!  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Οκ θα μείνω με αυτό. Εννοείται οτι θα το απολαύσω στο έπακρο! Σε ευχαριστώ και πάλι!  :-)

Μακαρι ολοι να ηταν τοσο κυριοι οσο εσυ.Ευχομαι ολα καλα απο εδω και στο εξης.:)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...