metallica 13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Γενικά το old hunters ήταν ένας εφιάλτης..μου φύγε η μαγκια!! 1
vrwmiaris Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 δε με λετε με πποια πανοπλια πηρατε την χειρονομια κια το σημα απο τον djura?
wiseguy7 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Παιδιά αν πάρω το game of the year edition θα μπορώ να παίξω το παιχνίδι και το dlc με τον χαρακτήρα που έχω ήδη??
Fulgore Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Παιδιά αν πάρω το game of the year edition θα μπορώ να παίξω το παιχνίδι και το dlc με τον χαρακτήρα που έχω ήδη?? Ναι αρκει να κανεις πρωτα οτι update εχει βγει.
keropi Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 δε με λετε με πποια πανοπλια πηρατε την χειρονομια κια το σημα απο τον djura? Πρέπει να μπεις από την πόρτα που ανοίγεις μετά το Dark Beast Paarl στην Old Yharnam και να πας στον τύπο, τότε είναι που σου μιλάει και δεν είναι επιθετικός - οπότε και σου δίνει τα καλούδια.
vrwmiaris Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δηλαδή από old yharnam το κόβω όλο δεξιά για τις σκεπές και να κατέβω το γύρω γύρω;
keropi Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 ^ όχι, πρόσβαση από την πίσω είσοδο στην Old Yharnam έχεις από το Unseen Village, κοντά στη φυλακή που σε βάζουν και καλά.... πρέπει να μπείς στην Old Yharnam από εκεί για να μην είναι επιθετικός ο Djura
vrwmiaris Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 ^ όχι, πρόσβαση από την πίσω είσοδο στην Old Yharnam έχεις από το Unseen Village, κοντά στη φυλακή που σε βάζουν και καλά.... πρέπει να μπείς στην Old Yharnam από εκεί για να μην είναι επιθετικός ο Djura Μα δεν έχει εκεί είσοδο....Για το unseen village λέω.Είμαι επάνω στην λάμπα, αριστερά άνοιξα την πόρτα και έφαγα τα γουρούνια και πήρα την στολή
Greenday13 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Παιδια καλησπερα. Διαβαζω αρκετες σελιδες απο το θρεντ και θα σας πω οτι ειμαι εντελως noob στο Bloodborne, και οτι δεν εχω παιξει κανενα dark souls. Θα ηθελα μερικες γενικες συμβουλες . Φυσικα , ακομα δεν εχω φτασει στο cleric beast, πλησιαζω μεν, χανω δε. Εκει φανταζομαι ειναι ουσιαστικα το πρωτο checkpoint. Γενικα η δυσκολια του ειναι απο αλλες εποχες, αλλα ταυτοχρονα εχει κατι μαγικο που με κανει να λεω : "αλλη μια φορα". Πρεπει να μαζευω echoes και να γυριζω να παιρνω αντικειμενα ; (μιας και δεν εχω insight ,δεν εχει νοημα για αναβαθμιση). Τα blood vials να τα ξοδευω ή απλα να αφηνω να χανω; Τι μπορω να κανω για να εκλιματιστω καπως με το παιχνιδι;
sndev Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 μαζευεις ψυχες και κανεις αναβαθμιση τα υπολοιπα ερχονται απο μονα τους .. μη ξοδευεθς σε αντικειμενα οχι ακομα τουλαχιστον..
vrwmiaris Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Zeke,dimiyok,bedazzled , να πάρω kirkhammer η το άλλο το σπαθί από κάτω του; έχω+5 saw clever με ζαφίρι και πήρα ένα ξύλο με αστραπές εκεί στα γουρούνια στο unseen village
dimyok Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Tonitrus το λενε . Hunters axe και Ludwig's Holy Blade ειναι noobfriendly επιλογες . Το kirkhammer σε 2h ειναι το 2ο bosskiller 1ο ειναι το Ludwig's Holy Blade. 1
NEFTIS Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Παιδια καλησπερα. Διαβαζω αρκετες σελιδες απο το θρεντ και θα σας πω οτι ειμαι εντελως noob στο Bloodborne, και οτι δεν εχω παιξει κανενα dark souls. Θα ηθελα μερικες γενικες συμβουλες . Φυσικα , ακομα δεν εχω φτασει στο cleric beast, πλησιαζω μεν, χανω δε. Εκει φανταζομαι ειναι ουσιαστικα το πρωτο checkpoint. Γενικα η δυσκολια του ειναι απο αλλες εποχες, αλλα ταυτοχρονα εχει κατι μαγικο που με κανει να λεω : "αλλη μια φορα". Πρεπει να μαζευω echoes και να γυριζω να παιρνω αντικειμενα ; (μιας και δεν εχω insight ,δεν εχει νοημα για αναβαθμιση). Τα blood vials να τα ξοδευω ή απλα να αφηνω να χανω; Τι μπορω να κανω για να εκλιματιστω καπως με το παιχνιδι; Αν μπορεις να αναβαθμιζεις οσο μπορεις το HP σου. Φτιαξε τεραστια μπαρα. Μη ξοδευεσαι αλλου. Μονο σε στατιστικα που θα σε βοηθησουν να χρησιμοποιεις οπλα που θεωρεις οτι βολευουν το στυλ σου. Κι αν μπορεις μεινε με ενα οπλο απο την αρχη ως το τελος του παιχνιδιου. Ετσι θα καταφερεις να το αναβαθμισεις στο μεγιστο δυνατο damage. Με τα souls που περισσευουν αγοραζε blood vials. Αυτα εχω να σου προτεινω. Και το παιχνιδι γινεται πιο ευκολο
dimyok Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Η εχεις Quality build με 50 Str 50 Stamina και παιζεις επιθετικα . Εκει γινεται πιο ευκολο . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα