Zergoulini Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Εγω που θα παω για παραγγελια της οθονης δηλαδη να προτιμησω vision studio απο eshop ? (Θεσσ/κη ειμαι) Αν και την βρηκα και στο ebw στα 220κατι αλλα λεει 1 χρονος εγγυηση (κατι που λογικα ειναι παρανομο απο οσο ξερω) , αλλα το φοβαμαι σαν μαγαζι δεν εχω καλες εμπειριες μαζι του .. Αλλαξε τιποτα προς το καλυτερο ή να το αποφυγω ? http://www.ebw.gr/el/product/286641/DELL-UltraSharp-U2414H EBW εχω παραγγειλει 3 φορες. Και τις 3 ηταν αψογοι. Η εγγυηση δεν ισχυει. Λεει ενας χρονος αλλα παρακατω λεει οτι για την εγγυηση πρεπει να τσεκαρεις το Site του εκαστοτε κατασκευαστη για τον χρονο εγγυησης. Γενικα εχω ακουσει παραπονα για το ΕBW. Θα μου πεις και για ποιο μαγαζι δεν διαβαζουμε παραπονα... Εμενα παντως ηταν αψογες οι αγορες και σε καλες τιμες (Απο εκει ειχα παρει την οθονη Viewsonic 2770 P)
khr1s Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Το θεμα με τα μαγαζια ειναι οταν προκυψει θεμα με αυτο που αγορασες, τοτε βλεπεις ποιο ειναι καλο και πιο οχι πιστευω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα