savakis Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 30 / 20 / 25 / 15 / 8 / 7 στα 55 level 30 / 20 / 45 / 15 / 8 / 7 στα 75 level 35 / 20 / 50 / 20 / 8 / 7 στα 90 level και 40 / 20 / 50 / 25 / 8 / 7 αν σταματησεις στα 100 level Γενικα στο πρωτο playthrough θα εχεις αρκετα, μην φοβασαι! τα chunks μην χαλας απο δω και απο κει...οπως και τα blood rock Αφού ξεκλείδωσα τα stake driver και rifle spear & με μια γενική έρευνα πάνω στα όπλα, είδα ότι ποιο πολύ με ενδιαφέρουν αυτά που είναι είτε Skill, είτε Skill + Strength, είτε Skill + Blood tinge (saw spear, holy blade, riflespear, reiterspalasch, burial blade, beasthunter saif, Rakuyio) Το μόνο strength based που με ενδιαφέρει πολύ είναι το whirlgig saw αλλά ακόμα δεν έχω καν το expansion. Οπότε θέλω την γνώμη σου για τα εξής: Αν αντιστρέψω τα strength /skill στα build που μου προτείνεις είμαι οκ; Επίσης arcane έχω μόνο 6 τελικά. Για την ακρίβεια είμαι 27/14/18/13/9/6 ¨οπως το σκέφτομαι θα πάω πρώτα για 25 skill / 25 Str και μετά θα ανεβάσω skill . To bloodtinge θα το πάω 10 για να μπορώ να χρησιμοποιήσω το reiterpalasch. ¨οσον αφορά το τελευταίο και το rifle spear θεωρώ ότι δεν χάνω πολλά που δεν θα ανεβάσω το blood tinge μια και τα πυροβόλα τους τα θέλω κυρίως για το stun. θέλω να πω δεν είναι σαν το chicage) Τι γνώμη έχεις εσυ για το bloodtinge; με βάση τα όπλα που σου ανέφερα παραπάνω (saw spear, holy blade, riflespear, reiterspalasch, burial blade, beasthunter saif, Rakuyio)
zeke Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Αφού ξεκλείδωσα τα stake driver και rifle spear & με μια γενική έρευνα πάνω στα όπλα, είδα ότι ποιο πολύ με ενδιαφέρουν αυτά που είναι είτε Skill, είτε Skill + Strength, είτε Skill + Blood tinge (saw spear, holy blade, riflespear, reiterspalasch, burial blade, beasthunter saif, Rakuyio) Το μόνο strength based που με ενδιαφέρει πολύ είναι το whirlgig saw αλλά ακόμα δεν έχω καν το expansion. Οπότε θέλω την γνώμη σου για τα εξής: Αν αντιστρέψω τα strength /skill στα build που μου προτείνεις είμαι οκ; Επίσης arcane έχω μόνο 6 τελικά. Για την ακρίβεια είμαι 27/14/18/13/9/6 ¨οπως το σκέφτομαι θα πάω πρώτα για 25 skill / 25 Str και μετά θα ανεβάσω skill . To bloodtinge θα το πάω 10 για να μπορώ να χρησιμοποιήσω το reiterpalasch. ¨οσον αφορά το τελευταίο και το rifle spear θεωρώ ότι δεν χάνω πολλά που δεν θα ανεβάσω το blood tinge μια και τα πυροβόλα τους τα θέλω κυρίως για το stun. θέλω να πω δεν είναι σαν το chicage) Τι γνώμη έχεις εσυ για το bloodtinge; με βάση τα όπλα που σου ανέφερα παραπάνω (saw spear, holy blade, riflespear, reiterspalasch, burial blade, beasthunter saif, Rakuyio) οκ αρα εισαι 37 level Military Veteran, γιατι νομιζα ησουν Violent Past. Ναι πηγαινε για skill γιατι οχι! ναι και ανεβασε στο 10 το bt για το Reiter. με μπερδεψες γιατι ανεφερες και οπλα απο το exp,,, τελικα το εχεις το Exp η οχι? μονο τα riflespear, reiterpallasch εχουν bt scaling, αλλα ειναι πολυ δυσκολο να κανεις εξολοκληρου μονο με bt build (επειδη ειναι αδυναμα) βεβαια μπορεις να κανεις αλλα ωραια combo κτλ που αξιζει μια χαρα. εξαρταται τι θες παντα. πχ reiter build με full skill/bt 50/25 , μαζι με loch shield και shotgun για stun. ολα τα attributes ειναι φοβερα και μπορεις να κανεις ωραια builds,,,φαντασια να χεις και χρονο
dimyok Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Εκτός από το bloodtinge .Πολυ πιο εύκολα τα Str Skill builds για αρχάριους. Το whirlgig saw εχει μικροτερο base damage απο το Kirkhammer που το βρισκεις αμεσως μετα το 1ο boss. Λενε οτι εχει καλύτερο stagger . Nα πάρεις rapier σε boss fight ειδικα σε ng+ ειναι trololol παρε το riflespear το thrust damage κανει δουλεια Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2016 από dimyok
Daemonos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Χθές πήρα το expansion και είπα να το ξαναπιάσω μέχρι το DS3
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Εγω παλι δεν με βλεπω να παιζω το expansion για καιρο μιας και η κουτατη εκδοση του παιχνιδιου(που με ενδιαφερει και προσωπικα)σχεδον σε ολη την Ευρωπη(και απο μερικα Amazon που κοιταξα)ιδια τιμη με Ελλαδα εχει https://www.skroutz.gr/s/7681477/Bloodborne-Game-of-The-Year-PS4.html?from=account_favorites Παει το καβαλησαν το καλαμι μου φενεται εκει στην Sony..... Ειδαν καλο exclusive και του βαρανε την τιμη στο Θεο.Ιδια πραγματα αν δουμε και με το The Last Of Us που ξαναανεβηκε η τιμη του πανω.
bedazzled Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Πάρε το μεταχειρισμένο και περίμενε να πέσει στα €5 το DLC.
dimyok Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μα το θέλει κουτατο . Αλλιώς έπαιζε και 30 μαζί με το DLC στα sales.
bedazzled Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Κουτάτο είναι το μεταχειρισμένο και ψηφιακό το expansion. Είναι μια μεσοβέζικη λύση. Εγώ ας πούμε έχω την συλλεκτική με το steelbook. Με συμφέρει να την πουλήσω για να πάρω αυτή; Όχι, απλά θα περιμένω κάποιο sale για το DLC (ήδη το ρίξανε μια φορά στα €10). Άμα είναι να πληρώσεις χρυσό το κουτάτο, αναγκαστικά βάζεις νερό στο κρασί σου και παίρνεις ψηφιακό (είτε εν μέρει, είτε εξ'ολοκλήρου). Αλλιώς υπομονή μέχρι το 2020 να βγουν τα Platinum/budget games... αν δεν τα έχουν κάνει όλα ψηφιακά μέχρι τότε. Επίσης για την τσιμπημένη τιμή σίγουρα παίζει ρόλο το γεγονός ότι λιβανίστηκε υπερβολικά, σε σημείο πολλοί (έχω βαρεθεί να το ακούω από PC gamers) να λένε ότι είναι το μοναδικό αξιόλογο PS4 exclusive (κάτι απόλυτα αναληθές, μιας και υπάρχουν κι αλλά exclusives που αξίζουν). Ό,τι σπέρνουμε θερίζουμε με λίγα λόγια...
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Μα γιατι αφου δεν γραφουν μερικοι οτι δεν αξιζει να παιρνεις τα παιχνιδια day one γιατι ειναι ακριβα αλλα να περιμενεις??? https://www.skroutz.gr/s/5478845/Bloodborne-PS4.html Ακομα και το απλο παιχνιδι σοβαρο price drop εχει σχεδον 1 χρονο απο οταν βγηκε. Οσο και για αυτο που γραφεις παραπανω,εν μερη ειμαι και εγω μεσα σε αυτους αλλα δεν το εγραψες σωστα. Το Bloodborne ειναι το μονο καλο exclusive που φτανει σε σημειο να αναγκαζει κοσμο να αγορασει ολοκληρο ps4 για να το παιξει. Ναι το ps4 εχει και αλλα αξιολογα exclusives,remastered και μη,αλλα κανενα που να φτανει το Bloodborne τοσο πολυ. Εν μερη ειναι και ο λογος που το DS2 ηταν τοσο μετριο σαν παιχνιδι εκτως απο τα bosses του Dlc.
vrwmiaris Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Προσωπικά πιστεύω ότι το παιχνίδι είναι εξαιρετικό, παρά τις όποιες δυσκολίες του.το βάζω δίπλα στο last of us ως must play.εφόσον πουλάει λογικό είναι να μην πέφτει,η προσφορά που είχαν βγάλει ήταν τίμια σαν goty
dimyok Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2016 Καλά 45 $ το είχα πάρει και 9,99 το dlc 55 σύνολο τώρα το βλέπω λίγο ακριβότερο Φυσικά αξίζει περισσότερο από το Lords of the Fallen collectors που είχα πάρει περίπου στα 40.
The__Blade Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Είμαι κυρίως pcgamer, την κονσόλα την αγόρασα για το helldivers και (τώρα υπάρχει και σε pc) αλλά το bloodborne ήταν αποκάλυψη. Το παιχνίδι είναι όντως ένας σοβαρός λόγος για να πάρει κάποιος την κονσόλα. Προσωπικά τα DS δεν μου άρεσαν σαν παιχνίδια, δηλαδή αυτό το μεσαιονικό περιβάλλον είναι χιλιοπαιγμένο και με μεγάλες επιτυχίες πίσω του. Από την άλλη ο κόσμος του Bloodborne είναι κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που έχουμε συνηθίσει στα rpg και arpg. Δεν έχω το expansion ακόμα αλλά σε κάποια προσφορά θα το τσιμπίσω.
vrwmiaris Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Μόλις έβγαλα την Αμέλια,2 fire papers 10 blood vials και βεντούζα την πήρα, ανάσα δεν την άφησα να πάρει 1
dimyok Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Καλά φτάσε στην Εbrietas και να δούμε πόσες βεντούζες θα σου πάρει . Με το που έβγαλες το beast στην Old Yharnam ανοίγει η πόρτα στο Cathedral Ward . Στο church workshop έχει το badge για το http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Ludwig%27s+Holy+Blade 1
Fulgore Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Καλά φτάσε στην Εbrietas και να δούμε πόσες βεντούζες θα σου πάρει . Με το που έβγαλες το beast στην Old Yharnam ανοίγει η πόρτα στο Cathedral Ward . Στο church workshop έχει το badge για το http://bloodborne.wiki.fextralife.com/Ludwig%27s+Holy+Blade Ενω δηλαδη στον μαρτυρα δεν θα φαει ψοφους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα