gas_83 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Σημερινή προσφορά στο Site: e-shop Specials το TP-LINK TL-WPA2220KIT 300MBPS AV200 WIFI POWERLINE EXTENDER STARTER KIT στα 39,9 € ( Site: link προϊόντος ). Σύμφωνα με το skroutz ( Site: link ), η επόμενη τιμή είναι στα 56,78 € (χωρίς μεταφορικά). Περιγραφή Το TL-WPA2220 KIT της TP-LINK ''μοιράζει'' την internet γραμμή σας σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού μέσω του κυκλώματος ρεύματος. Περιέχει κουμπί Wi-Fi Clone, κάτι που σημαίνει πως είναι σε θέση να αντιγράψει αυτόματα το SSID και Password του router σας, απλοποιόντας τη διαδικασία ρύθμισης. Ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων: RJ-45 10/100 Mbps, Wireless: 300 Mbps, Powerline: 200 Mbps Υποδοχή σύνδεσης: RJ-45 Δικτυακές συνδέσεις: 2 x RJ-45, IEEE 802.11 b/g/n Υποστηριζόμενα λειτουργικά: Windows 2000 / XP / 2003 / Vista / 7 / 8, Mac, Linux Τείχος Προστασίας: 128-bit AES, WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK Βάρος: 0.50 kg Εγγύηση: 3 χρόνια Πληροφορίες Site: Link με κουβέντα και πληροφορίες από παλιό θέμα του insomnia. Αν κάποιος το έχει/ είχε ας μας πει και αν αξίζει τον κόπο (και τα λεφτά).. edit. έβαλα περιγραφή, αφαίρεσα αναφορά σε amazon.uk και έβαλα link με πληροφορίες από thread Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2014 από gas_83 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Ας βαλω 2-3 φορες σε θεματα που αφορα, το χθεσινο (σε άλλο τοπικ) ποστ, με την ελπιδα να το διαβασουν οσο γινεται περισσοτεροι. Ρε παιδια, διαβαζω κάθε τρεις και λιγο, "το αμαζον το εχει τοσο". Γιατι βαζετε ως μετρο σύγκρισης και σε νεα θεματα το ποσο πουλαει κατι το αμαζον; Το αμαζον εχει καλες τιμες, μετριες τιμες και αθλιες τιμες, επομένως αν κατι καπου είναι φθηνοτερο από οσο το εχει το αμαζον δεν σημαινει ότι είναι προσφορα ή σε καλη τιμη. ΔΕΝ είναι σημειο αναφορας, μην κανετε αυτό το λαθος. Συγκριση μονο με μηχανες τιμων όπως είναι το σκρουτζ εντος, και πολλα αλλα εκτος. (εβαλα μεγαλο μέγεθος γιατι πρεπει να το διαβασουν ολοι(λεμε τωρα ) αυτό ώστε να μην το βλέπουμε πλεον) 2
gas_83 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Ας βαλω 2-3 φορες σε θεματα που αφορα, το χθεσινο (σε άλλο τοπικ) ποστ, με την ελπιδα να το διαβασουν οσο γινεται περισσοτεροι. ΟΚ, θα έχω το νου μου από το επόμενο θέμα! Να βγάλω την αναφορά (στο amazon) ή όχι;
nek4d Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 + οτι στα powerline δεν θελουν ολοι την αγγλικη 'γκουμουτσα' πριζα και εξτρα ανταπτορα. Παντως το εχω παρει αυτο, αν θυμαμαι καλα, απο προσφατο newsletter του eshop στα 35 ευρω. Ειναι καλο προιον και νομιζω η ταχυτητα στο 200αρι powerline σε σχεση με 500αρι δεν εχει καθολου ή εχει ελαχιστη διαφορά στην πραξη, αν αναλογιστουμε τα λιγοτερα mbps της dsl συνδεσης, σωστα? (αν μιλαμε για διαμοιρασμο internet και οχι μεταφορα αρχειων). Το αντιστοιχο κιτ με 500αρι, το εχει το eshop 60 και οι αλλοι 65, το 200αρι εχει μεινει πισω στο skroutz, για 5 ευρω επιπλεον ολοι θα επαιρναν το 500αρι, που ενδεχεται να εχει νεοτερο/καλυτερο κυκλωμα. http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wpa4220kit-300mbps-av500-wifi-powerline-extender-starter-kit-p-PER.612575 https://www.skroutz.gr/s/3535570/TP-LINK-TL-WPA4220KIT-300Mbps-AV500-WiFi-Powerline-Extender-Starter-Kit.html Γι'αυτο ξεστοκαρει το 200αρι το eshop και το βαζει καθε τρεις και λιγο σε προσφορα, χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειναι καλη περιπτωση, σκεφτομαι να το ξανατιμησω.
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2014 ΟΚ, θα έχω το νου μου από το επόμενο θέμα! Να βγάλω την αναφορά (στο amazon) ή όχι; Ok! Ναι, αφαιρεσε την. Μια εικονα για την τιμη εξω μπορειτε να δειτε εδώ http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/3877191_-wifi-n-powerline-av200-extender-starter-kit-tl-wpa2220kit-tp-link.html Καλη η τιμη του ισοπ, η τιμη του uk αμαζον είναι πολύ τσιμπημενη για να την εχουμε ως ενδειξη. Επισης βαλε αν δεν βαριεσαι στο ποστ σου το αρχικο, και αυτό τον συνδεσμο http://www.insomnia.gr/topic/528935-tp-link-tl-wpa2220kit-300mbps-av200-wifi-powerline-extender-starter-kit-eshop-3990/, μιας και το εχει βαλει και άλλες φορες στην ιδια τιμη, και εκει υπαρχει ηδη κουβεντα και πληροφοριες.
MakisCE Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2014 το παρήγγειλε κανείς που να άλλαξε γνώμη; - να συννενοηθούμε να του αλλάξει κατάστημα παράδοσης, και να το πληρώσω εγώ (εχθές μου κάηκε ενα DLink που έχω) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα