Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ερώτηση στους έμπειρους, Στο saw clever Στο strength κάτω δεξιά στο εικονίδιο του με δείχνει ότι είναι D για να το ανεβάσω πχ Στο Α θέλει να βάλω πόντους στο strength και Στο skill αντίστοιχα που είναι στο Ε τώρα

Δημοσ.

To Saw Clever δεν παει πανω απο C για Str και D για Skill αυτό που θα παει στο Α ειναι το Kirkhammer

Scaling σημαινει οτι ωφελειται πολυ ( Α) απο Str και λιγοτερο (Β) απο Arcane . (Kirkhammer) αυτο ειναι το 

Attribute Βonus.

Attribute REQUIREMENT σου λεει οτι για να το χρησιμοποιησεις (To Saw Clever) απαιτεί 8  Str και 7 Skill .

• Like 1
Δημοσ.

Να φορέσει την dark church armor, πριν πάει

Τελικά το παράκανε με το καβουρδιστήρι του, οπότε ανέβηκα και του σένιαρα μερικές με το ντουφέκι του Rifle Spear μέχρι που έκανε τη βουτιά του :-D

BTW το rifle spear δεν έχει ποικιλία κινήσεων αλλά αυτές που έχει είναι θανατηφόρες.

Λέω να ανεβάσω αρχικά ισάξια το str και το skill (25/25) ούτως ώστε να ευχαριστηθώ τα skill weapons πριν πάω για τo τελικό 50str / 25 skill

Δημοσ.

μια βοηθεια,την πρωτη φορα που παω να σκοτωσω τον χεμρικ με την θεια παρεα,ψοφησε η θεια ,δεν προλαβα να τον φαω και τωρα δεν ξανα βγαινει μαζι μου.τωρα τι κανω?μιλαμε δεν πεφτει το αιμα του με τιποτα

Δημοσ.

Πραγματικά το κάνεις πολύ δύσκολο να καταλάβουμε που είσαι . Μυρίζω τα νύχια μου  αλλά δεν .... :-D ποια είναι η θεία και ποιος ο χεμρικ περιοχή δεν λέει ?? 

Δημοσ.

Για την Eileen λεει και το questline της. Αλλα αμα ψοφησει αυτη εκει, χανεις το quest, εκτος αν το εκανες save πριν σε usb και το ξαναπροσπαθουσες :P πιο ευκολος τροπος ειναι με poison knives...αλλα αν εισαι καλος στα parrys βγαινει πολυ πιο γρηγορα :)

Δημοσ.

Πραγματικά το κάνεις πολύ δύσκολο να καταλάβουμε που είσαι . Μυρίζω τα νύχια μου αλλά δεν .... :-D ποια είναι η θεία και ποιος ο χεμρικ περιοχή δεν λέει ??

Ο φίλος του father Gascoigne, εκείνο το καθίκι με την χρυσή πανοπλία.Πως το έκανα save a σε usb; με το που έχασα το έκλεισα αλλά το έπιασε το save.Δεν έχω σφαίρες και λεφτά για συνεχόμενα stun

Δημοσ.

Αν είσαι στο τελευταίο patch την εκατσες δεν μπορεις να κανεις quick quit και να το σωσεις . Αν ψοφησε η Eileen δεν ξαναγίνεται respown και χανεις τα Blades of Mercy , crow armor και hunter rune . Ξενερωμα αλλα με το που θα παρεις το Radient Badge και πας και σε dungeons θα βρεις καλυτερα .Δεν ξερω τι γινεται με τα lost Blades of Mercy που ισως ακομα μπορεις να βρεις μεσα σε Challice o Ζεκε θα το δει  :-D Aλλα λογικα θα θελει το crow hunter's badge για να μπορεις να τα αγορασεις απο τα mesangers

Δυστυχως ο μονος τροπος να ζωντανεψει  npc ειναι ξανα απο την αρχη η στο νεο campaign 

Δημοσ.

:shock:

όπως φαίνεται υπάρχει δυσκολία στο να χτυπούν πάντα με την πλευρά των δοντιών.

Άρα σωστά το δίστομο Saw Spear μου φαίνεται πιο λειτουργικό.... :-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έπρεπε να τους κάνουν παραγγελία αυτό http://bloodborne.wikia.com/wiki/Holy_Moonlight_Swordκαι αμα πετυχουν να κανουν forge αυτη τη λαμα να μας χεσουν  :-D Btw έβγαλα  όλο το Old Hunters με τα παλιά hammer και Holy Blade όλα τα καινούργια έχουν μικρότερο base damage.

Επεξ/σία από dimyok

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...