Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η τελευταια μαχη με τον κυριο που λες ειναι οπως το γραφω.Τελευταια.Μετα ξεκινας παλι απο την αρχη σε New game+ δηλαδη κρατας οτι εχεις και η δυσκολια ειναι λιγο πιο πανω(δηλαδη οι εχρθοι εχουν παραπανω ζωη και κανουν και παραπανω ζημια).Αρα τελειωσε οτι αλλα Achievement μπορεις πριν απο αυτον.

Και μιας και δεν γνωριζω τι εχεις κανει ως τωρα ωριστε και ενας οδηγος για να μην χαθεις

http://www.playstationtrophies.org/forum/bloodborne/262927-bloodborne-trophy-guide-road-map.html

μπα μαλλο πρεπει να ξεκινησω απο την αρχη ρε γαμοτο δεν βρηκα πουθενα την Eileen ...........τωρα ειμαι στον τελικο απο το μαιν στορυ υπαρχει καμια ελπιδα να βρω την Eileen?

Απο οτι διαβαζω μονο new game + και για οδηγιες για αυτην γραψε Eileen The crow στο youtube.

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου εδωσε φιλος μου την goty να παιξω λιγο και οντως δεν θυμαμαι τα summon npcs να ηταν τοσο αδυναμα. Εκανα πχ Summon τον gasgoine για το cleric beast να γελασω(μιας και σε αλλα souls παιχνιδια ειναι δυνατα τα npc)και μου ψοφησε στα επομενα mobs,το ιδιο και σε μερικα chalice dungeons.

Δημοσ.

Δε λες που εχει και npc .Οταν το τελειωσα δεν ειχε καθολου  :-D Και ειδικα στα chalice 2 λεπτα αντιπερισπασμος ειναι μεγαλη βοηθεια , κανεις summon αφου καθαρισεις το δρομο απο mobs.

Δημοσ.

Δε λες που εχει και npc .Οταν το τελειωσα δεν ειχε καθολου  :-D Και ειδικα στα chalice 2 λεπτα αντιπερισπασμος ειναι μεγαλη βοηθεια , κανεις summon αφου καθαρισεις το δρομο απο mobs.

Ναι αλλα αν ειναι να ψοφανε πριν καν φτασουμε στο boss ε τοτε να τα βρασω εν μερη. :P

Δημοσ.

Παιδιά Καλησπέρα που μπορώ να βρω σε καλή τιμή το expansion ξέρεις κανείς?

Και κάτι ακόμα ίσως χαζό μπορώ να το βρω σε used?

Δημοσ.

Παιδιά Καλησπέρα που μπορώ να βρω σε καλή τιμή το expansion ξέρεις κανείς?

Και κάτι ακόμα ίσως χαζό μπορώ να το βρω σε used?

expansion μπορεις να αγορασεις ειτε ψηφιακα απο το Playstation store ειτε αν αγορασεις την Game Of The Year Edition,η οποια περιεχει και το κανονικο παιχνιδι μαζι με το expansion. Αρα για Used μονο αν παρεις την συγκεκριμενη εκδοση μπορεις να το παρεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μιας και έχασα την παλιότερη προσφορά boodborne goty στα 30+ ευρώ , λέω να το χτυπήσω τώρα γιατί δεν βλέπω κ την retail να πέφτει η τιμή της σύντομα , αν το αγοράσω χωριστά game κ dlc που βγαίνει φτηνότερα , υπάρχει κάποια διαφορά από την goty edition ?

Δημοσ.

Όχι δεν υπάρχει, αυτό που παρατήρησα εγώ ήταν ότι στο PlayStation έγραψε ότι παίζω bloodborne game of the year edition

Και στα 10 ευρώ αξίζει το driveclub

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...