cmour79 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 αγορά από ποιο μαγαζί παιδιά? γιατί κι εγώ, με το που γυρίσω από διακοπές, θέλω να την πάρω..
saflom Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 ¨όταν γυρίσεις δες τιμές και αξιολογήσεις και κάνε επιλογή
chris cs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 βιβλιαρακι στα τουρκικα κ λειπει το καλωδιο dp. Και σεις βιβλιαράκι στα τούρκικα Ευγενέστατοι από το μαγαζί θα μου στείλουν καλώδιο.. Αυτό που με ανησυχεί είναι η Τουρκική σφραγίδα υπογραφή στην εγγύηση eDIT έχει σημάδια από ανεξίτιλο στην πίσω πλάκα Lol εμενα ειναι στα τουρκικα κ ρωσσικα η βουλγαρικα μαλλον....ναι εχει κ ανεξιτιλο εκει που κουμπωνει η βαση
saflom Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 εμενα ειναι στα τουρκικα κ ρωσσικα η βουλγαρικα μαλλον....ναι εχει κ ανεξιτιλο εκει που κουμπωνει η βαση μάλλον θα ναι τσεκάρισμα ποιότητας ο μαρκαδόρος. Μου απάντησαν ότι είναι ελληνικής αντιπροσωπίας Infoquest. Δεν πάει στην dell για επισκευή. Μια χαρά εμπιστεύομαι την Infoquest. To ξενέρωμα ήταν η έλλεψη του MiniDisplay Και τώρα κάθεται σβηστή δίπλα στην παλιά dell Μου
chris cs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 μάλλον θα ναι τσεκάρισμα ποιότητας ο μαρκαδόρος. Μου απάντησαν ότι είναι ελληνικής αντιπροσωπίας Infoquest. Δεν πάει στην dell για επισκευή. Μια χαρά εμπιστεύομαι την Infoquest. To ξενέρωμα ήταν η έλλεψη του MiniDisplay Και τώρα κάθεται σβηστή δίπλα στην παλιά dell Μου ουτε εγω την εχω συνδεσει γιατι πρεπει να αγορασω ανταπτορα κ να αλαξω διαρυθμηση...οποτε κ εμενα απο χθες ειναι οφφ...
saflom Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 ουτε εγω την εχω συνδεσει γιατι πρεπει να αγορασω ανταπτορα κ να αλαξω διαρυθμηση...οποτε κ εμενα απο χθες ειναι οφφ... ούτε MiniDisplay ούτε Hdmi έχει η κάρτα σου;
chris cs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 εχει dvi k display port απλα θελω ανταπτορα dvi-hdmi γιατι θα στειλω την καρτα για rma....επρεπε να την ειχα στειλει εδω κ 4 μηνες αλλα ειχα ιστοριες οποτε θα βαλω αλλη καρτα ενος φιλου....anyway long story
saflom Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 χαλασμένη σου ήρθε; Πάντως μου αρέσει το Bezel της οθόνη και πόσο στιβαρή κατασκευή είναι σε σ΄χεση με την ΄΄άλλη dell μ
chris cs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 χαλασμένη σου ήρθε; Πάντως μου αρέσει το Bezel της οθόνη και πόσο στιβαρή κατασκευή είναι σε σ΄χεση με την ΄΄άλλη dell μ εχουν θεμα οι κατρες ρ9 280χ γιατι εχουν χρονισει τα ρολογια ψηλα με αποτελεσμα να κανουν artifacts k crash. ναι φαινεται πως αξιζει τα λεφτα της
Millennium Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 βιβλιαρακι στα τουρκικα κ λειπει το καλωδιο dp. Και σεις βιβλιαράκι στα τούρκικα Ευγενέστατοι από το μαγαζί θα μου στείλουν καλώδιο.. Αυτό που με ανησυχεί είναι η Τουρκική σφραγίδα υπογραφή στην εγγύηση eDIT έχει σημάδια από ανεξίτιλο στην πίσω πλάκα Lol e-shop.gr
saflom Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 e-shop.gr e-gate.gr με σφραγίδα Infoquest στο κουτί
saflom Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Στην Ελλάδα εισαγωγή κάνει η Infoquest. μίλησα μαζί τους και με διαβεβαιώσαν ότι δεν είναι refurbished και ότι καλύπτεται κανονικά με την εγγύηση της. Επίσης Από το e-gate μου πρότειναν να την επιστρέψω εάν έχω αμφιβολίες για το προιον. Λόγω καλού πρότερου έντιμου βίου του μαγαζιού. "τελευταία το χάλασε δεν είναι και e-shop" αποφάσισα να την κρατήσω.
saflom Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2014 εμενα ειναι απο my system... και έχει πάνω στο κουτί Infoquest. τα ίδια έχουμε πάρει. το Mysytem μου εξωφρενικά μεταφορικά. "δεν είμαι Αθήνα"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα