zeke Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 λοιπον καινουριο build-ακι και παμε απο το ενα ακρο με bow/shield στο αλλο.... 2-handed Bloodletter!Bloodletting (normal imprint) σε 2 handed tansformed μονο, για τον λογο οτι κανει scale με bloodtinge και το special att ειναι frenzy που δουλευει για pvp.Αν θελουμε γυρναμε και σε 1h mode μαζι με το off-hand Fist of Gradia (καθολου guns εννοειτε), αλλα το βασικο gameplay ειναι σε 2 handed μονο! Επισης θελουμε το best attire για frenzy για το 2hand mode του Bloodletting, οποτε Ashen set και στο head το Beak mask απο crowfeather της Eileen hunter.Τα απαραιτητα runes ειναι: %20stm, %15hp, +300frenzy (tier 3 ολα απο chalice root) και radiance oath για το 2% hp vialViolent Past καλυτερο origin και τα Min-Maxed points για το build στα 100 level: https://mugenmonkey.com/bloodborne/8929Starting weapon: οτι να ναι...+3 ή +5 μεχρι να παρουμε το Bloodletting.Λιωσιμο incoming 2
Spartan117 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Το OST από το DLC ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ βγήκε στα γνωστά άγνωστα μέρη (μιας και νομίζω είναι μονο στην collectors από Japan και δεν έχει digital release). Είναι 11/10. LM #1 και OoK #2 είναι τα αγαπημένα μου bossfight στο Bloodborne γενικά. LM χωρίς parry είναι θεϊκό boss fight.
panossar95 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Αφου αγορασα το ps4, δεν κρατηθηκα αλλο, αυριο το μεσημερι αν πανε ολα καλα θα εχω το bloodborne, λεω αν ολα πανε καλα γιατι θα το παρω μεταχειρισμενο μεσα απο insomnia. Eιμαι τοσο χαρουμενος ανυπομονω οσο δεν παει, πιο χαρουμενος απο την μερα που πηρα το ps4!!, θελω παλι να φτιαξω τον παιχτη μου, να πεθανω χωρις λογο εκει που δεν το περιμενω, να φαω καμια καταρα απο κανα βατραχο, να παιξω το ιδιο boss 50 φορες, να τρεχω ενω με κυνηγανε 15 αντιπαλοι και φυσικα να ριχνω καντηλακια μεχρι τις 4-5 το πρωι Θα παρω την απλη edition, θελω να ρωτησω αν το dlc αξιζει τα λεφτα του.
Spartan117 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Θα παρω την απλη edition, θελω να ρωτησω αν το dlc αξιζει τα λεφτα του. Έχει τα καλύτερα boss-fight στο παιχνίδι imo οπότε ναι. 1
mitsos326 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 θελω να ρωτησω αν το dlc αξιζει τα λεφτα του. κατα την ταπεινη μου αποψη όχι δεν τα αξιζει,πχ το dlc του witcher 3 που ειναι πολύ μεγαλύτερο κοστίζει 10 ευρώ,20 ευρώ ειναι πολλά γι'αυτο που προσφέρει
panossar95 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Βασικα δεν εχω ξαναγορασει dlc ποτε, αλλα και μενα η τιμη του μου φαινεται αρκετα υψηλη, βεβαια αυτο το κρινει ο καθενας αναλογα με τα λεφτα που μπορει να διαθεσει οποτε το αναφερω προσωπικα, εννοω δηλαδη οτι με αυτα τα 20 ευρω προτιμω να βαλω αλλα 10 και να παρω ενα αλλο παιχνιδι.. Επιπλεον, γουσταρω πολυ την σειρα, οποτε ακομα το σκεφτομαι
stavros88 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Φυσικα και αξιζει. Οτι καλυτερο εχει παιξει σε DLC εχει βγει απο αυτη την εταιρια(Artorias of the abyss στο ds1,The Lost Crowns στο ds2) Μακαρι να ειχαν βγαλει σαν DLC την 6η archstone απο το Demon's Souls 1
Fulgore Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Βασικα δεν εχω ξαναγορασει dlc ποτε, αλλα και μενα η τιμη του μου φαινεται αρκετα υψηλη, βεβαια αυτο το κρινει ο καθενας αναλογα με τα λεφτα που μπορει να διαθεσει οποτε το αναφερω προσωπικα, εννοω δηλαδη οτι με αυτα τα 20 ευρω προτιμω να βαλω αλλα 10 και να παρω ενα αλλο παιχνιδι.. Επιπλεον, γουσταρω πολυ την σειρα, οποτε ακομα το σκεφτομαι Αν παρεις used το παιχνιδι(υποθετω 30ευρω)τοτε ναι τα 20ευρω του dlc ειναι πολλα και δεν τα αξιζει. Ασε που βγαινει φθηνοτερα αν το παρεις απο εδω http://www.skroutz.gr/s/7996057/Bloodborne-Game-of-The-Year-PS4.html
panossar95 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Ναι στην αρχη ετσι το σκεφτηκα, φαντασου οτι θα το παρω κατω απο 30! οποτε δεν αξιζει, το ιδιο σκεπτικο ακριβως ειχα
ADHD Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Καθαρα σαν playtime vfm μπορεις να πεις οτι δεν αξιζει αλλα ποιος πηρε bloodborne(δεν το αφησε στο δευτερο boss) και δεν πηρε η δεν θα παρει συντομα το dlc?? Εγω εκανα και αλλο NG+ νομιζω στο 4 η 5 ειμαι τωρα(μπορω καπως να τσεκαρω btw??) γιατι εχασα το milkweed στο πρωτο μου playthrough, εκανα το build με το kos parasite και εχει πλακα αλλα δεν μπορω να βρω καλα gems να του βαλω, ειδα τα καλα dungeon φαρμαρα τα arcane αλλα και παλι μεχρι ~60+300 το φτανω το dmg. Δοκιμασα και beast mode με το rune και το beast claw και μου φανηκε χαλια μαυρα, τελικα το καλυτερο παραμενει το ludwig/moonlight greatsword για το playstyle μου. Πρεπει να παω και το bloodtinge 50(στο 28 αλλα θελω 630k στο upgrade) για να δοκιμασω bowblade σωστα.
zeke Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Βασικα δεν εχω ξαναγορασει dlc ποτε, αλλα και μενα η τιμη του μου φαινεται αρκετα υψηλη, βεβαια αυτο το κρινει ο καθενας αναλογα με τα λεφτα που μπορει να διαθεσει οποτε το αναφερω προσωπικα, εννοω δηλαδη οτι με αυτα τα 20 ευρω προτιμω να βαλω αλλα 10 και να παρω ενα αλλο παιχνιδι.. Επιπλεον, γουσταρω πολυ την σειρα, οποτε ακομα το σκεφτομαι αν το αγορασεις μαζι με dlc για να το παιξεις μια φορα ξεχνα το,,,βρες το μεταχειρισμενο καλυτερα στην μιση τιμη και τσιμπα το! πρεπει να εκλεισα γυρω στις 1500 ωρες στο BB και με το που βγηκε το dlc σιγουρα εχω ριξει αλλες 100 σε 2 καινουρια απο την αρχη builds οποτε ειναι θεμα τι γουσταρεις εσυ,,,αμα εχεις στο νου σου να παιξεις κ αλλα games τοτε παρτο μεταχειριλα , αλλιως παρτο,,,χθες! Εγω εκανα και αλλο NG+ νομιζω στο 4 η 5 ειμαι τωρα(μπορω καπως να τσεκαρω btw??) γιατι εχασα το milkweed στο πρωτο μου playthrough, εκανα το build με το kos parasite και εχει πλακα αλλα δεν μπορω να βρω καλα gems να του βαλω, ειδα τα καλα dungeon φαρμαρα τα arcane αλλα και παλι μεχρι ~60+300 το φτανω το dmg. Δοκιμασα και beast mode με το rune και το beast claw και μου φανηκε χαλια μαυρα, τελικα το καλυτερο παραμενει το ludwig/moonlight greatsword για το playstyle μου. Πρεπει να παω και το bloodtinge 50(στο 28 αλλα θελω 630k στο upgrade) για να δοκιμασω bowblade σωστα. τσεκαρε ποσα mensis cage εχεις στο stash, το πρωτο ειναι το NG. καλα build με kos parasite ή beast mode/claws δεν μπορεις να κανεις στα lvl που εισαι οποτε δεν μπορεις να δεις το full potential που εχουν......παραδοξως στο ludwig το μοναδικο που εκανα ηταν 2handed pyromancer full arc με phys gems για τα fire paper και ηταν φοβερο ναι,,,για το moonlight εχουμε δρομο γιατι περιμενουν στην ουρα αλλα builds
ADHD Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Τι level πρεπει να ειμαι?? Εννοεις οτι λειτουργουν καλυτερα σε pvp/BL120 η κατι τετοιο παρα σε μεγαλο pve level?? Το θεμα μου ειναι οτι δεν εχω arcane gems μαζευα μονο physical, ισως για αυτο δεν μπορω να ανεβασω το kos.
panossar95 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 @zeke το game σκετο θα το παρω στα 25 το βρηκα used.. αλλα με ψηνει το dlc ειδικα εφοσον εχει 5 boss more
Spartan117 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δεν υπάρχει τρόπος αγοράς του soundtrack πέρα από την αγορά της συλλεκτικής από την Ιαπωνία (έψαξα...) οποτε το ποστάρω, αν υπάρχει θέμα αφαιρέστε το, OST από το The Old Hunters: MP3 320 https://mega.nz/#!msFkXKxY!I2B7_n6aesBnunyj43Ch1FO1a9cUEBEG2qjbAfLnyRY FLAC https://mega.nz/#!woVlSBKb!tBtFt-4SSCrgmfob_-19266otzdc2qlPY3QHmqpnPyg Κωδικός hikaru 2
zeke Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2015 Τι level πρεπει να ειμαι?? Εννοεις οτι λειτουργουν καλυτερα σε pvp/BL120 η κατι τετοιο παρα σε μεγαλο pve level?? Το θεμα μου ειναι οτι δεν εχω arcane gems μαζευα μονο physical, ισως για αυτο δεν μπορω να ανεβασω το kos. Ναι BL100-110 για τα non-arcane και BL120-130 για τα arcane only. Δεν μιλαω για pvp, απλα ετσι αποδιδουν καλυτερα οταν κανεις κατι συγκεκριμενο. Επισης για το kos που ανεφερες θες για pure arcane την uncanny version επειδη εχει triangle gem slot. Και ισως με flat arc να αποδιδει καλυτερα παρα με % (lost version) αλλα δεν το εχω τεσταρει για να σου πω την αληθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα