Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βιβλιαρακι στα τουρκικα κ λειπει το καλωδιο dp. Και σεις βιβλιαράκι στα τούρκικα

Ευγενέστατοι από το μαγαζί θα μου στείλουν καλώδιο.. Αυτό που με ανησυχεί είναι η Τουρκική σφραγίδα υπογραφή στην εγγύηση

eDIT έχει σημάδια από ανεξίτιλο στην πίσω πλάκα Lol

εμενα ειναι στα τουρκικα κ ρωσσικα η βουλγαρικα μαλλον....ναι εχει κ ανεξιτιλο εκει που κουμπωνει η βαση

Δημοσ.

εμενα ειναι στα τουρκικα κ ρωσσικα η βουλγαρικα μαλλον....ναι εχει κ ανεξιτιλο εκει που κουμπωνει η βαση

μάλλον θα ναι τσεκάρισμα ποιότητας ο μαρκαδόρος. Μου απάντησαν ότι είναι ελληνικής αντιπροσωπίας Infoquest. Δεν πάει στην dell για επισκευή. Μια χαρά εμπιστεύομαι την Infoquest. To ξενέρωμα ήταν η έλλεψη του MiniDisplay Και τώρα κάθεται σβηστή δίπλα στην παλιά dell Μου

Δημοσ.

μάλλον θα ναι τσεκάρισμα ποιότητας ο μαρκαδόρος. Μου απάντησαν ότι είναι ελληνικής αντιπροσωπίας Infoquest. Δεν πάει στην dell για επισκευή. Μια χαρά εμπιστεύομαι την Infoquest. To ξενέρωμα ήταν η έλλεψη του MiniDisplay Και τώρα κάθεται σβηστή δίπλα στην παλιά dell Μου

ουτε εγω την εχω συνδεσει γιατι πρεπει να αγορασω ανταπτορα κ να αλαξω διαρυθμηση...οποτε κ εμενα απο χθες ειναι οφφ...

Δημοσ.

ουτε εγω την εχω συνδεσει γιατι πρεπει να αγορασω ανταπτορα κ να αλαξω διαρυθμηση...οποτε κ εμενα απο χθες ειναι οφφ...

ούτε MiniDisplay ούτε Hdmi έχει η κάρτα σου;

Δημοσ.

εχει dvi k display port απλα θελω ανταπτορα dvi-hdmi γιατι θα στειλω την καρτα για rma....επρεπε να την ειχα στειλει εδω κ 4 μηνες αλλα ειχα ιστοριες οποτε θα βαλω αλλη καρτα ενος φιλου....anyway long story  :)

Δημοσ.

χαλασμένη σου ήρθε; Πάντως μου αρέσει το Bezel της οθόνη και πόσο στιβαρή κατασκευή είναι σε σ΄χεση με την ΄΄άλλη dell μ

Δημοσ.

χαλασμένη σου ήρθε; Πάντως μου αρέσει το Bezel της οθόνη και πόσο στιβαρή κατασκευή είναι σε σ΄χεση με την ΄΄άλλη dell μ

εχουν θεμα οι κατρες ρ9 280χ γιατι εχουν χρονισει  τα ρολογια ψηλα με αποτελεσμα να κανουν artifacts k crash.

ναι φαινεται πως αξιζει τα λεφτα της

Δημοσ.

βιβλιαρακι στα τουρκικα κ λειπει το καλωδιο dp. Και σεις βιβλιαράκι στα τούρκικα

Ευγενέστατοι από το μαγαζί θα μου στείλουν καλώδιο.. Αυτό που με ανησυχεί είναι η Τουρκική σφραγίδα υπογραφή στην εγγύηση

eDIT έχει σημάδια από ανεξίτιλο στην πίσω πλάκα Lol

e-shop.gr 

Δημοσ.

Στην Ελλάδα εισαγωγή κάνει η Infoquest. μίλησα μαζί τους και με διαβεβαιώσαν ότι δεν είναι refurbished και ότι καλύπτεται κανονικά με την εγγύηση της. Επίσης Από το e-gate μου πρότειναν να την επιστρέψω εάν έχω αμφιβολίες για το προιον. Λόγω καλού πρότερου έντιμου βίου του μαγαζιού. "τελευταία το χάλασε δεν είναι και e-shop" αποφάσισα να την κρατήσω.

Δημοσ.

εμενα ειναι απο my system...

και έχει πάνω στο κουτί Infoquest. τα ίδια έχουμε πάρει. το Mysytem μου εξωφρενικά μεταφορικά. "δεν είμαι Αθήνα"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...