Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπον εφτασα προ του τελους του main game.Αφησα το τελικο boss fight για να τελειωσω και το expansion που ειχα διαβασει οτι ειναι πιο end game content.Εκανα και μια cheatια και ειδα online πως να μπω στις optional περιοχες γιατι θα εχανα ωραια και γαματα bosses και ηθελα να βιωσω μια ολοκληρωμενη εικονα του game καθως δεν ξερω αν θα το ξαναπαιξω συντομα.Μεχρι στιγμης ειμαι υπερ ευχαριστημενος,αν και πιστευω 1-2 περιοχες ακομα θα τις ηθελε στο main game.Εξαιρετικη η "τελευταια" περιοχη αλλα πιστευα οτι σε ετοιμαζε για κατι πιο "μπουμ" αφου την τελειωσεις.

Και επισης μια ερωτηση.Τα Chalice Dungeon αξιζει να τα κανω?Οχι τοσο απο αποψη loot,αλλα απο εμπειριας/level design,ισως και lore.

Το πρωτο chalice το κανα,ειχε unique boss fights και σε γενικες γραμμες μου αρεσε

Δημοσ.

Ναι τα Chalice έχουν κάποια ωραία boss fight σε depth 4-5, επίσης μαζί με το DLC είναι τα πιο challenging μέρη του παιχνιδιού (Depth 5 κυρίως και Depth 4 defiled). Συν ότι πετάνε πολύ πράμα από gems/blood chunks, rocks και blood echoes. Έχει αρκετούς καινούργιους εχθρούς και μπορείς επίσης να βρείς lost/uncanny εκδόσεις από τα βασικά και DLC όπλα που σου δίνουν διαφορετικά gem slot.

• Like 1
Δημοσ.

... και μπορείς επίσης να βρείς lost/uncanny εκδόσεις από τα βασικά και DLC όπλα που σου δίνουν διαφορετικά gem slot.

που σημαινει περισσοτερα dedicated builds :D :D

Δημοσ.

Το τελειωσα λοιπον πριν λιγο,εχοντας παρει το κρυφο  ending με το διπλο boss fight.Ενα εχω να πω.Τα Souls games δε φημιζονταν ποτε για το ποσο καλα επεξηγουν το στορυ,αλλα στο Bloodborne πραγματικα δεν εχω ιδεα τι συνεβαινε και για ποιο λογο.Καραγουσταρα τα maps,τα bosses και ολο το art direction με τα διεστραμμενα τερατα,αλλα πραγματικα δεν ξερω τι στον πουτσο συναιβει σε αυτο το game απο αποψη πλοκης,.Απλα σε καποια φαση σταματησα να "παρακολουθω" το στορυ και απλα εσφαζα τερατογεννηματα και γαματα bosses και προχωρουσα στα maps.

Το expansion πολυ ωραιο,αλλα οντως μικρο.Μου πηρε 6-7 ωρες να το τελειωσω και φανταστειτε κολλησα και ποση ωρα στο Orphan of Kos(παρεπιπτοντως το πιο δυσκολο boss στο παιχνιδι).Αυριο λογικα θα ασχοληθω με Chalice Dungeons(μονο το πρωτο εχω κανει) και κανα PvP.

Οι επομενες ωρες θα αφιερωθουν online στο να καταλαβω τι παιζει με το lore/story του παιχνιδιου,θα δω και κανα speedrun να γουσταρω την ψυχη μου οπως και videos με διαφορα secrets που δεν παιζει να πηρα πρεφα στο game.

Προσωπικα θελω οπωσδηποτε Bloodborne 2.Σιγουρα θα μπορεσουν να το συνδεσουν μιας και το story,ετσι οπως το ειδα,ειναι τοσο γενικο και αοριστο οποτε καπως θα μπορεσουν να το κολλησουν με το πρωτο

Συνολικα του βαζω 9.5/10 καθως θα ηθελα 1-2 περιοχες παραπανω στο vanilla game και 1-2 παραπανω στο expansion.Οχι οτι ειναι μικρο σε διαρκεια το game,αλλα τα complete editions του Dark Souls 1 και 2 ειναι αρκετα μεγαλυτερα απ'το Bloodborne αν θυμαμαι καλα

• Like 2
Δημοσ.

Πριν φάω άκυρο από τον server (κάτι κάνουν λέει maintenance) καθάρισα το defiled chalice για δεύτερη φορα, η Amygdala είναι απίστευτα εύκολη με το bowblade:

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν μ' αρέσουν τα dark souls, δεν θα μ' αρέσει ούτε αυτό, ε ;

Ανάλογα τι δεν σου άρεσε στα Dark Souls. Είναι διαφορετικό το Bloodborne αλλα η βάση είναι ίδια, πρέπει να μαθαίνεις από τα λάθη σου και να δίνεις προσοχή στο τι κάνουν οι εχθροί. Εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα να το νοικιάσεις, να παίξεις 3-4 ώρες τουλάχιστον (γιατί στις πρώτες δυο πολλοί κάνουν ragequit) για να νιώσεις τα mechanics του παιχνιδιού και άμα σου αρέσει, το αγοράζεις, αν όχι δεν υπάρχει λόγος να παίξεις ένα game που δεν σου αρέσει. Για εμενα προσωπικά αυτό και το Witcher 3 είναι τα καλύτερα games του 15 (από αυτά που έπαιξα φυσικά).

• Like 3
Δημοσ.

Καλημερα παιδια, εχοντας περασει το δευτερο boss ειμαι level 25 κ τωρα ειμαι στην old yharman . Ηθελα να ρωτησω πως μπορω να συμμετέχω στα chalice dungeons? πατάω να μπω αλλα δν μπαινει ...

Δημοσ.

Αν δεν μ' αρέσουν τα dark souls, δεν θα μ' αρέσει ούτε αυτό, ε ;

99%  δεν θα σαρεσει,εχει μικρες αλλαγες στο combat αλλα το σκεπτικο ειναι ακριβως το ιδιο.Μονο το setting εχει αλλαξει τελειως,αλλα δεν πιστευω ο λογος που δε σου αρεζαν τα Dark Souls να ηταν το setting

Το lore είναι αρκετά "βαθύ", ξεκινα από εδώ άμα θες να μάθεις τι έγινε:

Έχει spoiler για chalice dungeon

Ναι οντως ειδα αρκετα βιντεακια χτες,συμπεριλαμβανομενου και αυτου και οντως το lore ειναι πολυ βαθυ και ενδιαφερον.Ευτυχως που το διαβασα στο internet ομως γτ δεν ειχα καταλαβει χριστο στο game.Τωρα περιμενω να αναλυσουν και το Old Hunters lore γιατι  εμαθα οτι προσθετει αρκετα πραματα.

Μαρεσε πολυ το ολο backround για το πως φτασαν σε αυτη την κατασταση της Yharnam,ωστοσο στο για πιο λογο δημιουργηθηκε το Hunter's Dream δεν υπαρχει απαντηση,παρα μονο θεωριες.....

Καλημερα παιδια, εχοντας περασει το δευτερο boss ειμαι level 25 κ τωρα ειμαι στην old yharman . Ηθελα να ρωτησω πως μπορω να συμμετέχω στα chalice dungeons? πατάω να μπω αλλα δν μπαινει ...

Οταν σκοτωσεις το boss στην Old Yharnam,θα σου δωσει το Chalice για να μπεις στο πρωτο dungeon 
Δημοσ.

Για τους servers που είναι κάτω και σε πετούσε στο main menu και  solo να είσαι μούγκα  ολοι  :-D . Απο οτι φαίνεται πολύ χρησιμοποιησαν το νεο exploit με το invite  και μια βδομάδα τώρα απολαμβάνουν free dlc. Απο τις λίγες φόρες που τσατίζομαι που δεν παίζω co-op .

Δημοσ.

^ από εποχές Demon's Souls αν έπαιζες *online* και έπεφτε η σύνδεση ή ο server σε πετούσε έξω ακόμα και solo όπως λες... δεν είναι κάτι καινούριο αυτό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...