dimyok Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μερικά tips στα παιδιά που το ξεκινάνε τώρα και με ρώτησαν για το pve. Όπως θυμούνται οι πάλιουρες που έχουμε φάει όλα τα souls με τα NG+5 όλα μα όλα έχουν τα cheese τους σε δύσκολες φάσεις. Μπορείς να αρχίσεις με item dupe και να γίνεις τούμπανο lvl 150 - 250 (μην το παρακάνεις γιατί soft cap σe κάθε stat ειναι 50 και παραπάνω απλώς θα φαίνεσαι noobas και δεν θα βρίσκεις online multi) Αν σε φάνε κάπου μπεσικα κάνεις close app απο το ps button γρήγορα και ξαναφορτωνεις εκει ακριβώς που είσαι .Οσοι το εχουν δισκακι μη βιαστείτε να κατεβάσετε το patch πριν το ξεπαρετε για το περίφημο graveyard skip και κάποια bosses glitch , μετά την πρώτη φορά δεν τα χρειάζεστε . (για pvp και builds δείτε Ζeke είναι εγγύηση ) Good Hunting
dimyok Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Σχετικά με τα loading times με ένα φτηνό ssd στο συγκεκριμένο είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως φορτώνει σχεδόν στο μισό χρόνο
gildo Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Τελικα αυτο που ανέβασα πριν κανα μήνα ηταν το chicage.Στο pvp οσο καιρο εχω το παιχνίδι 10 φορες ηταν τα invade που μου έτυχαν και τελείωσαν με επιτυχία.Δεν ασχολούμαι με pvp γενικα και με αυτα που είχα διαβάσει για το matchmaking το παράτησα και μονο με pve ασχολούμαι.Για καλο και για κακό παντως εχω φτάσει στο πενήντα τα στατς εκτος απο ενα αν θυμάμαι καλα.
Fulgore Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Σχετικά με τα loading times με ένα φτηνό ssd στο συγκεκριμένο είναι πραγματικά εντυπωσιακό πως φορτώνει σχεδόν στο μισό χρόνο Ναι βεβαια για να βαλεις ενα 500ρη μεσα θες κοντα 150ευρω extra που ειναι η μιση αξια της κονσολας σχεδον
dimyok Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Όχι απαραίτητα τόσο , πχ μπορείς να βάλεις ενα παλιό 60 αρι που μένει άχρηστος. Δυο παιχνίδια συνήθως παίζουμε στο ps4 από όλα , τις συλλογές μενουν στον hdd.
bedazzled Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 60άρι; Η κονσόλα ζητάει minimum 160GB storage: What type of hard drive does PS4 use?PS4 is equipped with a 5400 RPM SATA II hard drive. Users can choose to install a new hard drive so long as it complies with these standards, is no thicker than 9.5mm, and is larger than 160GB.http://blog.us.playstation.com/2013/10/30/ps4-the-ultimate-faq-north-america/
gkalas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Εγώ ακόμα αναρωτιέμαι ποιος θα βάλει ssd στην κονσόλα.Εδώ βλέπω ατομα να μην είναι ικανοποιημένα με εναν 500αρι επειδή θέλουν 30 παιχνίδια φορτωμένα στον σκληρό και εσείς μιλάτε για ssd;Είναι πολύ ακριβοί ακόμα. 1
dimyok Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Το ξενερωμα ειναι οτι δεν εχει τα ωφελη σε ταχυτητα που δινει στο pc γιατι οπως εδειξε ο fail0verflow το interface του ps4 με το δισκο ειναι *** usb oυτε καν ενα απλο sata φοβερη γυφτια αυτη απο τη sony.
Fulgore Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2016 Το καλυτερο VFM για ps4 απο πλευρας χωρου,ταχυτητας και τιμης ειναι ο Hybrid. Σιγα μην δωσω 150ευρω(εγω και ο καθενας)για να βαλω 500ρη Ssd,κοινως την μιση αξια της κονσολα
vrwmiaris Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Ξεκίνησα χτες το παιχνίδι, με *** πατόκορφα, μετά το ισορρόπησα και πέθαινα αραιά και που.Στη δεύτερη λάμπα δεν έφτασα ακόμη.Ίσως φταίει και η προσέγγιση που έχω άλλα gow, θέλει να βλέπω την πράσινη μπάρα 1
dimyok Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Καλά υπομονή κάθε αρχή και δύσκολη Εδω είσαι http://guides.gamepressure.com/bloodborne/Central Yharnam Βαλε το psn nick σου να σε βοηθησουμε οταν με το καλο φτασεις στο πρωτο boss
vrwmiaris Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) ερωτηση,εβγαλα father gascoine ,πηγα στον ναο,μετα στη γιοσεφκα και τωρα θελω να παω στο κοριτσακι που με εδωσε το μουσικο κουτι για το στειλω στον ναο?πως παω? Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2016 από vrwmiaris
dimyok Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Από το δρόμο που πήγες στον πάτερ , μεταβολή και κάτω τις σκάλες . Μου αρέσει που ο οδηγός που σου ποσταρα είναι και εικονογραφημενος βήμα-βήμα http://guides.gamepressure.com/bloodborne/guide.asp?ID=30028τερμα κατω
vrwmiaris Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Από το δρόμο που πήγες στον πάτερ , μεταβολή και κάτω τις σκάλες . Μου αρέσει που ο οδηγός που σου ποσταρα είναι και εικονογραφημενος βήμα-βήμα http://guides.gamepressure.com/bloodborne/guide.asp?ID=30028τερμα κατω Καλημέρα, το είδα αλλά ψιλό μπερδεύτηκα και πάω με ένα βίντεο.ρώτησα να μην ξανά πηγαίνω από τους υπονόμους άμα υπάρχει shortcut.Κάτι άλλο τι να ανεβάζω στα στατιστικά με την καλή κυρία; έχω βάλει vitality+ durance
savakis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Μετά από καμμιά 10 ώρες με το game και το καθάρισμα του cleric beast κατάφερε να με πωρώσει! Έχω 2 ερωτήσεις για το expansion: 1) είναι σαν standalone ή προσθέτει περιοχές/οπλα κλπ στο υπάρχον; 2) αξίζει πριν τελειώσει κανείς το βασικό; Επίσης έχουν πει αν θα βγει και άλλο expansion αργότερα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα