Προς το περιεχόμενο

huawei honor 3c-minideal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ειμαι νεος στο φορουμ σας και θα ηθελα να αγορασω το huawei honor 3c διοτι ψαχνω ενα dual sim γυρω στα 120-160 ευρο και ειδα οτι ειναι αρκετα καλο αλλα στην ελλαδα δυστηχως δεν υπαρχει αυτο το κινιτο,ενα φιλαρακι μου ειπε για ενα site http://www.minideal.net/ απο το οποιο μπορω και να το παραγγειλω αλλα μου ειπε οτι μπορει να υπαρχει καποιο προβλημα πιθανων με τον εκτελονισμο του αλλα δεν ηξερε να μου πει κατι περετερω και ψαχνοντας κατεληξα στο φορουμ σας.Θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας για το κινητο και να μου πει καποιος αν ξερει τιποτα περετερο για τον εκτελενοσιμο.

Ευχαριστο εκτων προτερων

Δημοσ.

οπως αυτα που τον τελευταιο καιρο πουλανε παρα πολυ:

http://www.to2c.com/coolpad-f1-basic-8297-mtk6592-octa-core-smart-phone.html

http://www.to2c.com/jiayu-g4s-2gb-16gb-basic-mtk6582-quad-core-1-3ghz.html

http://www.to2c.com/amoi-a928w-smartphone-mtk6592-1-7ghz-with-5inch-ogs-fhd-ips-1920x1080p-ram-2gb-rom-32gb.html

εχουν και τοπικ στο myphone.gr αυτα τα κινητα μπορεις να δεις σχολια απο διαφορους που τα εχουν αγορασει.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για τις γνωμες και τις αποψεις σας αλλα θα μεινω στο huawei διοτι πιστευω ειναι πιο εμπιστη απο τις υπολοιπες εταιριες και θα υπαρχει πιστευω και καλυτερο service απο μερους της εταιριας

Δημοσ.

Φίλε μου πάρε ένα τηλέφωνο που να είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από τα σκρουτζομαγαζα να το έχεις  και σε 1-2 μέρες στα χέρια σου, γιατί με τα κινέζικα παίζει να κάνει από 20-40 μέρες  να έρθει με το ρίσκο του τελωνείου πάντα

Τώρα αν θες κινέζικο η Xiaomi είναι η πιο αξιόπιστη εταιρία

χε χε ψάξε ψάξε έγινα και εγώ ειδικός επί του θέματος  :-D  

Δημοσ.

stamatinho

καταρχάς αυτό που έδειξες εσύ δεν είναι smartphone είναι phablet.. δεν χωράει στην τσέπη.

NameAlreadyExistκαι 2on έτσι για να ξερεις φιλε μου εσύ δεν έχεις καμια σχέση με την εγγύηση του κινητού αν σου πάθει κάτι θα το στείλεις στο μαγαζί που το πήρες και από κει και πέρα αυτοί είτε το κάνουν μονοι τους είτε αυτοί θα συνεννοηθούν με την εταιρία.

και έτσι για την ιστορία πάρε να μαθαίνεις για την coolpad
http://www.forbes.com/sites/hengshao/2013/07/09/coolpad-smartphones-overtake-apple-and-huawei-in-china-market/

ξεπέρασε τις πωλήσεις τις huawei και τις apple στην κίνα, δεν σου λέω ότι νάνε εταιρίες ειδικά η coolpad είναι πολύ καλή. Το απδειξε με το coolpad f1 που σου εδειξα το οποιο πουλαει πααρα πολυ..
Και η jiayu έχει βγάλει πολλά κινητά καλά και φθηνά που υποστηρίζονται ΠΑΡΑ πολύ από όλο το κοινό δηλαδη μπορεις να βρεις και ανταλακτικα και διαφορα.

grigorious

επισης me freeshiping δηλαδη china post hongkong post singapore post και fedex post ολλανδικο αυτο δεν πληρωνεις ποτε τελωνειο σε κινητα, ειδικα αν το μαγαζι που αγορασες ειναι εμπειροι.

Δημοσ.

Nepe καταρχην ηρεμησε,σε βλεπω και παθιαζεσαι χωρις λογο.δε θα μπω στη διαδικασια να συζητησω phablet vs smartphone και τι ειναι phablet και τι ειναι smartphone εν ετη 2014,τα εχουμε πει εδω μεσα 1000δες φορες.

Δεν ειμαστε εδω να τσακωθουμε αλλα να παρει ο φιλος οτι καλυτερο μπορει.

Εγω προτεινα το παραπανω android phone οπως το λεει και το μαγαζι που το πουλαει.Ο φιλος δεν μιλησε ουτε για ιντσες ουτε για μεγεθη.Εκτος αν ξερεις τις διαστασεις των τσεπων του η το μεγεθος των χεριων του.

Εκτος αυτου ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει σε αυτα τα χρηματα.

Σε αντιθεση με σενα που του προτεινες κινητα(amoi,coolpad,jiayu) τα οποια εχουν κακη καμερα,οχι τοσο καλη κατασκευη,και τα 2 απο τα 3 χαλια αυτονομια.(Ειδικα με το amoi θα θες και 3 μπαταριες στη τσεπη)

Επισης.Με απλο ταχυδρομειο δεν υπαρχει τελωνειο κατα 99,9%

Τελωνειο θα εχει οταν αγορασει και επιλεξει courier.

Δημοσ.

μάλλον με παρεξήγησες φιλε μου η μάλλον δεν τα έγραψα εγώ καλά :unsure:
το amoi όντως καταλάθος το έβαλα δεν θυμομουν οτι εχει τοσο μικρη μπαταρια...
όσο για την xiaomi είναι η 3η εταιρία παγκόσμιος με πωλήσεις μονο στην κίνα, θέλει να επεκταθεί σε ευρώπη, αν το κάνει αυτό θα είναι πρώτη σε πωλήσεις κινητών σε όλο τον πλανήτη...Οποτε ναι είναι η καλυτερη από όλες που έγραψα εγώ απλά αυτό που του είπες εσύ είναι 5.5inch και κατατάσσεται στα 'phablets' ακριβώς επειδή έχει πολύ μεγάλη οθόνη για κινητό...τέλος πάντων μάλλον τζάμπα τα λέμε όλα αυτά ο φίλος παραπάνω θάχει ήδη παραγγείλει το huawei :P

btw κακη καμερα και αδυναμα flash εχουν 9 στα 10 κινεζικα..αυτο ειναι νομος :P

Δημοσ.

Δεν έχω εμπειρία από το 3C, αλλά πρόσφατα αγόρασα το 3X που φέρνει η Wind και είμαι υπερικανοποιημένος. Οπότε και το 3C πιστεύω θα είναι καλή συσκευή

Δημοσ.

σε σχεση με αυτο που ειπε ο grigorious το 3c μαρεσει αρκετα στην ελλαδα το skroutz δεν το εχει και ετσι ψαχτηκα στο εξωτερικο η μονη φοβια μου ηταν το τελωνειο αλλα οπως φενεται  δεν υπαρχει κανενα προβλημα  οποτε μαλλον θα καταληξω σε αυτο το κινητο.Σας ευχαριστω ολους για τις ιδεες και τις αποψεις σας 

Δημοσ.

σε σχεση με αυτο που ειπε ο grigorious το 3c μαρεσει αρκετα στην ελλαδα το skroutz δεν το εχει και ετσι ψαχτηκα στο εξωτερικο η μονη φοβια μου ηταν το τελωνειο αλλα οπως φενεται  δεν υπαρχει κανενα προβλημα  οποτε μαλλον θα καταληξω σε αυτο το κινητο.Σας ευχαριστω ολους για τις ιδεες και τις αποψεις σας 

Το επιασα προσφατα στα χερια μου το 3c και ζοριζεται αν το ψιλοφορτωσεις η αν τρεξεις πολλα μαζι.

Ξανασκεψου το.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...