Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκτως αν κανεις το κολπο με τα saves,οσοι εχουν κανει το παιχνιδι Platinum ειναι τουλαχιστον NG+3 οπως εγω λογω των διαφορετικων endings.

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, μιας και φαρμαρω το βασικό παιχνίδι για να ανεβάσω λίγο το VIT, πιστεύω ότι διαφορες βελτιώσεις στον οπτικό τομέα που είναι στο DLC βρήκαν τον δρόμο τους στο main παιχνίδι. Επίσης το frame pacing είναι βελτιωμένο συγκριτικά με ότι είχα παίξει πριν 2-3 μήνες.

Review και απο Eurogamer: http://www.eurogamer.net/articles/2015-11-23-bloodborne-the-old-hunters-review

capturek4sza.png

Δημοσ.

πφφ.το αποφασισα...αγοραζω PS4 τα Χριστουγεννα για αυτο το game.

Το χρειαζεται ο οργανισμος μου,οπως χρειαζεται το πρεζακι την πρεζα.  Με τα χιλια ζορια αντισταθηκα στο release του παιχνιδιου,αλλα το Game of the Year edition με αποτελειωσε.

Ο'τι πρεπει για να με απασχολησει μεχρι το release του DS3

DO IT μαστορα! Το εκανα κι εγω πριν 2 μηνες. Το παιχνιδι απλα Γ@Μ@ΕΙ! Ειναι αρρωστο! Το ελιωσα, το πουλησα και τωρα ειμαι με τα 60€ στο χερι και περιμενω να βγει η GOTY για να καω ΞΑΝΑ ομορφα και ωραια.

Και η κονσολα δεν θα παει χαμενη. Εγω πχ παιζω τα MGS V Phantom Pain, Driveclub και Witcher 3. Και φυσικα σε αναμονη για....

...D-a-r-k S-o-u-l-s 3...

• Like 2
Δημοσ.

ολα τα multiplatform εκτος απο Soul series τα παιζω σε PC για αυτο ημουν αναποφασιστος.Με κατεστρεψε ομως η FromSoftware με το Bloodborne exclusivity.Μετα απο την επιτυχια των Dark Souls καλυτερη κινηση δεν μπορουσε να κανει η Sony.Αν δεν ηταν το Bloodborne, θα παιρνα πολυ πιο αργα PS4 οταν θα βγαιναν τα Uncharted 4 και Horizon:Zero Dawn που με ενδιαφερουν πολυ.

Anyway the decision is made,αυριο βραδι θα σαπιζει η ψυχη μου στα στενα της Yharnam

• Like 5
Δημοσ.

Εκτως αν κανεις το κολπο με τα saves,οσοι εχουν κανει το παιχνιδι Platinum ειναι τουλαχιστον NG+3 οπως εγω λογω των διαφορετικων endings.

Οχι δεν εκανα καποιο κολπο απλα καθε ending το εκανα με διαφορετικο char.

Δημοσ.

Οχι δεν εκανα καποιο κολπο απλα καθε ending το εκανα με διαφορετικο char.

Α το εκανες ετσι. Δεκτο αν και ο πιο χρονοβορος τροπος για Platinum :D

Προσωπικα το Bloodborne αν και το εχω κανει 2 φορες Platinum,δυστηχως δεν με ωθησε στο να το ξαναπαιξω για αλλα Build οπως τα Dark SOuls(sorcerer,pyro,dexterity build,miracle κλπ)και αυτο πιστευω ειναι η μεγαλη του αδυναμια σε μενα σε σχεση με τα αλλα Souls παιχνιδια.Τα λεγαμε και στο topic του DS2 αν θυμασαι :)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το ηξερα το κολπο με τα saves αλλα ετσι και αλλιως ηθελα να κανω και αλλους chars να δοκιμασω, πχ εκανα ενα στην αρχη quality με ludwig οπως ηθελα και μετα ενα pure str/dex για τα αλλα 2 endings και μετα και ενα blootinge για chikage. Ναι και εμενα δεν με ενθουσιασαν οι επιλογες σε builds τουλαχιστον στην αρχη τωρα εχω χασει επαφη δεν ξερω τι παιζει καθολου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβγαλα μια πανοραμική screenshot από το dlc

22667255624_eed1a00043_o.png

Αυτό που ακολουθεί στο ίδιο location μου έριξε το σαγόνι στο πάτωμα.

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 2
Δημοσ.

Μονο εγω ειμαι ο τρελος που εκανα 3 account (και παω για 4ο) για διαφορετικα builds? :P

Λιγο φαντασια θελει και μπορεις να κανεις πολλα builds οπως στα κλασσικα souls ειδικα τωρα που στο dlc μπηκαν αλλα τοσα weapons,,,περισσοτερο replayability :)

Επισης ενα θα πω για το dlc.... madness!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Μονο εγω ειμαι ο τρελος που εκανα 3 account (και παω για 4ο) για διαφορετικα builds? :P

Λιγο φαντασια θελει και μπορεις να κανεις πολλα builds οπως στα κλασσικα souls ειδικα τωρα που στο dlc μπηκαν αλλα τοσα weapons,,,περισσοτερο replayability :)

Επισης ενα θα πω για το dlc.... madness!!!!

Καλο και χρυσο το Bloodborne αλλα οχι δεν ισχυει το παραπανω :)

Δημοσ.

Quality > Quantity

Και όχι ούτε το πρώτο Dark Souls δεν ακουμπάει το Bloodborne, ειδικά τώρα με το DLC. Η From ξέρει τι κάνει και το κάνει καλά. Έχω μείνει μλκς με το DLC... Ελπίζω να κινείται στα ίδια επίπεδα το Dark Souls 3 το οποιο δυστυχώς δεν μπόρεσα να παίξω την beta  :-(

• Like 1
Δημοσ.

Quality > Quantity

Και όχι ούτε το πρώτο Dark Souls δεν ακουμπάει το Bloodborne, ειδικά τώρα με το DLC. Η From ξέρει τι κάνει και το κάνει καλά. Έχω μείνει μλκς με το DLC... Ελπίζω να κινείται στα ίδια επίπεδα το Dark Souls 3 το οποιο δυστυχώς δεν μπόρεσα να παίξω την beta  :-(

Καλα αραξε λιγο στο παραπανω :) Ειπαμε διαμαντακι το Bloodborne,κυριως επειδη δεν υπαρχει και τιποτα αξιολογο απο πλευρας exclusive playstation αλλα μην τρελαθουμε κιολας.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα αραξε λιγο στο παραπανω :) Ειπαμε διαμαντακι το Bloodborne,κυριως επειδη δεν υπαρχει και τιποτα αξιολογο απο πλευρας exclusive playstation αλλα μην τρελαθουμε κιολας.

Απόψεις, εγώ το έκαψα το Dark Souls ακριβώς πριν βγει το Bloodborne για να μην έχω τα γνωστά γυαλιά της νοσταλγίας και δεν πιστεύω ότι στέκει στα ίδια επίπεδα πια (ειδικά το δεύτερο μέρος μετά απο Anor Londo). Τα είχα κάπου ισάξια πριν βγει το DLC για διαφορους λόγους. Αλλα και εγώ προτιμώ το πιο γρήγορο gameplay του Bloodborne αντί το πιο αργό των Souls. Να σημειώσω ότι το Dark Souls κερδίζει και extra πόντους γιατί ήταν η πρώτη μου πραγματική εμπειρία με Souls(το Demon's το είχα αφήσει σχετικά γρήγορα λόγο δυσκολίας).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...