Προς το περιεχόμενο

Bloodborne [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά αν πάρω το game of the year edition θα μπορώ να παίξω το παιχνίδι και το dlc με τον χαρακτήρα που έχω ήδη??

Ναι αρκει να κανεις πρωτα οτι update εχει βγει.

Δημοσ.

δε με λετε με πποια πανοπλια πηρατε την χειρονομια κια το σημα απο τον djura?

Πρέπει να μπεις από την πόρτα που ανοίγεις μετά το Dark Beast Paarl στην Old Yharnam και να πας στον τύπο, τότε είναι που σου μιλάει και δεν είναι επιθετικός - οπότε και σου δίνει τα καλούδια.

Δημοσ.

^ όχι, πρόσβαση από την πίσω είσοδο στην Old Yharnam έχεις από το Unseen Village, κοντά στη φυλακή που σε βάζουν και καλά.... πρέπει να μπείς στην Old Yharnam από εκεί για να μην είναι επιθετικός ο Djura

Δημοσ.

^ όχι, πρόσβαση από την πίσω είσοδο στην Old Yharnam έχεις από το Unseen Village, κοντά στη φυλακή που σε βάζουν και καλά.... πρέπει να μπείς στην Old Yharnam από εκεί για να μην είναι επιθετικός ο Djura

Μα δεν έχει εκεί είσοδο....Για το unseen village λέω.Είμαι επάνω στην λάμπα, αριστερά άνοιξα την πόρτα και έφαγα τα γουρούνια και πήρα την στολή

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Διαβαζω αρκετες σελιδες απο το θρεντ και θα σας πω οτι ειμαι εντελως noob στο Bloodborne, και οτι δεν εχω παιξει κανενα dark souls.

Θα ηθελα μερικες γενικες συμβουλες . Φυσικα , ακομα δεν εχω φτασει στο cleric beast, πλησιαζω μεν, χανω δε. Εκει φανταζομαι ειναι ουσιαστικα το πρωτο checkpoint.

Γενικα η δυσκολια του ειναι απο αλλες εποχες, αλλα ταυτοχρονα εχει κατι μαγικο που με κανει να λεω : "αλλη μια φορα". 

Πρεπει να μαζευω echoes και να γυριζω να παιρνω αντικειμενα ; (μιας και δεν εχω insight ,δεν εχει νοημα για αναβαθμιση). Τα blood vials να τα ξοδευω ή απλα να αφηνω να χανω; Τι μπορω να κανω για να εκλιματιστω καπως με το παιχνιδι; 

Δημοσ.

μαζευεις ψυχες και κανεις αναβαθμιση τα υπολοιπα ερχονται απο μονα τους .. μη ξοδευεθς σε αντικειμενα οχι ακομα τουλαχιστον..

Δημοσ.

Zeke,dimiyok,bedazzled , να πάρω kirkhammer η το άλλο το σπαθί από κάτω του; έχω+5 saw clever με ζαφίρι και πήρα ένα ξύλο με αστραπές εκεί στα γουρούνια στο unseen village

Δημοσ.

Tonitrus το λενε :wacko: .

Hunters axe και Ludwig's Holy Blade ειναι noobfriendly επιλογες . Το kirkhammer σε 2h ειναι το 2ο bosskiller 1ο ειναι το Ludwig's Holy Blade.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια καλησπερα. Διαβαζω αρκετες σελιδες απο το θρεντ και θα σας πω οτι ειμαι εντελως noob στο Bloodborne, και οτι δεν εχω παιξει κανενα dark souls.

Θα ηθελα μερικες γενικες συμβουλες . Φυσικα , ακομα δεν εχω φτασει στο cleric beast, πλησιαζω μεν, χανω δε. Εκει φανταζομαι ειναι ουσιαστικα το πρωτο checkpoint.

Γενικα η δυσκολια του ειναι απο αλλες εποχες, αλλα ταυτοχρονα εχει κατι μαγικο που με κανει να λεω : "αλλη μια φορα". 

Πρεπει να μαζευω echoes και να γυριζω να παιρνω αντικειμενα ; (μιας και δεν εχω insight ,δεν εχει νοημα για αναβαθμιση). Τα blood vials να τα ξοδευω ή απλα να αφηνω να χανω; Τι μπορω να κανω για να εκλιματιστω καπως με το παιχνιδι;

Αν μπορεις να αναβαθμιζεις οσο μπορεις το HP σου. Φτιαξε τεραστια μπαρα. Μη ξοδευεσαι αλλου. Μονο σε στατιστικα που θα σε βοηθησουν να χρησιμοποιεις οπλα που θεωρεις οτι βολευουν το στυλ σου.

Κι αν μπορεις μεινε με ενα οπλο απο την αρχη ως το τελος του παιχνιδιου. Ετσι θα καταφερεις να το αναβαθμισεις στο μεγιστο δυνατο damage.

Με τα souls που περισσευουν αγοραζε blood vials.

Αυτα εχω να σου προτεινω. Και το παιχνιδι γινεται πιο ευκολο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...